Prima pagină / Aparate foto / Aparate foto digitale / Aparate foto DSLR digitale

Nikon D3400 + 18-55 AF-P VR + 70-300mm AF-P DX VR
VBA490K005

Acum e timpul. Faceţi fotografii impresionante şi partajaţi-le instantaneu cu D3400.

  

3.450 Lei
2.899 Lei (net)
, plus Livrare
-14%
Preț redus de la 3.999 Lei
Economisit 549 Lei
Garanție 24 lună
Service specializat: Aici
Stoc epuizatCând primesc produsul?
Livrare DPD:
Poșta Română:
Cargus:

Produsul nu este pe stoc. Vă rugăm să ne contactați în ceea ce privește disponibilitatea.

De ce tocmai de la noi
Cadouri

Pentru unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru unele produse speciale vă oferim livrare GRATUITĂ.

Nikon D3400 + 18-55 AF-P VR + 70-300mm AF-P DX VR
VBA490K005

Descriere produs

Acum e timpul. Faceţi fotografii impresionante şi partajaţi-le instantaneu cu D3400.

D3400 simplifică spectaculos fotografierea şi partajarea imaginilor de calitate DSLR. Aplicaţia SnapBridge¹ de la Nikon menţine aparatul foto conectat la dispozitivul dumneavoastră inteligent prin Bluetooth®², astfel încât să puteţi sincroniza fotografiile pe măsură ce le realizaţi. Luaţi telefonul şi fotografiile vor fi acolo, pregătite pentru partajare: fără complicaţii, fără să aşteptaţi.

Şi acestea nu sunt orice fel de fotografii. Senzorul mare în format DX, de 24,2 MP, oferă rezultate remarcabile în lumină scăzută şi lucrează împreună cu obiectivul NIKKOR pentru a obţine o un efect artistic de estompare a fundalului. Modul ghid vă ajută să vă dezvoltaţi abilităţile fotografice, în timp ce acumulatorul de mare capacitate vă asigură că D3400 este pregătit întotdeauna să vă întreţină pofta de a fotografia şi partaja.

Impresionaţi-vă prietenii: calitatea imaginii unui DSLR
Ţinând în mână aparatul foto D3400, este simplu să creaţi întotdeauna imagini de înaltă calitate, care vor face impresie. Depăşiţi nivelul instantaneelor şi bucuraţi-vă din plin de libertatea de a obţine imagini impresionante în lumină scăzută sau de a crea portrete cu un efect de estompare delicată a fundalului. Indiferent dacă înregistraţi fotografii sau filme, senzorul mare în format DX, de 24,2 megapixeli, lucrează împreună cu puternicul procesor de imagine EXPEED 4 de la Nikon şi cu obiectivul NIKKOR pentru a asigura obţinerea unor rezultate cu detalii bogate. Intervalul larg de sensibilităţi la lumină, de la ISO 100 până la 25600, vă permite să înregistraţi imagini clare, chiar şi în lumina extrem de slabă din timpul unui spectacol, ori în timpul unei plimbări romantice de seară. Combinaţi toate acestea cu conectivitatea neîntreruptă a aparatului foto şi veţi avea libertatea de a înregistra imagini pe care le veţi partaja cu mândrie. Instantaneu.

Partajaţi instantaneu cu SnapBridge¹: conexiunea constantă cu dispozitivul inteligent
Atrageţi atenţia celorlalţi pe reţelele de socializare în numai câteva secunde, cu imagini de calitate DSLR! SnapBridge, aplicaţia inovatoare de la Nikon, utilizează tehnologia Bluetooth® low energy (BLE)², care permite aparatului foto D3400 să menţină o conexiune constantă, cu consum redus de energie, cu telefonul inteligent sau cu tableta. Conectarea aparatului foto la dispozitivul inteligent este simplă. După ce o realizaţi, conexiunea este activă permanent. Aparatul foto poate sincroniza fotografiile cu cele din dispozitivul inteligent în timp ce fotografiaţi, indiferent unde vă aflaţi, fără a fi necesar să vă reconectaţi de fiecare dată. Nu trebuie să vă faceţi griji că acumulatorul aparatului foto s-ar descărca şi puteţi continua să utilizaţi dispozitivul inteligent fără întrerupere. Aplicaţia SnapBridge lucrează în fundal pentru a transfera imaginile. Pur şi simplu luaţi dispozitivul inteligent şi fotografiile vor fi acolo: imaginile sincronizate în timp ce fotografiaţi sunt redimensionate automat, fiind astfel simplu de examinat şi rapid de încărcat pe site-urile de socializare. Mai mult, aparatul foto poate să sincronizeze fotografiile cu cele din dispozitivul inteligent când este în mod stare de veghe. Puterea imagistică a aparatului foto D3400 vă permite să creaţi conţinut de care fanii nu se vor mai sătura privindu-l. SnapBridge vă permite să îl partajaţi pe moment.

Înregistraţi imagini mai bune oriunde: micul DSLR care fotografiază nonstop
Suficient de mic pentru a-l lua oriunde mergeţi, uşorul D3400 este un aparat foto superb, cu care se pot crea fotografii şi filme de înaltă definiţie, de neuitat. Puteţi să fotografiaţi mai mult timp şi să înregistraţi până la 1200 de cadre cu o singură încărcare³, graţie designului cu consum redus de energie şi acumulatorului de mare capacitate al aparatului foto. Monitorul LCD mare, de 7,5 cm (3 inci), de înaltă rezoluţie, vă permite să compuneţi sau să examinaţi cadrele şi să aplicaţi efecte speciale cu o claritate perfectă. Oriunde vă aflaţi, Modul ghid de fotografiere al aparatului foto vă oferă asistenţă pas cu pas, de care puteţi beneficia când aveţi nevoie. Dacă sunteţi începător în fotografierea cu un DSLR sau doriţi să învăţaţi mai mult, Modul ghid este asistentul ideal: este ca şi cum aţi avea alături un expert care vă arată exact cum să reglaţi setările aparatului foto pentru a înregistra fotografii şi filme deosebite.

Avantajul sistemelor optice DSLR de la NIKON: precizie şi frumuseţe
Numai când utilizaţi un DSLR Nikon obţineţi viteza, precizia şi manevrabilitatea care vă ajută să fotografiaţi atât de frumos şi de simplu. Indiferent dacă fotografiaţi de aproape sau de departe, sistemul de focalizare automată (AF) extrem de precis se va fixa rapid pe subiect şi va menţine focalizarea acestuia. Când începe acţiunea, D3400 poate să fotografieze rapid, la 5 fps, înregistrând cinci imagini frumoase în fiecare secundă. Legendarele obiective NIKKOR oferă în mod constant fotografii bogate în culori şi foarte clare. Iar designul ergonomic al aparatelor foto Nikon, recunoscut în întreaga lume, asigură accesul simplu la comenzile cheie. Graţie vizorului optic al aparatului foto, compunerea fotografiilor dă rezultate mult mai satisfăcătoare decât la fotografierea cu un telefon inteligent sau cu un aparat foto compact. Asta înseamnă fotografierea adevărată: puneţi ochiul în vizor şi obţineţi o vizualizare clară prin obiectiv. Vizorul vă protejează de lumina soarelui şi de alte elemente deranjante, astfel încât să vă puteţi concentra asupra subiectului. De asemenea, fotografierea prin vizor vă permite să menţineţi poziţia fixă a aparatului foto şi să obţineţi imagini mai stabile, în special când fotografiaţi subiecte aflate la distanţă, cu un obiectiv mai lung.

Specializaţi-vă în cinematografie: filme Full HD
Realizarea fotografiilor reprezintă doar jumătate din distracţia de care puteţi avea parte cu D3400. Când situaţia reclamă realizarea unor materiale video, funcţia D-Movie a aparatului foto vă permite să înregistraţi imagini video Full HD cursive şi fin detaliate, la cadenţe de cadre de până la 50p/60p. Focalizarea automată continuă menţine claritatea imaginii segmentelor filmării în timp ce se desfăşoară acţiunea. De asemenea, vă puteţi bucura de simplitatea filmării scenelor de stradă în timpul nopţii sau a înregistrării distracţiei de la petrecerile de interior, graţie intervalului larg de sensibilităţi la lumină (ISO) al aparatului foto. Dacă doriţi să adăugaţi puţină dramă, gama de obiective NIKKOR în format DX de la Nikon facilitează crearea filmelor cu aspect cinematografic, pentru care vă vor invidia cei ce le vor vedea. Fotografiaţi cu un obiectiv NIKKOR cu distanţă focală fixă în format DX şi cu deschidere mare a diafragmei, precum AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G şi bucuraţi-vă de şansa de a scoate subiectul în evidenţă pe un fundal cu un frumos efect de estompare. Utilizaţi obiectivul de kit AF-P DX NIKKOR 18-55mm şi veţi putea înregistra segmente video în care zgomotul motorului de focalizare este practic imperceptibil.

Fiţi creativ: efecte speciale şi opţiuni picture control în aparatul foto
D3400 este echipat cum se cuvine pentru a vă ajuta să fiţi creativ. Zece efecte diferite din aparatul foto facilitează înregistrarea imaginilor cu o tuşă artistică. Pur şi simplu alegeţi efectul pe care doriţi să îl aplicaţi înainte de a fotografia. Meniul de retuşare din aparatul foto vă oferă libertatea de a adăuga rapid efecte interesante, după ce fotografiaţi. Iar pentru funcţii mai avansate, puteţi să utilizaţi opţiunile Picture Control din aparatul foto, pentru a regla fin setări precum contrastul şi saturaţia, pentru imagini care vor arăta exact aşa cum vi le imaginaţi. De asemenea, puteţi să decupaţi fotografiile pe loc, prin simpla apăsare a butonului „i” în timpul redării cu zoom. Iar conectivitatea asigurată de aplicaţia SnapBridge a aparatului foto vă permite să profitaţi de telefonul inteligent sau de tabletă pentru a continua procesul creativ. Graţie sincronizării nemijlocite a fotografiilor, este mai simplu decât oricând să vă examinaţi creaţiile pe dispozitivul inteligent sau să editaţi imaginile într-un mod mai avansat, cu aplicaţia preferată.

DSLR-ul dumneavoastră de la NIKON: începutul aventurilor dumneavoastră fotografice
Când aveţi un DSLR de la Nikon, nu aveţi un simplu aparat foto. Aveţi şansa de a explora o lume cu totul nouă a fotografierii. De la legendarele obiective NIKKOR, până la unităţile de bliţ Nikon, care sunt simplu de utilizat şi nu numai, DSLR-ul dumneavoastră este o parte a unui sistem extensibil fără sfârşit, care se poate perfecţiona odată cu dumneavoastră. Calitatea obiectivelor NIKKOR este un avantaj cheie al unui DSLR Nikon faţă de orice alt tip de aparat foto, iar D3400 este compatibil cu o gamă largă de obiective NIKKOR⁴ în format DX, care acoperă aproape fiecare situaţie posibilă de fotografiere. Utilizaţi un obiectiv cu distanţă focală fixă şi cu deschidere mare a diafragmei, pentru efectul plăcut de estompare a fundalului, un obiectiv de telefotografie, pentru subiectele aflate la distanţă sau un obiectiv pentru unghi larg, pentru o compoziţie dramatică. Când sunteţi pregătit să exploraţi potenţialul creativ al luminii, vă ajută renumitele dispozitive Speedlight de la Nikon. Aceste unităţi de bliţ portabile facilitează difuzarea sau atenuarea luminii, adăugă impact imaginilor înregistrate la lumina zilei, îmbunătăţesc fotografiile realizate la asfinţit sau expun detaliile subiectelor în situaţiile cu iluminare din fundal.

¹ Deoarece D3400 nu este echipat pentru comunicaţii Wi-Fi, următoarele caracteristici ale aplicaţiei SnapBridge nu sunt disponibile: fotografierea de la distanţă cu un dispozitiv inteligent, transferul imaginilor la dimensiunea iniţială şi transferul filmelor.
² Siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a acestor mărci de către compania Nikon sau companiile afiliate acesteia este sub licenţă.
³ Conform standardelor CIPA, în mod cadru unic, când funcţia Bluetooth® nu este utilizată.
⁴ Obiectivele cu inel de diafragmă nu sunt compatibile.

Specificatii
Meniu in romana: DA
Culoare: Negru
Ecran tactil: NU
Dimensiune corp (mm): 124 x 98 x 76
Greutate corp (g): 395 g
Material corp: Magneziu
Modul de alimentare: acumulator
Tip acumulator: EN-EL14a
Interfață: HDMI, USB
Durata de viață a acumulatorului: 1200 de poze
Sunet stereo: NU
Format video: MPEG-4, AVC/H.264
GPS încorporat: NU
Înregistrare audio: DA
Rezoluția video: Full HD (1920×1080)
Formaturi fișier: JPEG, MPEG-4, RAW
Tipul memoriei de date: SD / SDHC / SDXC
Conectare blitz extern: DA, hot-shoe
Compensare expunere blitz: De la ± 3 EV la 1/3 EV
Timp sincronizare blitz: 1/200
Blitz încorporat: DA
Previzualizare: DA
Rezoluția ecranului: 921000
Dimensiunea ecranului: 3"
Acoperirea vizorului: 0,95
Tip vizor: Optic
Balans de alb: Automatic / Valori de bază / Calibrare manuală
Mod 3D: NU
Moduri scenă: Setări, Standard, Neutru, Intens, Monocrom
Viteză fotografiere continuă: 5 fps
Histogramă: DA
Bulb: DA
Cel mai scurt timp de expunere: 1/4000
Cel mai lung timp de expunere: 30
Tip obturator: Obturator mecanic
ISO- Sensibilitate maximă: 25600
ISO- Sensibilitate minimă: 100
Corecția de expunere: De la ± 5 EV la 1/3 EV
Mod de măsurare a luminozității: Punct, Centrat, Matrix
Iluminare AF auxiliară: DA
Tip baionetă: Nikon F
Decupare imagine: 1,5 x
Tip procesor imagine: EXPEED 4
Mărime senzor (mm): 23,6 x 15,6
Raport de aspect senzor: 3:2
Curățarea automată a senzorului: NU
Raport de aspect imagine: 16:9, 1:1, 3:2, 4:3
Rezoluția imaginii: 6000x4000
Tip senzor: CMOS
Rezoluție: 24,2 Mpx
Format senzor: APS-C
Tip aparat foto: Aparat foto digital DSLR
Obiectiv: + 1855 AF-P DX VR + 70-300mm AF-P DX VR
Conținutul pachetului

Corp D3400 Nikon - negru
Acumulator EN-EL14
Încărcător acumulator MH-24
Curea de gât AN-DC3
Ocular din cauciuc DK-25
Capac corp BF-1B

Obiectiv Nikon 18-55mm f/3,5-5,6G AF-P DX VR

Capac obiectiv 55mm LC.55


Nikon 70-300mm F/4.5-6.3G ED AF-P DX VR
Krytka objektivu LC-58

Aveți o întrebare cu privire la acest produs?
 *
 *
 *
 *
  *
Câmpuri marcate cu* sunt obligatorii.

Prin trimiterea întrebării, îmi dau consimțământul cu prelucrarea datelor cu caracter personal, cu scopul răspunderii la întrebare.