Prima pagină / Aparate mici / Fiare de călcat

Tefal GV9591E0 Pro Express Ultimate Care
GV9591E0

Tefal GV9591E0 Pro Express Ultimate Care: Putere: 2600W. Abur variabil 180 g/min. Jet de abur 600 g/min. Presiunea aburului 8 bar. Reglarea aburului și a temperaturii 5 reglaje electronice. Timp de încălzire 2 min.

  

1.599 Lei
1.344 Lei (net)
, plus Livrare
-20%
Preț redus de la 1.990 Lei
Economisit 391 Lei
buc.
Garanție 24 lună
Service specializat: Aici
Pe stoc 10 sau mai multe bucățiCând primesc produsul?
Livrare DPD: marți 7. 12.
Poșta Română: marți 7. 12.
Cargus: marți 7. 12.

Produsul este pe stoc.

Comandaţi azi și mărfurile vor părăsi depozitul poimâine 2. 12.. Timp de livrare estimat 2-4 zile lucrătoare.

De ce tocmai de la noi
Cadouri

Pentru unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru unele produse speciale vă oferim livrare GRATUITĂ.

L-ați văzut?
Tefal GV9581E0 Pro Express Ultimate Tefal GV9581E0 Pro Express Ultimate
-26%
1.169 Lei
Oferă țesăturilor tale cea mai bună îngrijire în materie de abur cu stația de călcat cu abur de înaltă presiune Pro Express Ultimate Care. Noul boiler de înaltă presiune oferă eficiență profesională, în timp ce panoul de control intuitiv îți este la îndemână, iar sistemul cu dublă protecție păstrează țesăturile în cea mai bună condiție.
Compar
Detalii
Pe stoc mai puțin de 5 buc.

Tefal GV9591E0 Pro Express Ultimate Care
GV9591E0

Descriere produs

Tefal GV9591E0

Pro Express Ultimate îți pune la dispoziție sesiuni de călcat de o eficiență profesională, cu rezultate excepționale chiar și pentru cele mai dificile țesături.
Stația de călcat de înaltă presiune, ușor de utilizat, oferă sesiuni de călcat rapide și eficiență de top, combinând noul boiler de înaltă presiune, aburul variabil de 160 g/min, în timp ce jetul de abur puternic de 600 g/min face față și celor mai dificile cute.
Panoul de control intuitiv Direct Control este amplasat pe mâner și te ajută să ajustezi setările rapid atunci când treci de la un tip de țesătură la altul.
Sistemul exclusiv cu dublă protecție oferă sesiuni de călcat fără stres, sistemul antipicurare protejează țesăturile împotriva petelor și sistemul anticalcar asigură performanță de lungă durată.
Cu o varietate de caracteristici avansate, Pro Express Ultimate oferă performanță înaltă cu ajutorul aburului de înaltă presiune.

Eficiență profesională
Cel mai puternic abur pentru rezultate optime. Noul boiler de înaltă presiune oferă rezultate perfecte la standarde profesionale.

Economisește timp
Aburul de înaltă presiune penetrează cu ușurință țesăturile prentru sesiuni de călcat rapide, de o eficiență profesională.

Jet de abur puternic
Jetul de abur puternic de până la 600 g/min îndepărteză chiar și cele mai dificile cute, fiind potrivit a fi folosit mai ales pentru țesăturile groase.

Rezultate perfecte
Tehnologia de ultimă generație încorporată optimizează consumul de apă pentru a oferi un abur variabil excepțional de până la 160 g/min pentru sesiuni perfecte și o îndepărtare ușoară a cutelor de pe țesături.

Ai grijă de țesăturile tale
Protejază-ți țesăturile cu noul sistem dublu de protecție: Protect System transformă picăturile și scurgerile de apă în abur și previne apariția petelor, în timp ce colectorul anticalcar face îndepărtarea calcarului mult mai ușoră.

Panoul de control inuitiv
Ajustează setările printr-o simplă atingere de buton folosind noul panou Direct Control poziționat pe mâner pentru mai mult confort în utilizare, atunci când dorești să schimbi tipul de țesătură. Stația de călcat dispune de 4 programe presetate ce oferă combinația perfectă dintre abur și temperatură pentru fiecare tip de material.

Talpă cu tehnologia Durilium AirGlide Autoclean
Noua tehnologie Durilium AirGlide asigură cea mai bună alunecare de la Tefal pentru sesiuni de călcat rapide și performanță de lungă durată.

Rezervor de apă detașabil
Rezervorul de apă detașabil, cu o capacitate de 1.9 L poate fi alimentat în orice moment, chiar și în timpul sesiunii de călcat pentru sesiuni de călcat neîntrerupte.

Caracteristici
Reglarea aburului și a temperaturii 5 reglaje electronice 
Timp de încălzire 2  min
Mâner ergonomic
Sistem antipicurare
Oprire automată
Mod Eco
Rezervor de apă

Specificatii
Rezervor de apă: 1,9 L
Lungimea cablului de alimentare: 1.7 m
Jet de abur continuu: 180 g/min
Jet de abur: 600 g/min
Putere (W): 2 600 W
EAN: 3121040069202
Funcţie oprire automată: DA
Conținutul pachetului

Tefal GV9591E0 Pro Express Ultimate Care

Videoclipuri


Aveți o întrebare cu privire la acest produs?
 *
 *
 *
 *
  *
Câmpuri marcate cu* sunt obligatorii.

Prin trimiterea întrebării, îmi dau consimțământul cu prelucrarea datelor cu caracter personal, cu scopul răspunderii la întrebare.