Prima pagină / După producător / Blaupunkt

Blaupunkt CMP312
CMP312

Rezervorul de apă de 1,6 l înseamnă că, atunci când pregătim cafeaua, va trebui să ne amintim să reumplem apa mai rar. Într-o pompă italiană durabilă , presiunea este de până la 15 bari , ceea ce va asigura că cafeaua noastră nu va diferi ca gust de cea servită în cafenelele bune.
Blaupunkt CMP312  - 1
Blaupunkt CMP312 - 2/4Blaupunkt CMP312 - 3/4Blaupunkt CMP312 - 4/4

  

399 Lei
335 Lei (net)
, plus Livrare
buc.
Garanție 24 lună
Pe stoc mai puțin de 5 buc.Când primesc produsul?
Livrare DPD: vineri 29. 10.
Poșta Română: vineri 29. 10.
Cargus: vineri 29. 10.

Produsul este pe stoc.

Comandați până la ora 13:30 și mărfurile vor părăsi depozitul în aceeași zi. Timp de livrare estimat 2-4 zile lucrătoare.

De ce tocmai de la noi
Cadouri

Pentru unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru unele produse speciale vă oferim livrare GRATUITĂ.

L-ați văzut?
Blaupunkt CMP301 Blaupunkt CMP301
398 Lei
Rezervorul de apă de 1,6 l înseamnă că, atunci când pregătim cafeaua, va trebui să ne amintim să reumplem apa mai rar. Într-o pompă italiană durabilă , presiunea este de până la 15 bari , ceea ce va asigura că cafeaua noastră nu va diferi ca gust de cea servită în cafenelele bune.
Compar
Detalii
Pe stoc mai puțin de 5 buc.
Philips EP1223/00 Philips EP1223/00
1.449 Lei
Pentru 2 cesti, afişaj tactil, capacitate recipient pentru reziduuri: 12 porţii, sistem clasic de spumare a laptelui, culoare gri caşmir.
Compar
Detalii
Pe stoc 10 sau mai multe bucăți

Blaupunkt CMP312
CMP312

Descriere produs
Pregătiți cafeaua cu gustul și aroma celei mai bune cafenele. Acest lucru va fi posibil datorită sistemului de înaltă presiune utilizat în această mașină. Presiunea ridicată a apei care curge prin boabele de cafea măcinate extrage aroma și aroma completă. Prepararea cafelei de înaltă presiune este recomandată de cei mai buni baristi, iar aparatele de cafea profesionale, care se găsesc în cele mai bune cafenele, oferă un sistem de înaltă presiune.

CMP312 a fost echipat cu două filtre , toate pentru a permite utilizatorului să pregătească unul sau două espresso , care vor fi perfecte și în conformitate cu teoria baristelor de renume mondial, potrivit cărora această ceașcă mică de cafea neagră ar trebui să fie preparată cu 7g de cafea măcinată (setul include două filtre, unul cu o capacitate de 7 g, celălalt 14 g de cafea). Rezervorul de apă de 1,6 l înseamnă că, atunci când pregătim cafeaua, va trebui să ne amintim să reumplem apa mai rar. Într-o pompă italiană durabilă , presiunea este de până la 15 bari , ceea ce va asigura că cafeaua noastră nu va diferi ca gust de cea servită în cafenelele bune.

Sistemul de încălzire a apei bazat pe principiul cazanului asigură faptul că apa menține o temperatură constantă pe tot parcursul procesului de preparare a cafelei. Sistemul de control al temperaturii , care include două termostate , va asigura temperatura ideală de preparare a cafelei (95 ° C) și un flux de abur eficient pentru spumarea laptelui (130 ° C).

Datorită soluțiilor utilizate, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la facturile de energie electrică. Sistemul extrem de eficient de încălzire a apei reduce semnificativ cererea de energie electrică. Puterea de 850 W este suficientă pentru a asigura parametrii de funcționare ideali ai dispozitivului. În plus, dacă uitați să opriți aparatul de cafea, acesta se va opri după 15 minute de inactivitate.
Specificatii
EAN: 5901750503368
Volum rezervor de apă: 1,6 l
Dimensiuni (mm): 270 x 230 x300
Presiunea pompei (bar): 15
Putere (W): 850 W
Greutate (kg): 3 kg
Conținutul pachetului

Aveți o întrebare cu privire la acest produs?
 *
 *
 *
 *
  *
Câmpuri marcate cu* sunt obligatorii.

Prin trimiterea întrebării, îmi dau consimțământul cu prelucrarea datelor cu caracter personal, cu scopul răspunderii la întrebare.