Prima pagină / Aparate foto / Aparate foto digitale / Mirorrless system cameras

Nikon Z50 + 16-50 mm f/3.5-6.3 VR
VOA050K001

Aparat foto mirrorless. Montură Z de la Nikon. CMOS, 23,5 mm x 15,7 mm. 20,9 milioane. Timp de expunere 1/4000. Până la 11 fps. De la ISO 100 până la 51200

  

4.485 Lei
3.769 Lei (net)
, plus Livrare
-25%
Preț redus de la 5.990 Lei
Economisit 1.505 Lei
buc.
Garanție 24 lună
Pe stoc 5 sau mai multe bucățiCând primesc produsul?
Livrare DPD: luni 28. 9.
Poșta Română: luni 28. 9.
Cargus: luni 28. 9.

Produsul este pe stoc.

Comandaţi azi şi vi-l trimitem mâine. 

De ce tocmai de la noi
Cadouri

Pentru unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru toate aparatele digitale DSRL, precum și pentru toate obiectivele vă oferim livrare GRATUITĂ.

Nikon Z50 + 16-50 mm f/3.5-6.3 VR
VOA050K001

Descriere produs

Superba calitate a imaginilor oferite de Nikon Z 50 va fi un avantaj pentru felul în care vedeți lumea. Montura Z de la Nikon este largă şi permite senzorului mare în format DX, cu 20,9 MP al aparatului foto să capteze mai multă lumină în cadru. Mai multă lumină înseamnă mai multe detalii. Ziua sau noaptea, culorile din fotografiile și filmele dumneavoastră sunt mai vii. Profunzimea este mai mare. Iar claritatea este spectaculoasă.

Fotografiile și filmele 4K focalizate perfect abia așteaptă să le creați. Sistemul AF hibrid (focalizare automată) este rapid, precis și cursiv. Punctele AF de pe senzor acoperă 90% din cadru (aprox.), pe orizontală și pe verticală, asigurând o claritate remarcabilă de la o margine la alta a imaginii. Subiectele sunt focalizate indiferent dacă sunt fix în mijlocul cadrului, spre partile laterale ale acestuia sau sunt în mișcare.

Fotografiați de voie ziua sau noaptea, grație sensibilităților la lumină automate din intervalul ISO 100–51200 și funcției AF în lumină scăzută. De la scene citadine la ora 3 dimineaţa, până la portrete în lumină scăzută, veți capta mai multe detalii în întuneric decât până acum.

Dacă puteţi vedea un lucru, îl puteţi fotografia. Fotografierea continuă cu până la 11 fps cu focalizare automată și expunere automată vă permite să obțineți imagini pe care alții le-ar putea rata.

Performanțele cinematografice se obțin simplu cu Nikon Z 50. Puteți să înregistrați filme 4K/UHD la 30p și segmente de film cu redare încetinită în Full HD. Neavând limitări legate de factorul de decupare, puteți să profitați de întreaga lățime a senzorului mare, în format DX al aparatului foto. De asemenea, puteți să captați cadre fixe în timp ce filmați și să creați în aparatul foto secvențe de trecere a timpului, la rezoluții 4K.

Conexiunile Wi-Fi® și Bluetooth® rapide vă permit să trimiteți fotografii și filme pe orice dispozitiv, pentru stocare sau partajare. Aplicația SnapBridge de la Nikon facilitează partajarea din mers a imaginilor JPEG și a filmelor sau vă permite să fotografiați ori să înregistrați imagini video de la distanță.

Conținutul pachetului

Nikon Z50
16-50 mm f/3.5-6.3 VR
Li-ion EN-EL25
încărcător acumulator MH-32
Curea AN-DC20
Cablu USB

Aveți o întrebare cu privire la acest produs?
 *
 *
 *
 *
  *
Câmpuri marcate cu* sunt obligatorii.

Prin trimiterea întrebării, îmi dau consimțământul cu prelucrarea datelor cu caracter personal, cu scopul răspunderii la întrebare.