Prima pagină / Aparate foto

Canon RF 24-105 mm f/4 L IS USM
2963C005

TRANSPORT GRATUIT
Un obiectiv foarte flexibil, cu zoom de 24-105 mm, care oferă fotografilor şi realizatorilor de film echilibrul ideal între performanţă, portabilitate şi calitatea imaginii.
Canon RF 24-105 mm f/4 L IS USM  - 1
Canon RF 24-105 mm f/4 L IS USM - 2/3Canon RF 24-105 mm f/4 L IS USM - 3/3

  

4.998 Lei
4.200 Lei (net)
-14%
Preț redus de la 5.790 Lei
Economisit 792 Lei
buc.
Garanție 24 lună
Pe stoc 10 sau mai multe bucățiCând primesc produsul?
Livrare DPD: joi 9. 7.
Poșta Română: joi 9. 7.
Cargus: joi 9. 7.

Produsul este pe stoc.

Comandaţi azi şi vi-l trimitem mâine. 

De ce tocmai de la noi
Cadouri

Pentru unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru toate aparatele digitale DSRL, precum și pentru toate obiectivele vă oferim livrare GRATUITĂ.

Canon RF 24-105 mm f/4 L IS USM
2963C005

Descriere produs
Armonie între portabilitate şi performanţă

Zoomul de 24-105 mm acoperă distanţe focale grandangulare, standard şi de teleobiectiv. Stabilizatorul de imagine echivalent cu 5 stopuri menţine claritatea în condiţii de lumină redusă, iar focalizarea Nano USM aduce beneficii fotografilor şi realizatorilor de film.

Fotografie portret

RF 24-105mm F4L IS USM este excelent pentru portrete clare, fără tremur, datorită stabilizatorului de imagine echivalent cu 5 stopuri. Modificaţi rapid distanţa focală fără a schimba expunerea, mulţumită deschiderii maxime constante f/4 a diafragmei.

Fotografia de călătorie

Un partener de călătorie versatil şi de înaltă calitate, seria L cu construcţie robustă este protejată împotriva prafului şi umezelii, fiind în acelaşi timp suficient de uşoară pentru a fi transportată lejer.

Creativitate în fiecare zi

RF 24-105mm F4L IS USM este alegerea preferată şi perfectă pentru bloggeri şi pentru amatorii şi pasionaţii de fotografie. Inelul de control al obiectivului oferă un mod tactil şi intuitiv de a regla setările camerei.

Un obiectiv extrem de flexibil şi agil

RF 24-105mm F4L IS USM vă ajută să vă descoperiţi creativitatea şi să obţineţi rezultate excepţionale. De la portrete de interior la evenimente în aer liber, intervalul de zoom cuprins între 24 şi 105 mm vă permite să obţineţi mai mult, fără a schimba obiectivele. Deschiderea maximă a diafragmei f/4 este constantă la toate setările de zoom.

Performanţă la superlativ

Elementele asferice şi UD ale obiectivului asigură claritate excelentă, care se menţine chiar şi la captura cu camera în mână în condiţii de lumină redusă, mulţumită stabilizatorului de imagine echivalent cu 5 stopuri. Elementele asferice ale obiectivului ajută la compensarea distorsiunilor şi a aberaţiilor sferice, asigurând în acelaşi timp şi un design compact.

Obţineţi rezultate mereu clare

Focalizaţi cu precizie şi silenţios utilizând focalizarea automată Nano USM. Fotografii vor aprecia viteza cu care se obţine claritatea esenţială, iar realizatorii de film vor iubi tranziţiile uniforme şi stabile ale focalizării asigurate de această tehnologie de ultimă oră.

Oricând, în orice loc, oriunde

Fiind un obiectiv din seria L, modelul RF 24-105mm F4L IS USM are o construcţie robustă, etanşă la intemperii, care inspiră încredere. Straturile de fluor de pe partea din faţă şi cea din spate a elementelor obiectivului asigură o curăţare uşoară. Este un obiectiv într-adevăr practic, creat pentru călătorii.
Conținutul pachetului

Canon RF 24-105 mm f/4 L IS USM
Capac obiectiv E-77 II
Capac antipraf pentru obiectiv D1
Parasolar de tip baionetă EW-83N
Husă moale cu şiret LP1319


Ambalajul Bulk conţine un obiectiv nou dar care a fost în prealabil parte a unui pachet original împreună cu un corp de aparat foto. Acest obiectiv a fost scos din ambalajul setului original şi este livrat într-un ambalaj alb. Obiectivul nu este folosit, este original şi dispune de garanţie de la Canon România. Singura diferenţă este că aceste obiective sunt livrate într-o cutie albă şi nu colorată

VideoclipuriAveți o întrebare cu privire la acest produs?
 *
 *
 *
 *
  *
Câmpuri marcate cu* sunt obligatorii.

Prin trimiterea întrebării, îmi dau consimțământul cu prelucrarea datelor cu caracter personal, cu scopul răspunderii la întrebare.