Prima pagină / Aparate foto / Aparate foto digitale / Aparate foto DSLR digitale

Nikon D5600 Body
VBA500AE

TRANSPORT GRATUIT
Alimentaţi-vă spiritul creativ cu aparatul foto D5600, conectat în permanenţă.

  

2.820 Lei
2.370 Lei (net)
-17%
Preț redus de la 3.415 Lei
Economisit 595 Lei
buc.
Garanție 24 lună
Service specializat: Aici
Pe stoc 5 sau mai multe bucățiCând primesc produsul?
Livrare DPD: vineri 7. 8.
Poșta Română: vineri 7. 8.
Cargus: vineri 7. 8.

Produsul este pe stoc.

Comandaţi azi şi vi-l trimitem mâine. 

De ce tocmai de la noi
Cadouri

Pentru unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru toate aparatele digitale DSRL, precum și pentru toate obiectivele vă oferim livrare GRATUITĂ.

L-ați văzut?
Nikon D5600 + 18-55 AF-P VR + 55-200 mm VR II Nikon D5600 + 18-55 AF-P VR + 55-200 mm VR II
-15%
4.260 Lei
Alimentaţi-vă spiritul creativ cu aparatul foto D5600, conectat în permanenţă.
Compar Detalii
Stoc epuizat
Nikon D5600 + 18-55 AF-P VR Nikon D5600 + 18-55 AF-P VR
-19%
3.250 Lei
Alimentaţi-vă spiritul creativ cu aparatul foto D5600, conectat în permanenţă.
Compar Detalii
Stoc epuizat
Nikon D5600 + 18-140 mm f/3,5-5,6G ED VR Nikon D5600 + 18-140 mm f/3,5-5,6G ED VR
-13%
4.350 Lei
Alimentaţi-vă spiritul creativ cu aparatul foto D5600, conectat în permanenţă.
Compar
Detalii
Pe stoc mai puțin de 5 buc.
Nikon D5600 + 18-105mm AF-S DX VR Nikon D5600 + 18-105mm AF-S DX VR
-12%
4.140 Lei
Alimentaţi-vă spiritul creativ cu aparatul foto D5600, conectat în permanenţă.
Compar Detalii
Stoc epuizat
Nikon D5600 + 18-55 AF-P VR + 70-300mm AF-P DX VR Nikon D5600 + 18-55 AF-P VR + 70-300mm AF-P DX VR
-26%
4.190 Lei
Alimentaţi-vă spiritul creativ cu aparatul foto D5600, conectat în permanenţă.
Compar Detalii
Stoc epuizat
Nikon D5600 + 18-55 AF-P VR + 70-300 AF-P DX Nikon D5600 + 18-55 AF-P VR + 70-300 AF-P DX
-26%
3.890 Lei
Alimentaţi-vă spiritul creativ cu aparatul foto D5600, conectat în permanenţă.
Compar Detalii
Stoc epuizat

Nikon D5600 Body
VBA500AE

Descriere produs
DOAR CORP - aparat foto fără obiectiv

Momentul de frumuseţe neaşteptat. Filmarea secvenţială montată care a ieşit perfect. Indiferent dacă vă jucaţi cu umbrele când soarele este sus pe cer sau filmaţi din unghiuri mai neobişnuite, foarte puţine lucruri sunt mai emoţionante decât crearea unor lucrări apreciate de ceilalţi.
Fiind echipat cu puternica tehnologie imagistică de la Nikon, D5600 este ideal pentru înregistrarea momentelor magice. Acesta este un aparat foto care oferă putere ideilor dumneavoastră. Având la dispoziţie gama de obiective legendare NIKKOR, nu veţi rămâne niciodată fără opţiuni creative. Iar aplicaţia SnapBridge de la Nikon vă permite să sincronizaţi fotografiile cu cele din dispozitivul inteligent pe măsură ce fotografiaţi sau să transferaţi cu uşurinţă filmele oricând doriţi.

MIŞCAŢI IMAGINAŢIA: CALITATEA IMAGINII DSLR DE LA NIKON
Când sunteţi genul de fotograf care vede ceea ce alţii trec cu vederea, calitatea imaginii înseamnă totul. Fiind echipat cu un senzor de imagine mare, în format DX, de 24,2 megapixeli, aparatul foto D5600 are capacitatea de a capta cu precizie texturi fine şi de a reproduce imagini cu detalii foarte clare. Prietenii şi fanii vor vedea exact ceea ce aţi intenţionat să arătaţi – fotografie după fotografie. Intervalul ISO de 100–25600 şi sensibilitatea ISO extinsă, de 6400 în modul Peisaj de noapte, facilitează gestionarea scenelor slab iluminate şi a condiţiilor de iluminare dificilă. Sistemul de procesare a imaginii EXPEED 4 asigură performanţe superioare de reducere a zgomotului, chiar şi la sensibilităţi ISO ridicate. De asemenea, având la dispoziţie o gamă largă de obiective interschimbabile NIKKOR, puteţi să înregistraţi cu uşurinţă imagini cu fundaluri foarte frumos estompate, cu contraste în tonuri bogate.

PREA BUNE CA SĂ NU FIE PARTAJATE: RĂMÂNEŢI CONECTAT CU SNAPBRIDGE
Conectaţi-vă şi inspiraţi-i pe privitori, partajând imaginile de calitate DSLR în numai câteva secunde. SnapBridge, aplicaţia inovatoare de la Nikon, utilizează tehnologia Bluetooth® low energy¹ pentru a deschide o conexiune constantă între aparatul foto D5600 şi un dispozitiv inteligent compatibil. Conectarea aparatului foto la dispozitivul inteligent este simplă. Odată conectat, aparatul foto poate sincroniza fotografiile cu cele din dispozitiv în timp ce fotografiaţi, fără a fi necesar să vă reconectaţi de fiecare dată. Fiecare fotografie realizată apare instantaneu pe telefon sau pe tabletă, fiind pregătită pentru partajare. De asemenea, puteţi transfera manual filme oricând doriţi. Conectivitatea asigurată de SnapBridge vă permite chiar să utilizaţi dispozitivul inteligent pentru a fotografia de la distanţă. Indiferent cum utilizaţi aplicaţia SnapBridge, puteţi continua să utilizaţi dispozitivul inteligent fără întrerupere şi nu trebuie să vă faceţi griji că acumulatorul aparatului foto s-ar descărca. Perspectiva dumneavoastră este unică: SnapBridge vă permite să o partajaţi pe moment.

UN DSLR NIKON: CÂND FOTOGRAFIA CHIAR ARATĂ A FOTOGRAFIE
Caracteristicile ergonomice desăvârşite ale aparatului foto D5600, care este deosebit de portabil, vă permit să vă cufundaţi cu uşurinţă în experienţa fotografierii. Puteţi crea compoziţii atrăgătoare, graţie vizorului optic de înaltă calitate, care asigură o vizualizare foarte clară prin obiectiv – când doriţi să vă concentraţi asupra subiectului, fotografierea prin vizor vă protejează de lumina soarelui şi de alte elemente deranjante. De asemenea, puteţi menţine o poziţie mai stabilă a aparatului foto atunci când utilizaţi un obiectiv de telefotografie. Selectorul de comandă şi selectorul multiplu sunt bine amplasate, astfel încât să vă fie uşor să modificaţi setările pe măsură ce fotografiaţi. De asemenea, puteţi să utilizaţi funcţia „Fn la atingere”, pentru a regla setările utilizând ecranul tactil mare, fără a îndepărta ochiul de vizor. Având un corp care cântăreşte doar 415 g (aproximativ)² şi o carcasă monobloc armată cu fibră de carbon, acest aparat foto este uşor şi suficient de rezistent pentru a putea fi luat oriunde. De la călătoriile pline de peripeţii, până la plimbările pe străzile urbane aglomerate, odată ce veţi prinde cu degetele mânerul adânc al acestui aparat foto şi veţi începe să fotografiaţi, nu veţi mai dori să îl lăsaţi din mână.

SURPRINDEŢI CEEA CE VEDEŢI, AŞA CUM DOAR DUMNEAVOASTRĂ VEDEŢI: ECRAN TACTIL CU UNGHI VARIABIL
Acum puteţi fotografia cu un DSLR care vede lumea la fel ca dumneavoastră – chiar şi atunci când o vedeţi dintr-un unghi complet diferit. Pur şi simplu rabataţi, înclinaţi sau rotiţi ecranul tactil mare, cu unghi variabil, de 8,1 cm (3,2 inci), pentru a compune cadre perfecte: veţi obţine o vizualizare clară, indiferent dacă aparatul foto este ţinut sus, jos sau departe de corpul dumneavoastră. Atingeţi ecranul tactil pentru a focaliza şi a fotografia, exact ca la un telefon inteligent. În plus, puteţi utiliza comenzile tactile în timpul fotografierii prin vizor sau redării imaginilor. În timpul fotografierii prin vizor, funcţia „Fn la atingere” oferă o alternativă intuitivă la utilizarea selectorului de comandă sau a selectorului multiplu: acum puteţi să selectaţi punctul de focalizare sau să reglaţi alte setări importante, precum Diafragmă, Sensibilitate automată şi nu numai, prin intermediul ecranului tactil de mari dimensiuni. În timpul redării imaginilor, o bară de avansare a cadrelor, moştenită de la aparatele foto profesionale D5 şi D500 de la Nikon, vă permite să derulaţi rapid prin imagini. De asemenea, puteţi mări/micşora prin intermediul gesturilor de atingere şi puteţi decupa rapid o imagine.

NU RATAŢI NICIO OCAZIE: VITEZĂ ŞI PRECIZIE PENTRU CAPTAREA ORICĂREI IDEI
Când observaţi totul, în detaliu, vă trebuie un aparat foto care nu ratează nimic. Indiferent dacă sunteţi în mijlocul acţiunii sau fotografiaţi de la distanţă, sistemul AF deosebit de precis al aparatului foto D5600 se va fixa pe subiect şi va menţine focalizarea acestuia. Cele 39 de puncte de focalizare ale sistemului AF acoperă o zonă largă a cadrului, iar nouă senzori de mare precizie, de tip cruce, din zona centrală, asigură o precizie îmbunătăţită. Când fotografiaţi cu vizualizare în timp real, funcţia AF detectare contrast, inclusă în aparatul foto, menţine întotdeauna focalizarea pe subiect. Iar când oportunitatea unui cadru perfect apare pe neaşteptate, acest aparat foto poate să fotografieze rapid, la cinci cadre pe secundă, pentru a surprinde momentul cu mare precizie.

FILME PE CARE LE VEŢI PARTAJA CU MÂNDRIE: D-MOVIE ŞI FILMARE SECVENŢIALĂ
Înregistraţi filme Full HD cursive, fin detaliate, pe care le veţi partaja cu mândrie. Funcţia D-Movie permite înregistrarea la cadenţe de cadre de până la 50p/60p. Focalizarea automată continuă la vizualizarea în timp real (mod AF servo permanentă) păstrează claritatea subiectelor, chiar dacă acţiunea se desfăşoară rapid. Iar dacă utilizaţi un obiectiv de kit AF-P NIKKOR, în segmentele de film nu se va auzi practic niciun zgomot de acţionare, graţie motorului pas cu pas încorporat în obiectiv. Funcţia Filmare secvenţială, moştenită de la aparatele foto DSLR avansate de la Nikon, transformă scenele cu nori în mişcare lentă sau cu o stradă aglomerată în secvenţe dramatice de mare viteză. În plus, filmele înregistrate cu D5600 sunt simplu de partajat prin intermediul conexiunii SnapBridge a aparatului foto.

TUŞA ARTISTICĂ: INSTRUMENTE CREATIVE ÎNCORPORATE ÎN APARATUL FOTO
Maximizaţi impactul fotografiilor şi al filmelor, cu o gamă de instrumente creative încorporate în aparatul foto. Creşteţi cu uşurinţă expresivitatea fiecărei imagini, cu o gamă de efecte speciale: puteţi să previzualizaţi efectul ales în modul Vizualizare în timp real şi să îi reglaţi intensitatea înainte de a fotografia. Pentru un control şi mai bun asupra aspectului şi atmosferei imaginilor, fotografiaţi utilizând opţiunile Picture Control, pentru a regla fin setări precum contrastul şi saturaţia. Opţiunea Picture Control Uniform facilitează perfecţionarea filmelor în procesul de post-producţie. De asemenea, puteţi chiar să creaţi şi să salvaţi o opţiune Picture Control personalizată, pentru o caracteristică ce vă aparţine în totalitate. O gamă de efecte din meniul de retuşare vă permite să faceţi rapid reglaje în aparatul foto, de exemplu, pentru a intensifica atmosfera sau a modifica starea de spirit a fotografiilor. Iar conectivitatea asigurată de SnapBridge vă permite să profitaţi de telefonul inteligent sau de tabletă, pentru a continua procesul creativ utilizând aplicaţiile preferate.

OBIECTIVE NIKKOR: LEGENDARA PERFORMANŢĂ OPTICĂ
D5600 este compatibil cu gama completă de obiective NIKKOR în format DX. Indiferent cum văd lumea ochii dumneavoastră de fotograf, există un obiectiv NIKKOR care vă împărtăşeşte viziunea. Utilizaţi un obiectiv cu distanţă focală fixă şi deschidere mare a diafragmei, pentru a obţine efectul plăcut de estompare a fundalului, un obiectiv de telefotografie, pentru a înregistra subiectele aflate la distanţă sau un obiectiv pentru unghi larg, cu care să realizaţi o compoziţie dramatică. De asemenea, puteţi să fotografiaţi utilizând o gamă largă de obiective în format FX.

EXTINDEŢI-VĂ CAPABILITĂŢILE FOTOGRAFICE: ACCESORII NIKON
D5600 face parte din sistemul DSLR de la Nikon, extensibil la nesfârşit, care poate sprijini orice idee fotografică aţi avea. Când doriţi să exploraţi potenţialul creativ al luminii, vă ajută renumitele dispozitive Speedlight de la Nikon. Aceste unităţi de bliţ portabile vă permit să difuzaţi sau să atenuaţi lumina, să adăugaţi impact imaginilor înregistrate la lumina zilei, să îmbunătăţiţi fotografiile realizate la asfinţit sau să expuneţi detaliile subiectelor în situaţiile cu iluminare din fundal. Pentru portabilitate maximă, utilizaţi modelul compact Speedlight SB-500, care este echipat cu o lampă LED de mare intensitate, ideală pentru imagini statice de prim-plan sau pentru înregistrarea filmelor. Când doriţi să obţineţi înregistrări sonore de înaltă calitate, utilizaţi microfonul stereo ME-1 opţional. Indiferent la ce nivel doriţi să ajungă măiestria dumneavoastră fotografică, Nikon are instrumentele de care aveţi nevoie.

Parametrii tehnici
Meniu românesc: DA
Material corp: Plastic
Modul de alimentare: acumulator
Tip acumulator: EN-EL14a
Interfață: AV, HDMI, USB, WI-FI
Frecvenţa înregistrării video: 60
Sunet stereo: DA
Format video: MPEG-4, AVC/H.264
GPS încorporat: NU
Rezoluția video: Full HD (1920×1080)
Formaturi fișier: JPEG, RAW
Tipul memoriei de date: SD / SDHC / SDXC
Blitz încorporat: DA
Ecran rebatabil: DA
Ecran tactil: DA
Previzualizare: DA
Rezoluția ecranului: 1037000
Dimensiunea ecranului: 3,2"
Mărirea vizorului: 0,82 x
Acoperirea vizorului: 0,95
Tip vizor: Optic
Declanșare întârziată: 10, 2, 20, 5
Viteză fotografiere continuă: 5 fps
Bulb: DA
ISO- Sensibilitate minimă: 100
ISO- Sensibilitate maximă: 25600
Blocare AE: DA
Corecția de expunere: De la ± 5 EV la 1/3 EV
Iluminare AF auxiliară: DA
Tip baionetă: Nikon F
Decupare imagine: 1,5 x
Tip procesor imagine: EXPEED 4
Mărime senzor (mm): 23,5 x 15,6
Stabilizator senzor: NU
Raport de aspect senzor: 3:2
Curățarea automată a senzorului: DA
Raport de aspect imagine: 16:9, 3:2, 4:3
Rezoluția imaginii: 6000x4000
Tip senzor: MOS
Rezoluție: 24 Mpx
Format senzor: APS-C
Tip aparat foto: Aparat foto digital DSLR
Culoare: Negru
Conținutul pachetului

Corp Nikon D5600
Ocular din cauciuc DK-25
Capac corp BF-1B
Acumulator EN-EL14a
Încărcător acumulator MH-24
Curea de gât AN-DC3

Videoclipuri


Aveți o întrebare cu privire la acest produs?
 *
 *
 *
 *
  *
Câmpuri marcate cu* sunt obligatorii.

Prin trimiterea întrebării, îmi dau consimțământul cu prelucrarea datelor cu caracter personal, cu scopul răspunderii la întrebare.