Prima pagină / Aparate mici / Aspirator, masina de curatat

Dyson V11 Absolute Extra
DS-298884-01

TRANSPORT GRATUIT
Tehnologia de lucru a acestui tip de aspirator vertical fara fir Dyson V11 Absolute este bazata pe 14 cicloni (cyclones) care asigura generarea unei forte de peste 79000 g pentru a inlatura pana si cea mai mica urma de praf formata pe suprafete. Incat sa aspirati timp de 60 de minute fara sa isi piarda din puterea sa de aspirare.
Dyson V11 Absolute Extra  - 1
Dyson V11 Absolute Extra - 2/5Dyson V11 Absolute Extra - 3/5Dyson V11 Absolute Extra - 4/5Dyson V11 Absolute Extra - 5/5

  

3.349 Lei
2.814 Lei (net)
Preț redus de la 3.352 Lei
Economisit 3 Lei
Garanție 24 lună
Stoc epuizatCând primesc produsul?
Livrare DPD:
Poșta Română:
Cargus:

Produsul nu este pe stoc. Vă rugăm să ne contactați în ceea ce privește disponibilitatea.

De ce tocmai de la noi
Cadouri

Pentru unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru unele produse speciale vă oferim livrare GRATUITĂ.

Dyson V11 Absolute Extra
DS-298884-01

Descriere produs

Dyson V11 Absolute este un aspirator vertical fara fir proiectat pentru curatari profesionale, in profunzime si mult mai rapide. Aspiratorul Dyson V11 Absolute este capabil sa inlature cele mai mici particule de praf impregnate in covor pe care alte aspiratoare obisnuite nu le vor scoate. Aspiratorul vertical fara fir Dyson V11 Absolute are un sistem integrat ce gestioneaza eficient energia electrica a bateriei, incat sa aspirati timp de 60 de minute fara sa isi piarda din puterea sa de aspirare. Bateria aspiratorului fara fir Dyson V11 Absolute este realizata din aluminiu cu nichel-cobalt avand in interior 7 celule de putere care vor asigura o buna functionabilitate a intregului ansamblu.

Motorul integrat digital confera pana la 60 de rotiri pe secunda e capatului cu perie astfel incat incat filamentele din carbon si peria utilizata sa capteze cele mai fine particule de praf, fire de par sau impuritati aparute pe orice suprafata. De asemenea, aspiratorul vertical fara fir Dyson V11 Absolute este prevazut cu un ecran LCD care va afisa in timp real performanta sistemului si modul de functionare ales. Tehnologia de lucru a acestui tip de aspirator vertical fara fir Dyson V11 Absolute este bazata pe 14 cicloni (cyclones) care asigura generarea unei forte de peste 79000 g pentru a inlatura pana si cea mai mica urma de praf formata pe suprafete.

Recipientul in care sunt trase imuritatile, praful, scamele sau murdaria este unul vidat prevazut cu filtru special ce exclude aerul curat din interior si un mecanism denumit “Point and shoot” care, prin actionarea unui singur buton, ejecteaza intr-un mod igienic mizeria din acesta direct in cosul de gunoi. Mai mult decat atat, aspiratorul vertical fara fir Dyson V11 Absolute vine impreuna cu un suport tip spatie de depozitare (docking station) care se aplica pe perete sau pe orice alta suprafata incat sa puteti depozita aspiratorul Dyson V11 in pozitie suspendata, oferindu-va confortabilitate si utilitate intr-un mod elegant.


Instrucțiuni de folosire în limba englezză

Specificatii
Dimensiuni (mm): 261 x 1286 x 250
Volum sac / recipient praf: 0,76 l
Greutate (kg): 2,97
Durata de viață a bateriei: 60 min
Timp de încărcare: 240 min
Conținutul pachetului

Combined nozzle ideal for cleaning different types of floors
Crevice tool for cleaning skylights and hard-to-reach corners
Mini motorized tool for animal hair and ground-in dirt
Mini soft dusting brush with soft nylon bristles to clean delicate surfaces and fabrics

 

Aveți o întrebare cu privire la acest produs?
 *
 *
 *
 *
  *
Câmpuri marcate cu* sunt obligatorii.

Prin trimiterea întrebării, îmi dau consimțământul cu prelucrarea datelor cu caracter personal, cu scopul răspunderii la întrebare.