Prima pagină / Aparate mici / Aparate de bucătărie / Robot de bucătărie

Philips HR7627
HR7627/00

Setări cu 2 viteze şi puls pentru control maxim. Motor de 650 W pentru procesare puternică. Tehnologie PowerChop pentru performanţe superioare de tocare. Bol de 2,1 l.
Philips HR7627  - 1
Philips HR7627 - 2/3Philips HR7627 - 3/3

  

219 Lei
184 Lei (net)
, plus Livrare
Garanție 24 lună
Service specializat: Aici
Stoc epuizatCând primesc produsul?
Livrare DPD:
Poșta Română:
Cargus:

Produsul nu este pe stoc. Vă rugăm să ne contactați în ceea ce privește disponibilitatea.

De ce tocmai de la noi
Cadouri

Pentru unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru unele produse speciale vă oferim livrare GRATUITĂ.

Philips HR7627
HR7627/00

Descriere produs
Setări cu 2 viteze şi puls pentru control maxim
Pentru cele mai bune rezultate, utilizează setarea de viteză redusă (viteza 1) pentru a bate frişcă, ouă, a face pateuri şi aluat de pâine. Setarea la viteza cea mai mare (viteza 2) este adecvată pentru tocarea cepei şi a cărnii, amestecarea supelor şi a smoothie-urilor sau pentru raderea, felierea, răzuirea legumelor.

Tub de alimentare cu 40% mai mare
Noul robot de bucătărie Philips Daily Collection este prevăzut cu un tub de alimentare cu 40% mai mare decât la modelul anterior HR7625, economisind timpul de pre-tăiere a fructelor şi legumelor

Accesorii pentru disc din oţel inoxidabil de înaltă performanţă
Este de ajuns să selectezi accesoriul corect pentru disc din oţel inoxidabil pentru a pregăti ingredientul favorit şi să îl fixezi cu un clic în suportul discului. Performanţa a fost testată extensiv pentru a oferi cele mai bune rezultate de feliere şi radere.

Motor de 650 W pentru procesare puternică
Acest robot de bucătărie Philips oferă un motor puternic ce asigură putere şi control pentru pregătirea tuturor reţetelor tale favorite.

Până la 5 porţii dintr-o dată
Bolul generos de 2,1 l (capacitate de lucru 1,5 l) îţi permite să amesteci până la 5 porţii de supă dintr-o singură mişcare.

Accesorii lavabile în maşină
Toate accesoriile robotului de bucătărie Philips pot fi puse în raftul de sus al maşinii de spălat vase pentru curăţare uşoară.

Dispozitiv de emulsifiere pentru frişcă şi albuşuri de ou
Instrumentul perfect pentru bătut rapid, bătut cu telul sau emulsifierea ouălor sau frişcă bătută. Pentru cel mai crescut volum şi cel mai fin rezultat, utilizează setarea la viteză redusă. Pregătirea unor deserturi delicioase şi a maionezei nu a fost niciodată mai uşoară!

Tehnologie PowerChop pentru performanţe superioare de tocare
Tehnologia PowerChop este o combinaţie între forma lamei de tăiere, unghiul de tăiere şi castronul interior, care oferă rezultate de tocare superioare atât pentru ingredientele moi, cât şi pentru cele tari. Este, de asemenea, perfectă pentru prepararea piureurilor şi pentru amestecarea aluaturilor pentru prăjituri!

Fără murdărie din centrul bolului graţie lipsei axului intern
Spre deosebire de alţi roboţi de bucătărie mai ieftini, acest robot de bucătărie Philips nu are un canal vertical interior în mijlocul bolului. Aceasta înseamnă că supele şi alte lichide nu vor ieşi din mijlocul bolului, păstrând curate robotul de bucătărie şi blatul de lucru! Astfel asamblarea aparatului este mult mai uşoară - ajunge să apeşi suportul aparatului în bol, ghidat de cuplajele de fixare a formei.

Lamă în formă de S din oţel inoxidabil, ascuţită şi puternică, pentru tocare
Lama ascuţită şi puternică din oţel inoxidabil S toacă rapid legume precum ceapa. Se poate utiliza şi pentru alte ingrediente, precum nuci, carne sau chiar pentru prepararea aluatului pentru coajă de plăcintă


Specificatii
Putere (W): 650 W
Culoare: Alb
Greutate (kg): 800 g
Conținutul pachetului
Lamă în formă de S pentru bloc tăietor
Cuţit de tocare
Dispozitiv de emulsifiere
Accesoriu de radere măruntă
Accesoriu de feliere fină
Instrument de granulare
Aveți o întrebare cu privire la acest produs?
 *
 *
 *
 *
  *
Câmpuri marcate cu* sunt obligatorii.

Prin trimiterea întrebării, îmi dau consimțământul cu prelucrarea datelor cu caracter personal, cu scopul răspunderii la întrebare.