Prima pagină / Aparate foto / Aparate foto digitale / Aparate foto DSLR digitale

Nikon D5500 + 18-55 VR II
VBA440K001

NU SE MAI DISTRIBUIE
Arătați adevărata valoare a lumii care vă înconjoară prin cele mai bune imagini ale dumneavoastră de până acum, cu D5500. Fiind uşor şi puternic, acest DSLR subţire, cu operare familiară prin ecranul tactil, vă oferă libertatea de a face mai mult în activitatea dumneavoastră fotografică.

  

3.332 Lei
2.800 Lei (net)
, plus Livrare
-13%
Preț redus de la 3.832 Lei
Economisit 500 Lei
Garanție 24 lună
Service specializat: Aici
Stoc epuizatCând primesc produsul?
Livrare DPD:
Poșta Română:
Cargus:

Produsul nu este pe stoc. Vă rugăm să ne contactați în ceea ce privește disponibilitatea.

De ce tocmai de la noi
Cadouri

Pentru unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru unele produse speciale vă oferim livrare GRATUITĂ.

Nikon D5500 + 18-55 VR II
VBA440K001

Descriere produs

Arătați adevărata valoare a lumii care vă înconjoară prin cele mai bune imagini ale dumneavoastră de până acum, cu D5500. Fiind uşor şi puternic, acest DSLR subţire, cu operare familiară prin ecranul tactil, vă oferă libertatea de a face mai mult în activitatea dumneavoastră fotografică.

Fiind pregătit pentru diferite situaţii, de la mişcări rapide până la condiţii dificile, cu lumină scăzută, D5500 nu dezamăgeşte. Chiar şi atunci când sunt imprimate la dimensiuni mari sau prezentate pe un ecran mare, fotografiile şi filmele reflectă extrem de clar modul în care vedeţi lumea.

Ecranul tactil cu unghi variabil, care răspunde cu fidelitate la comenzi, oferă o operare intuitivă, iar tehnologia Wi-Fi încorporată simplifică partajarea fotografiilor de înaltă calitate prin intermediul unui dispozitiv inteligent. Fiind extrem de portabil şi foarte confortabil de manevrat, acest DSLR vă pune la dispoziţie perfecţiunea.

Calitate a imaginii care inspiră
Daţi uitării estomparea imaginii şi bucuraţi-vă de imaginile vibrante, cu o bogăţie de detalii. De la mişcări rapide până la condiţii dificile, cu lumină scăzută, fotografiile dumneavoastră nu au arătat niciodată atât de bine.

Ecran tactil cu unghi variabil
Controlaţi aparatul foto ca pe un telefon inteligent. Rabataţi, înclinaţi sau rotiţi ecranul tactil pentru a compune cadre din unghiuri captivante, apoi atingeţi-l pentru a focaliza şi a fotografia.

Technologie WI-FI încorporată
Dispozitivul dumneavoastră inteligent va fi unul dintre accesoriile preferate pentru aparatul foto. Utilizaţi funcţia Wi-Fi încorporată pentru a partaja cu uşurinţă fotografiile impresionante, prin intermediul unui telefon inteligent sau al unei tablete compatibile.¹

Priză de mână perfectă
Prindeţi cu degetele mânerul adânc şi nu veţi mai dori să lăsaţi din mână acest aparat foto. Combinat cu corpul său uşor şi subţire, D5500 este sinonim cu confortul.

Sensibilitate superioară la lumină
Înregistraţi fotografii şi filme strălucite, chiar şi atunci când lumina este insuficientă. Cu un interval ISO de 100–25600, veţi obţine imagini clare şi curate mai des ca oricând.

D-MOVIE
Înregistraţi videoclipuri Full HD cursive şi fin detaliate, cu care vă veţi mândri, la cadenţe de cadre de până la 50p/60p. Focalizarea automată continuă cu vizualizare în timp real păstrează claritatea subiectelor, chiar dacă acţiunea se desfăşoară rapid.

Focalizare perfectă
Renumitul sistem de focalizare automată cu 39 de puncte de la Nikon este orientat întotdeauna spre ţintă. Funcţia avansată de urmărire subiect 3D menţine focalizarea chiar şi pe cele mai mici subiecte, indiferent cât de imprevizibil se mişcă.

NIKKOR
Vedeţi cum cele mai bune obiective asigură obţinerea celor mai bune fotografii şi filme. Utilizaţi un obiectiv fix luminos, pentru efectul plăcut de estompare a fundalului, un teleobiectiv, pentru subiectele aflate la distanţă sau un obiectiv cu unghi larg, pentru un efect dramatic.

Monitor mare, de înaltă rezoluţie
Vedeţi fiecare detaliu din fotografiile şi filmele dumneavoastră, în timp ce fotografiaţi din perspective captivante. Monitorul LCD mare, de 8,1 cm (3,2 inci), cu unghi variabil, oferă un unghi de vizualizare larg şi o rezoluţie înaltă, de 1.037.000 puncte. Compuneţi sau revizuiţi cadre şi aplicaţi efecte speciale cu claritate, indiferent dacă fotografiaţi înăuntru sau afară.

Mod efecte
Creaţi fotografii şi filme distinctive, utilizând o gamă de efecte speciale. Încercaţi opţiunea Artă pop pentru a înviora culorile; sau utilizaţi Efect aparat foto jucărie pentru a crea un efect retro. Puteţi previzualiza efectul ales şi îi puteţi regla intensitatea în timp ce fotografiaţi.

Putere desăvârşită cu 24,2 megapixeli
Beneficiaţi de un nivel de detaliere a imaginilor cu care veţi face întotdeauna impresie. Fiind proiectat special fără filtru optic low-pass (OLPF), senzorul de imagine al aparatului foto D5500 utilizează la maximum rezoluţia de 24,2 megapixeli, pentru a surprinde cu claritate chiar şi cele mai fine texturi şi a reda imaginile în detalii incredibil de precise.

Fotografiere continuă la 5 fps

Surprindeţi gesturile sau expresiile faciale trecătoare exact la momentul potrivit. Fiind capabil să înregistreze acţiunea în mare viteză, la cinci cadre pe secundă, D5500 surprinde orice mişcare.

EXPEED 4

Beneficiaţi de operare la viteze ridicate şi de imagini foarte clare, cu culori naturale în orice lumină. Sistemul rapid şi puternic de procesare a imaginii de la Nikon dispune de capacităţi avansate de reducere a zgomotului şi permite înregistrarea cursivă a filmelor.

Design eficientizat

D5500 este excepţional de portabil şi va fi aparatul dumneavoastră foto preferat mai des decât v-aţi aştepta. Având o structură monobloc uşoară, dar robustă, acest DSLR subţire este partenerul de fotografie perfect pentru orice ocazie.

Comenzi tactile

Vă simţiţi întotdeauna în acord cu ceea ce faceţi. Ecranul tactil, care răspunde prompt la comenzi, face din D5500 un aparat foto care poate fi utilizat la fel de intuitiv ca orice dispozitiv inteligent. Pur şi simplu atingeţi ecranul pentru a focaliza şi fotografia sau pentru a regla setări precum diafragma, sensibilitatea ISO şi timpul de expunere. Răsfoiţi cu degetul pentru a derula imaginile sau apropiaţi/depărtaţi două degete pe ecran pentru a micşora/mări imaginea în timpul redării.

Fn la atingere

Când fotografiaţi prin vizor, reglaţi rapid setările cheie, glisând cu degetul pe ecran. Funcţiei „Fn la atingere” îi pot fi asociate până la opt setări, printre care punctele de focalizare, modurile zonă AF, diafragma şi sensibilitatea ISO.

Picture control 2.0

Reflectaţi perfect viziunea dumneavoastră creativă. Sistemul Picture Control facilitează preluarea controlului deplin asupra detalierii, contrastului, luminozităţii, nuanţei şi saturaţiei când înregistraţi imagini statice şi video. Alegeţi dintr-un număr de şapte moduri: Standard, Neutru, Intens, Monocrom, Portret, Peisaj şi Uniform, care reţin toate detaliile şi păstrează informaţiile despre tonurile bogate, făcând din Picture Control soluţia ideală dacă intenţionaţi să retuşaţi imaginile după fotografiere.

Vizor optic

Vedeţi ce vede aparatul foto şi fotografiaţi cu o claritate absolută. Puneţi ochiul în vizor şi urmăriţi subiectele în timp real, fără întârziere şi fără să vă fie distrasă atenţia. Pentru a asigura un proces de fotografiere şi mai cursiv, în momentul în care îndepărtaţi ochiul de vizor, D5500 afişează automat pe monitorul LCD imaginea pe care tocmai aţi fotografiat-o.

Extindeţi-vă sistemul

Extindeţi-vă opţiunile creative utilizând accesoriile pentru sisteme DSLR de la Nikon. Descoperiţi cât de simplă poate să fie fotografierea cu bliţ, cu ajutorul unui Speedlight portabil de la Nikon sau obţineţi înregistrări sonore de cea mai bună calitate posibilă, utilizând microfonul stereo opţional ME-1. Indiferent la ce nivel doriţi să ajungă măiestria dumneavoastră fotografică, Nikon are instrumentele de care aveţi nevoie.

¹ Pentru a utiliza funcţia Wi-Fi încorporată, pur şi simplu descărcaţi pe dispozitivul inteligent aplicaţia gratuită Wireless Mobile Utility de la Nikon. Aplicaţia Wireless Mobile Utility este compatibilă cu dispozitivele inteligente cu iOS™ şi Android™ şi poate fi descărcată din Google Play™ şi din Apple App Store™. Android, Google, Google Play, YouTube şi alte mărci sunt mărci comerciale ale Google Inc.

Specificatii
Meniu in romana: DA
Culoare: Negru
Stabilizare de imagine: NU
Formaturi fișier: JPEG, RAW
Tipul memoriei de date: SD / SDHC / SDXC
Control de la distanță blitz extern: DA
Conectare blitz extern: DA, hot-shoe
Timp sincronizare blitz: 1/200
Blitz încorporat: DA
Previzualizare: DA
Rezoluția ecranului: 1037000
Dimensiunea ecranului: 3,2"
Mărirea vizorului: 0,82 x
Acoperirea vizorului: 0,95
Tip vizor: Optic
Balans de alb: Automatic / Valori de bază / Calibrare manuală
Mod 3D: NU
Viteză fotografiere continuă: 5 fps
Histogramă: DA
Bulb: DA
Cel mai scurt timp de expunere: 1/4000
Cel mai lung timp de expunere: 30
Tip obturator: Obturator mecanic / obturator electronic
ISO- Sensibilitate maximă: 25600
Blocare AE: DA
Mod de măsurare a luminozității: Punct, Centrat, Matrix
Iluminare AF auxiliară: DA
Tip baionetă: Nikon F
Decupare imagine: 1,5 x
Tip procesor imagine: EXPEED 4
Mărime senzor (mm): 23,5 x 15,6
Raport de aspect imagine: 16:9, 1:1, 3:2, 4:3
Rezoluția imaginii: 6000x4000
Rezoluție: 25 Mpx
Obiectiv: + 18-55 AF-S DX VR II
Dimensiune corp (mm): 124 x 97 x 70
Greutate corp (g): 420 g
Modul de alimentare: acumulator
Tip acumulator: EN-EL14, EN-EL14a
Interfață: AV, HDMI, USB, WI-FI
Durata de viață a acumulatorului: 820 de poze
Rezoluția video: Full HD (1920×1080)
Tip aparat foto: Aparat foto digital DSLR
Format senzor: APS-C
Tip senzor: CMOS
Format video: H.264, MP4
Conținutul pachetului

Corp D5500 Nikon - negru
Ocular din cauciuc DK-25
Capac corp BF-1B
Acumulator EN-EL14
Încărcător acumulator MH-24
Curea de gât AN-DC3
Cablu USB UC-E23
Cablu audio-video EG-CP16

Obiectiv Nikon 18-55mm f/3.5-5.6 AF-S DX G VR II

Capac obiectiv 52mm LC-52

Videoclipuri


Aveți o întrebare cu privire la acest produs?
 *
 *
 *
 *
  *
Câmpuri marcate cu* sunt obligatorii.

Prin trimiterea întrebării, îmi dau consimțământul cu prelucrarea datelor cu caracter personal, cu scopul răspunderii la întrebare.