Prima pagină / Electrocasnice / Umidificator, purificator aer / Umidificator, purificator aer

Philips AC2729/50
PHIAC272950

TRANSPORT GRATUIT
Elimină 99,97% din poluare şi redu disconfortul cauzat de aerul uscat. Afişaj calitate & umiditate aer. Mod automat, nocturn şi aplicaţie. Până la 60 m2
Philips AC2729/50  - 1
Philips AC2729/50 - 2/5Philips AC2729/50 - 3/5Philips AC2729/50 - 4/5Philips AC2729/50 - 5/5

  

1.788 Lei
1.503 Lei (net)
Garanție 24 lună
Service specializat: Aici
Stoc epuizatCând primesc produsul?
Livrare DPD:
Poșta Română:
Cargus:

Produsul nu este pe stoc. Vă rugăm să ne contactați în ceea ce privește disponibilitatea.

De ce tocmai de la noi
Cadouri

Pentru unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru unele produse speciale vă oferim livrare GRATUITĂ.

L-ați văzut?
Heat Tech Purifier Heat Tech Purifier
688 Lei
De fapt, poate încălzi o cameră de 40m2. Putere termică: 1800 (900 + 900) W. Telecomandă. Nu se supraîncălzește. 3 moduri de operare. Modul de economisire a energiei. Roți pentru transport ușor..
Compar
Detalii
Pe stoc 5 sau mai multe bucăți

Philips AC2729/50
PHIAC272950

Descriere produs

Îndepărtează 99,97 % dintre particulele de până la 0,003 microni
S-a dovedit că tehnologia de purificare de ultimă generaţie VitaShield IPS reduce 99,97 % dintre particulele ultrafine de până 0,003 microni (de 800 de ori mai mici decât PM2,5), inclusiv virusuri, bacterii, polen, praf şi păr de animale. Aceasta oferă o rată superioară de eliberare de aer curat (CADR) de 250 m³/h. Într-o cameră de 30 m², poate purifica aerul în mai puţin de 17,3 minute.

Umidificare igienică de până la 500 ml/h
Tehnologia NanoCloud utilizează un proces de evaporare natural şi igienic pentru a asigura performanţe superioare de până la 500 ml/h. Odată ce apa se evaporă, vaporii devin invizibili şi moleculele mici sunt mai puţin capabile să transporte bacterii în aer. Testele noastre de laborator confirmă faptul că tehnologia NanoCloud răspândeşte cu 99 % mai puţine bacterii decât umidificatoarele cu ultrasunete de top. De asemenea, previne petele umede şi praful alb.

Alege modul 2 în 1 sau Numai purificator
Comută între modul 2 în 1 şi Numai purificator printr-o simplă apăsare a unui buton. Alege 2 în 1 pentru aer mai curat, fără disconfortul cauzat de aerul uscat în timpul sezonului uscat. Modul Numai purificator dezactivează funcţia de umidificare când aceasta nu este necesară.

Elimină bacteriile şi virusurile
Funcţia de purificare optimizată detectează eficient şi reduce bacteriile şi virusurile, cum ar fi H1N1 (gripa), pentru un aer mai curat şi o casă mai sănătoasă.

Afişare digitală în timp real al nivelurilor PM2,5 din interior
Un senzor de calitate profesională cu tehnologie AeraSense detectează cu acurateţe şi răspunde rapid chiar şi la cea mai uşoară schimbare a nivelului de particule din aer, oferind feedback în timp real referitor la PM2,5.

Ecranul IAI prezintă nivelul de risc al alergenilor din interior
Tehnologia AeraSense detectează alergenii din interior şi afişează nivelul de risc potenţial al alergenilor din aer pe o scară de la 1 la 12.

Afişare digitală în timp real a nivelurilor de umiditate din interior
Afişajul digital indică nivelul de umiditate relativă din cameră în timp real, cu ajutorul senzorului de umiditate inteligent, care permite şi gestionarea automată de către aparat a nivelului de umiditate.

Urmăreşte, monitorizează şi controlează cu aplicaţia de pe smartphone
Folosind aplicaţia Clean Home +, poţi să controlezi purificatorul de aer oriunde, oricând. Indiferent unde te afli, poţi să verifici calitatea aerului în aplicaţie pentru a sta fără griji şi a compara calitatea aerului din interior cu cea a aerului exterior. Poţi totodată să foloseşti aplicaţia pentru a schimba turaţia ventilatorului şi a verifica starea filtrului.

3 moduri automate: general, alergeni şi nocturn
Acest produs are 3 setări de purificare automată: modul general, modul extrasensibil la alergeni şi modul nocturn. În modul Nocturn, indicatoarele sunt estompate, iar ventilatorul comută la turaţia cea mai mică. Alege un mod pentru a optimiza performanţele conform nevoilor tale.

4 niveluri de umiditate presetate
Menţine un nivel constant de umiditate cu setările de umiditate automate. Alege 40 %, 50 % sau 60% ca niveluri ţintă de umiditate, iar umidificatorul va porni automat pentru a atinge nivelul de umiditate dorit.

Extrem de silenţios pentru un somn odihnitor
Designul aerodinamic unic permite performanţe maxime cu zgomot minim. În modul Nocturn, funcţionează silenţios pentru un aer mai curat şi mai confortabil în timp ce dormi.

Eficient energetic şi rentabil, consumând mai puţin de 1 kWh pe zi
Acest produs este eficient energetic şi rentabil, având nevoie de mai puţin de 1 kWh pe zi.

Dimensiune compactă şi deplasare uşoară cu ajutorul roţilor
Ocupând mai puţin spaţiu decât o pagină şi jumătate de coală A4, poate fi amplasat uşor în spaţii mici. Dispune totodată de patru roţi, care facilitează şi mai mult deplasarea aparatului.

Specificatii
Dimensiuni (mm): 396 x 230 x 580
Lungimea cablului de alimentare: 1.8 m
Culoare: Alb
EAN: 8710103882916
Conținutul pachetului

Aveți o întrebare cu privire la acest produs?
 *
 *
 *
 *
  *
Câmpuri marcate cu* sunt obligatorii.

Prin trimiterea întrebării, îmi dau consimțământul cu prelucrarea datelor cu caracter personal, cu scopul răspunderii la întrebare.