ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Prima pagină / Electrocasnice / Umidificator, purificator aer / Umidificator, purificator aer

Philips AC3829/10
AC3829/10

TRANSPORT GRATUIT
Purifică încăperi de până la 80 m². Rată CADR de 310 m³/h. Rată de umidificare de 600 ml/h. Conectat cu aplicaţia CleanHome+.
Philips AC3829/10  - 1
Philips AC3829/10 - 2/5Philips AC3829/10 - 3/5Philips AC3829/10 - 4/5Philips AC3829/10 - 5/5

  

2.106 Lei
1.770 Lei (net)
Garanție 24 lună
Service specializat: Aici
Stoc epuizatCând primesc produsul?
Livrare DPD:
Poșta Română:
Cargus:

Produsul nu este pe stoc. Vă rugăm să ne contactați în ceea ce privește disponibilitatea.

De ce tocmai de la noi
Cadouri

Pentru unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru unele produse speciale vă oferim livrare GRATUITĂ.

Philips AC3829/10
AC3829/10

Descriere produs
Rată CADR de 310 m³/h (1): purifică încăperi de până la 80 m² (2)
Indicatorul cheie de performanţă al unui purificator este CADR (rata de eliberare de aer curat): fluxul de aer curat generat într-o oră. Cu cât rata CADR este mai ridicată, cu atât mai rapidă este curăţarea. Cu cât o încăpere este mai murdară, cu atât trebuie să fie mai ridicată rata CADR. Acest purificator are o rată CADR de 310 m³/h (1) şi poate purifica eficient o încăpere de până la 80 m² (2).

Filtrul HEPA îndepărtează 99,97 % din particulele de 0,003 µm (3)
Filtrarea în 3 straturi cu HEPA NanoProtect, carbon activ şi prefiltru captează 99,97 % din particulele ultrafine de până 0,003 microni (3), astfel încât să fii protejat de particulele PM2,5, bacterii (4), polen, praf, păr de animale, gaze şi alţi agenţi poluanţi.

Îndepărtează până la 99,9 % din virusurile şi aerosolii din aer
Captează aerosolii, inclusiv pe cei care pot conţine virusuri respiratorii. A fost testat independent de Airmid Healthgroup şi s-a demonstrat că elimină până la 99,9 % din virusurile şi aerosolii din aer (5).

Tehnologie NanoCloud: umidificare igienică fără complicaţii
Tehnologia NanoCloud umidifică aerul silenţios şi eficient, asigurând cu până la 99 % mai puţine bacterii (6). NanoCloud funcţionează prin evaporare naturală pentru a crea o ceaţă invizibilă de molecule de dimensiuni nanometrice de vapori de apă pură. Având dimensiuni foarte mici, acestea umidifică aerul uniform şi este extrem de dificil pentru bacterii şi minerale să se ataşeze de acestea, prevenind răspândirea bacteriilor şi praful alb în cameră (7).

AeraSense detectează şi afişează automat calitatea aerului
Senzorii AeraSense scanează aerul de 1000 de ori pe secundă şi afişează calitatea aerului din locuinţa ta. Afişajul indică nivelul de alergeni şi PM2,5 în formă numerică, dar şi cu un inel colorat intuitiv.

Testat temeinic pentru o calitate în care te poţi încrede
Purificatoarele Philips parcurg 170 de teste de inspecţie stricte şi obligatorii înainte de a părăsi fabrica. Sunt supuse unor teste riguroase pentru durata de viaţă şi durabilitate, pentru funcţionare continuă 24/7.

Mod nocturn cu funcţionare extrem de silenţioasă
În modul Nocturn, luminile afişajului sunt estompate şi purificatorul funcţionează aproape complet silenţios, pentru aer curat în timp ce dormi. Certificat de Quiet Mark.

Setări 2 în 1 şi doar purificator cu moduri automate şi manuale
Comută între modurile 2 în 1 şi doar purificator prin simpla atingere a unui buton. În modul automat, senzorii aleg în mod inteligent turaţia potrivită pentru locuinţa ta. Utilizează purificatorul în oricare dintre modurile automate (general sau pentru alergeni) sau în modul nocturn sau alege din 4 niveluri de turaţie – turaţia 1, 2, 3 şi Turbo – pentru un control complet al fluxului de aer şi al nivelului de zgomot.

Urmăreşte şi controlează cu aplicaţia
Monitorizează calitatea aerului şi controlează purificatorul de aer oricând şi de oriunde cu aplicaţia Clean Home+. Primeşte alerte când calitatea aerului nu este bună.

Consum de energie scăzut
Datorită designului său eficient energetic, purificatorul de aer funcţionează la o putere maximă de 45 W, echivalent cu un bec standard.

Umidificare automată de până la 600 ml/h cu 4 setări
Umidifică rapid aerul cu până la 600 ml/h (8) rată de umidificare a apei. Detectează automat nivelul de umiditate din aer şi umidifică automat la nivelul dorit. Alege nivelul de umiditate dorit de 40%, 50%, 60% sau 70%, iar umidificatorul va porni sau se va opri automat pentru a atinge nivelul de umiditate dorit.


Specificatii
Capacitatea rezervorului de apă: 4 L
Dimensiuni (mm): 416 x 280 x 679 mm
Greutate (kg): 11,45 kg
Culoare: Alb
Lungimea cablului electric: 1,8 m
EAN: 8710103827597
Conținutul pachetului

Purificator de aer Philips AC3829/10
Cablu

Aveți o întrebare cu privire la acest produs?
 *
 *
 *
 *
  *
Câmpuri marcate cu* sunt obligatorii.

Prin trimiterea întrebării, îmi dau consimțământul cu prelucrarea datelor cu caracter personal, cu scopul răspunderii la întrebare.