Prima pagină / Ecommerce Europe Trustmark

Ecommerce Europe Trustmark

Ecommerce Europa Trustmark vă protejează în cazul în care efectuaţi o cumpărătură dintr-un magazin online dintr-o altă țară membră a UE. În cazul în care accesați un webshop, care poartă logo-ul de vânzător  electronic Europa Trustmark, aceasta înseamnă că magazinul sa angajat să respecte Codul de conduită şi dispozițile de comerț electronic Europa Trustmark.

Ecommerce Europa Trustmark reunește state membre ale UE și asociațiile naționale ale comerțului electronic. Ecommerce Europa este o organizație care promovează comerţul transfrontalier, oferind o mai bună protecție a consumatorilor, asigură o comunicare clară între consumator și comerciant și comercianții respectă reglementările stricte europene impse.

Are mai mult de 25.000 de membri , dintre care 10.000 au certificare Europa Trustmark strictă de comerț electronic. Acest logo este o garanție că achiziționarea se efectuează dintr-un magazin web securizat de încredere. Numai acele magazine online care au această certificare pot utiliza logo-ul european, alături de logo-ul de certificare națională.

Dacă aveți probleme în timpul achiziționării dintr-un magazin on-line cu certificare Europa  Trustmark , puteţi prin intermediul Centrului European Service (Service Centre Trustmark) să depuneţi o plângere. Centrul ofera o soluţionare rapidă și eficientă a litigiilor. Orice alte informații suplimentare pot fi găsite la următoarea adresă de internet:  Ecommerce Europa Trustmark.

Codul de conduită Ecommerce Trustmark Europa

  • Compania noastră oferă informații clare și adevărate, ce se pot verifica  înainte de a efectua comanda.
  • Descrierea produselor pe care le vindem reflectă proprietățile lor, produsul comandat va fi primit de la noi, conform descrierii și a fotografiilor. Desigur, vă vom informa de asemenea, despre condițiile de garanție.
  • Oferim Informații clare și transparente cu privire la prețurile produselor pe care le oferim. Nu facturăm costuri ascunse , puteți vizualiza taxele TVA,  prețul perceput și preţul transportului încă înainte de a efectua cumpărătura.
  • Scopul nostru este de a face procesul de cumpărare cât mai simplă și transparentă, pentru a putea verifica comanda şi a putea fi modificată înainte de a fi trimisă comanda. Comanda dvs. va fi întotdeauna confirmată și veți fi notificat de statutul său.
  • Termeni și condițile sunt ușor de accesat, ușor de interpretat și corecte în toate privințele.
  • Oferim metode de plată sigure, transparente și acceptate pe scară largă, precum ar fi plata la ramburs  sau prin transfer bancar.
  • Vă oferim deasemenea modalităţi de transport sigure,transparente și acceptate pe scară largă. Comanda dvs. va îndeplinită întotdeauna la cantitatea specificată, în locația specificată și în timpul specificat.
  • Vom oferii informații clare și transparente cu privire la drepturile și obligațiile dvs., dreptul de retragere, precum și despre costurile legate de aceasta, conform legislației UE. Dacă doriți să reziliaţi  contractul, puteți utiliza formularul furnizat de noi. De asemenea noi oferim informații clare și transparente cu privire la returnarea produsului și rambursare a banilor,.
  • Ne puteți contacta ori când, cu ușurință la unul din posibilităţile de contact. Avem un flux transparent de tratare a plângerilor şi un serviciul cu clienţii uşor de contactat.
  • Noi respectăm drepturile dvs.,  asigurăm protecția datelor cu caracter personal şi garantam o interfață web securizată. Vă rugăm să rețineți că utilizarea de cookie-uri și informații pot fi utilizate numai pentru îndeplinirea contractului (comenzii).


Furnizorul se supune voluntar dispozițiilor de conduită Ecommerce Europa Trustmark . Codul este disponibil : http://www.ecommerce-europe.eu/ecommerce-europe-trustmark-code-of-conduct

De ce tocmai de la noi

Cadouri

La unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

 

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru unele produse speciale vă oferim livrare GRATUITĂ.