Prima pagină / Aparate mici / Robot curatenie

iRobot Roomba 676
R676040

TRANSPORT GRATUIT
Navigare perfectă iAdapt, curăţare fără egal în trei etape, detecţie acustică a murdăriei şi aplicaţie pentru mobil iRobot HOME pentru mai mult confort. Controlaţi Roomba de oriunde şi oricând! Roomba 676 poate fi setat în orice moment şi în orice zi a săptămânii. Lasă-l pe asistentul robotic să-ţi cureţe casa şi petrece-ţi timpul cu familia ta!
iRobot Roomba 676  - 1
iRobot Roomba 676 - 2/4iRobot Roomba 676 - 3/4iRobot Roomba 676 - 4/4

  

1.650 Lei
1.387 Lei (net)
-17%
Preț redus de la 1.990 Lei
Economisit 340 Lei
buc.
Garanție 24 lună
Pe stoc 10 sau mai multe bucățiCând primesc produsul?
Livrare DPD: miercuri 27. 11.
Poșta Română: miercuri 27. 11.
Cargus: miercuri 27. 11.

Produsul este pe stoc.

Comandaţi azi şi vi-l trimitem mâine. 

De ce tocmai de la noi
Cadouri

Pentru unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru toate aparatele digitale DSRL, precum și pentru toate obiectivele vă oferim livrare GRATUITĂ.

L-ați văzut?
iRobot Roomba 896 iRobot Roomba 896
-12%
2.290 Lei
iRobot Corporation a fost fondata in anul 1990 de catre Colin Angel, Helen Greiner si Dr. Rodney Brooks. Viziunea lor a fost aceea de a creea roboti care sa faca parte din viata de zi cu zi a oamenilor. Astazi, robotii iRobot sunt folositi in mai mult de 15 milioane de gospodarii din Europa, SUA si Asia. iRobot este lider mondial in dezvoltarea robotilor domestici, militari si industriali. A castigat majoritatea competitiilor robotice si coopereaza cu cei mai buni dezvoltatori din cadrul NASA.
Compar
Detalii
Pe stoc 5 sau mai multe bucăți
iRobot Roomba i7 iRobot Roomba i7
-20%
4.390 Lei
Vârful roboticii de ultimă oră vine în casa ta prin robotul aspirator iRobot Roomba® i7. Datorită sistemului unic de navigație iAdapt 3.0 cu cartografiere inteligentă Imprint, Roomba® i7 se orientează perfect, abordând spațiul încăperii în mod optim.
Compar
Detalii
Pe stoc 10 sau mai multe bucăți
iRobot Roomba 696 iRobot Roomba 696
-19%
1.850 Lei
Navigare perfectă iAdapt, curăţare fără egal în trei etape, detecţie acustică a murdăriei şi aplicaţie pentru mobil iRobot HOME pentru mai mult confort. Controlaţi Roomba de oriunde şi oricând! Roomba 696 poate fi setat în orice moment şi în orice zi a săptămânii. Lasă-l pe asistentul robotic să-ţi cureţe casa şi petrece-ţi timpul cu familia ta!
Compar
Detalii
Pe stoc 10 sau mai multe bucăți
iRobot Roomba 980 iRobot Roomba 980
-31%
3.190 Lei
Isteț (funcționează printr-o simplă apasare de buton) Elegant, Simplu, Imbatabil (de 10X mai puternic și cu o durată de viață a bateriei de 2x mai mare decât a predecesorilor lui)
Compar
Detalii
Pe stoc 50 sau mai multe bucăți
Neato Botvac D7 Connected Neato Botvac D7 Connected
-19%
3.490 Lei
Set it and forget it - you now have one less chore to worry about. Robot vacuuming has reached a whole new level with the Botvac D7 Connected from Neato. This advanced robot vacuum thoroughly cleans large spaces, sucking up dirt, pet hair, and allergens. Its advanced spiral combo brush is designed to be quieter and more powerful than other vacuums, while navigational lasers guide it in the dark so you can even run it while you sleep and wake up to a clean floor. This is the future of housekeeping.
Compar
Detalii
Depozit extern (Furnizor)
iRobot Roomba i7+ iRobot Roomba i7+
-26%
5.190 Lei
Vârful roboticii de ultimă oră vine în casa ta prin robotul aspirator iRobot Roomba® i7+. Datorită sistemului unic de navigație iAdapt 3.0 cu cartografiere inteligentă Imprint, Roomba® i7+ se orientează perfect, abordând spațiul încăperii în mod optim.
Compar
Detalii
Pe stoc mai puțin de 5 buc.
iRobot Roomba e5 Grey iRobot Roomba e5 Grey
-31%
1.990 Lei
Sistemul de navigație iAdapt asigura o curățare perfectă a locuinței. Roomba monitorizează și analizează spațiul prin zeci de senzori și combină inteligent 40 de mișcări predefinite pentru a se adapta formei și mărimii camerei. Astfel, robotul alege cel mai bun circuit pentru o curățare optimă. Prin aplicația pentru smartphone sau tabletă, iRobot Home, poți controla robotul tău Roomba e5 de la distanță indiferent de moment sau de locul unde te afli. E simplu, deschide aplicația iRobot Home și apasă Clean. Î
Compar
Detalii
Pe stoc 10 sau mai multe bucăți
iRobot Roomba 606 iRobot Roomba 606
-18%
1.299 Lei
Roomba 606 este robotul inteligent cel mai avantajos din gama de produse de la iRobot. Este eficient, inteligent, ieftin si foarte descurcaret atunci cand vine vorba despre curatenie. Robotul este de cea mai buna calitate si este echipat cu o tehnologie avansata de curatare, sistemul de efectuare.
Compar Detalii
Stoc epuizat

iRobot Roomba 676
R676040

Descriere produs

Navigare perfectă iAdapt, curăţare fără egal în trei etape, detecţie acustică a murdăriei şi aplicaţie pentru mobil iRobot HOME pentru mai mult confort. Controlaţi Roomba de oriunde şi oricând! Roomba 676 poate fi setat în orice moment şi în orice zi a săptămânii. Lasă-l pe asistentul robotic să-ţi cureţe casa şi petrece-ţi timpul cu familia ta!
Navigație iAdapt
Sistemul de navigație iAdapt asigura o curățare perfectă a locuinței. Roomba monitorizează spațiul prin zecile de senzori și combină inteligent 40 de mișcări predefinite pentru a se adapta formei și mărimii camerei.Astfel robotul este ghidat de-a lungul pereților și a mobilei pentru o curățare perfectă.
Tehnologie inteligenţă cu aplicaţia de mobil iRobot HOME
Prin aplicația pentru mobil sau tabletă, iRobot Home, poți controla robotul tău Roomba 676 de la distanță indiferent de timp sau de locul unde te aflii. E simplu, deschide aplicația iRobot Home și apasă Clean. Sau poți programa din timp data și ora la care vrei ca robotul tău Roomba 676 să înceapă curățenia, iar tu nu mai trebuie să îți faci griji, Roomba se va ocupa de asta.
Sistem cu trei nivele de curățare
Calitatea de neegalat a curățeniei facută de aspiratoarele robot Roomba se datorează sistemului iAdapt împreuna cu cel de curățare cu trei nivele extrem de funcțional. În cadrul acestui sistem, Roomba literalmente conduce murdăria din fiecare colț al camerei și o trimite către coșul colector. Particulele alergene și praful sunt colectate de filtrele eficiente din microfibre.
1.Peria rotativă laterală
Datorită prezenței periei laterale, Roomba poate efectiv să curețe chiar și murdăria din jurul mobilierului, de-a lungul pereților, în colțurile camerei și alte zone greu de curățat - datorită sistemului Wall Follow.
2.Periile rotative opuse
Robotul folosește principiul de rotire al periilor, una împotriva celeilalte, care sunt montate în capătul de curățare al robotului. Datorită acestora, Roomba este mult mai eficient în colectarea murdăriei de pe podele.
3.Putere de aspirare optimă
Deține un motor de aspirație eficace în recipientul pentru colectare care preia praful fin și impuritățile mici, care au fost capturate pe perie.
Re-încărcare automată în baza de încărcare
Baza de încărcare se folosește pentru încărcarea bateriei. Robotul părăsește baza la apăsarea butonului CLEAN și se întoarce automat după terminarea curățeniei pentru a se încărca.

Conținutul pachetului

Incarcator
iRobot Roomba 676

Videoclipuri


Aveți o întrebare cu privire la acest produs?
 *
 *
 *
 *
  *
Câmpuri marcate cu* sunt obligatorii.

Prin trimiterea întrebării, îmi dau consimțământul cu prelucrarea datelor cu caracter personal, cu scopul răspunderii la întrebare.