Prima pagină / Aparate mici / Robot curatenie

iRobot Roomba 676
R676040

TRANSPORT GRATUIT
Navigare perfectă iAdapt, curăţare fără egal în trei etape, detecţie acustică a murdăriei şi aplicaţie pentru mobil Robot HOME pentru mai mult confort. Lasă-l pe asistentul robotic să-ţi cureţe casa şi petrece-ţi timpul cu familia ta!

  

1.650 Lei
1.387 Lei (net)
-17%
Preț redus de la 1.990 Lei
Economisit 340 Lei
buc.
Garanție 24 lună
Pe stoc mai puțin de 5 buc.Când primesc produsul?
Livrare DPD: joi 16. 7.
Poșta Română: joi 16. 7.
Cargus: joi 16. 7.

Produsul este pe stoc.

Comandaţi azi şi vi-l trimitem luni 13. 7.. 

De ce tocmai de la noi
Cadouri

Pentru unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru toate aparatele digitale DSRL, precum și pentru toate obiectivele vă oferim livrare GRATUITĂ.

iRobot Roomba 676
R676040

Descriere produs

Robot  676

Navigare perfectă iAdapt, curăţare fără egal în trei etape, detecţie acustică a murdăriei şi aplicaţie pentru mobil Robot HOME pentru mai mult confort. Controlaţi Robot 676 de oriunde şi oricând! Robot 676 poate fi setat în orice moment şi în orice zi a săptămânii. Lasă-l pe asistentul robotic să-ţi cureţe casa şi petrece-ţi timpul cu familia ta!

Navigație iAdapt
Sistemul de navigație iAdapt asigura o curățare perfectă a locuinței. Robot monitorizează spațiul prin zecile de senzori și combină inteligent 40 de mișcări predefinite pentru a se adapta formei și mărimii camerei.Astfel robotul este ghidat de-a lungul pereților și a mobilei pentru o curățare perfectă.

Tehnologie inteligenţă cu aplicaţia de mobil Robot HOME
Prin aplicația pentru mobil sau tabletă, Robot Home, poți controla robotul tău Robot 676 de la distanță indiferent de timp sau de locul unde te aflii. E simplu, deschide aplicația Robot Home și apasă Clean. Sau poți programa din timp data și ora la care vrei ca robotul tău Robot 676 să înceapă curățenia, iar tu nu mai trebuie să îți faci griji, Robot se va ocupa de asta.

Sistem cu trei nivele de curățare
Calitatea de neegalat a curățeniei facută de aspiratoarele robot Robot se datorează sistemului iAdapt împreuna cu cel de curățare cu trei nivele extrem de funcțional. În cadrul acestui sistem, Robot literalmente conduce murdăria din fiecare colț al camerei și o trimite către coșul colector. Particulele alergene și praful sunt colectate de filtrele eficiente din microfibre.

1.Peria rotativă laterală
Datorită prezenței periei laterale, Robot poate efectiv să curețe chiar și murdăria din jurul mobilierului, de-a lungul pereților, în colțurile camerei și alte zone greu de curățat - datorită sistemului Wall Follow.
2.Periile rotative opuse
Robotul folosește principiul de rotire al periilor, una împotriva celeilalte, care sunt montate în capătul de curățare al robotului. Datorită acestora, Robot este mult mai eficient în colectarea murdăriei de pe podele.
3.Putere de aspirare optimă
Deține un motor de aspirație eficace în recipientul pentru colectare care preia praful fin și impuritățile mici, care au fost capturate pe perie.

Re-încărcare automată în baza de încărcare
Baza de încărcare se folosește pentru încărcarea bateriei. Robotul părăsește baza la apăsarea butonului CLEAN și se întoarce automat după terminarea curățeniei pentru a se încărca.

Conținutul pachetului

Incarcator
Robot 676

Videoclipuri


Aveți o întrebare cu privire la acest produs?
 *
 *
 *
 *
  *
Câmpuri marcate cu* sunt obligatorii.

Prin trimiterea întrebării, îmi dau consimțământul cu prelucrarea datelor cu caracter personal, cu scopul răspunderii la întrebare.