Prima pagină / Știri / Braun Series 9

Braun Series 9

DigiExpert.ro - Braun Series 9    Braun Seria 9 cel mai eficace aparat de ras din lume. 

Braun Series 9 - Cel mai eficace aparat de ras din lume*

Seria 9 este cea mai nouă și mai avansată tehnologie pentru aparat de ras Braun. Tehnologia audio reglează automat puterea la densitatea bărbii, și la fiecare trecere efectuează 10 000 micro oscilaţii. Seria 9 este dotat de asemenea cu noua tehnologie SyncroSonic, care combină tehnologia audio cu tăierea, astfel permiţînd 40 000 tăieri pe minut.

 

Se adaptează la forma feţei.

Trimmer-ul Hyper Lift & Cut este singurul trimmer de mijloc patentat din lume care ridică în mod activ și taie firele culcate. Ani lungi de cercetare au arătat că cea mai mare dorinţă a oamenilor este un  bărbierit eficient în zonele greu accesibile, cum ar fi la nivelul gâtului, unde se pot găsii fire de păr culcate. Trimmer-ul de formă asimetrică a fost conceput pentru a ajunge la firele de păr din zonele cu problemă.
Trimmer-ul Directe & Cut aranjează firele de păr de tuns aflate în direcții diferite pentru ca tăierea să fie uniformă.
Sita OptiFoil ™ este cea mai avansată sită Braun. Geometria unică, găurile de dimensiuni ergonomice permit prinderea a mai multor fire de păr și să taie mai adânc decât oricând înainte. Braun deţine o experiență în domeniul sitelor mai mare de 50 de ani. Punctul culminant al acestei experienţe este OptiFoil ™.

 

 

Braun Series 9 9040 Wet&Dry

Braun Series 9 9090cc

Braun Series 9 9095cc Wet&Dry

     
Detalii Detalii Detalii

 

Urmează contururile

Sistemul de ras 10.D, complet flexibil . Piesele de frezat independente sunt montate pe un cap înclinat capabil să efectueze miscări în 10 direcţii, astfel combinaţia dintre MicroMotion și MacroMotion asigură o potrivire maximă la suprafaţa feţei, astfel asigurând o eficiență maximă a bărbieritului.

 

Technologia SyncroSonic 

Asigură 40 000 tăieri
Cinci unitate specială de tăiere înmulțit cu tehnologie audio. Această combinaţie asigură 40 000 de tăieri pe minut. Taie uşor firele de barbă scurte sau mai lungi. Tehnologia de tăiere SyncroSonic este cea mai eficiente technologie Braun. Controlează densitatea bărbii de 160 ori pe minut.

 

 

Cap de tăiere SyncroSonic

Cinci unităţi speciale de tăiere. Fiecare destinat altui tip de fir de păr. Nu uitaţi că părul poate creşte în unghiuri diferite, sau chiar culcate. Ras mai puțin, iritație mai puțină.
OptiFoil ™ - apucă mai multe fire de păr și tăieturi mai profunde
Hyper Lift & Cut - ridică și taie firele de păr culcate
Direct & Cut - aranjează firele de păr crescute în direcții diferite
SkinGuard - înmoaie pielea pentru un bărbierit mai confortabil

 

Conceput pentru mediu extrem. Durabil şi 100% rezistent la apă

Lavabil: Aparatul de bărbierit este etanşat, astfel se poate curăța rapid şi uşor cu apă. Este complet etanşat şi rezistent la apă până la 5 m adâncime.
Pentru bărbierit umed și uscat. Pentru o flexibilitate maximă a fost proiectat astfel încât să fie sigură utilizarea ei chiar și sub duș. Vă puteţi bărbierii cu apă, spumă, gel sau chiar sub duș, nu trebuie să faceţi compromis. 

Ca şi nou

Unitatea Clean & Renew printr-o singură atingere simplă, curăță în mod igienic, încarcă și unge aparatul de ras pentru un confort maxim. În plus menţine cuţitele într-o formă excelentă, astfel asigurând eficienţa maximă a aparatului de ras la fiecare radere. Și pentru că curățarea regulată asigură igienă optimă, puteți experimenta plăcerea unui bărbierit proaspăt în fiecare zi!

 

Perfect ergonomic

Aparatul electric de ras Braun Seria 9  a fost proiectat astfel încât utilizazea să fie naturală și intuitivă. Forma ergonomică facilitează foarte mult rasul.
MultiHeadLock - Capul de tăiere poate fi fixat în 5 poziții diferite, astfel încât toată lumea să poată alege modul cel mai convenabil. Ajută în primul rând, raderea în zonele greu accesibile, cum ar fi părțile de sub bărbie și nas.
Prindere sigură - Sistemul de prindere cauciucată și texturată, asigură o prindere sigură în orice condiție.

 

De ce tocmai de la noi

Cadouri

La unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

 

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru unele produse speciale vă oferim livrare GRATUITĂ.