Prima pagină / Aparate foto / Opțiuni și accesorii / Telecomande

JJC C-C1 - Telecomandă cu infraroșu
C-C1

Telecomandă cu infraroșu pentru aparatele foto Canon. Telecomanda cu infraroșu fără fir, este un ajutor ideal pentru fotografii profesioniști. Un mare ajutor pentru a evita mișcarea camerei cauzate prin apăsarea pe butonul camerei.
JJC C-C1 - Telecomandă cu infraroșu  - 1
JJC C-C1 - Telecomandă cu infraroșu - 2/2

  

82 Lei
69 Lei (net)
, plus Livrare
-17%
Preț redus de la 99 Lei
Economisit 17 Lei
buc.
Garanție 24 lună
Pe stoc 5 sau mai multe bucățiCând primesc produsul?
Livrare DPD: vineri 6. 8.
Poșta Română: vineri 6. 8.
Cargus: vineri 6. 8.

Produsul este pe stoc.

Comandați până la ora 13:30 și mărfurile vor părăsi depozitul în aceeași zi. Timp de livrare estimat 2-4 zile lucrătoare.

De ce tocmai de la noi
Cadouri

Pentru unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru unele produse speciale vă oferim livrare GRATUITĂ.

JJC C-C1 - Telecomandă cu infraroșu
C-C1

Descriere produs

Control cu infraroșu de la distanță la camere Canon. Raza de acțiune 8m. Telecomanda fără fir este un accesoriu ideal pentru fotografii profesioniști. Un mare ajutor pentru a evita mișcarea camerei cauzate de apăsarea pe butonul camerei şi este indispensabil pentru a face auto-portrete sau poze macro. Telecomanda poate controla aparatul de fotografiat, de la o distanță de până la opt metri. În plus față de expunerea imediată la unele camere poate fi setat și întârziere de 2 secunde, sau expunerea îndelungată în mod "bulb". Acest lucru permite să captăm niște fâșii de lumini de trafic, captare fulgere, etc.. Telecomandă fabricată cu cele mai noi tehnologii și îndeplinește toate standardele tehnice necesare pentru a asigura o calitate ridicată. Exteriorul este din poliamidă extrem de estetică și de înaltă calitate. Utilizare este foarte simplă, dar cel mai mare avantaj este forma ergonomică. Comutatorul de la distanță poate fii utilizat cu siguranță nu numai in studio, dar și în mediu exterior. De asemenea va fii un mare ajutor la efectuarea pozelor de grup cu ocazia reuniunilor de familie. Mai mult decât atât, pe imagine nu va apărea telecomanda, fiind ușor de ascuns. Telecomanda va satisface orice cerință profesionistă, dar o putem recomanda și amatorilor.

Specificatii
EAN: 6950291501325
Aveți o întrebare cu privire la acest produs?
 *
 *
 *
 *
  *
Câmpuri marcate cu* sunt obligatorii.

Prin trimiterea întrebării, îmi dau consimțământul cu prelucrarea datelor cu caracter personal, cu scopul răspunderii la întrebare.