Prima pagină / GATA CU CADOURILE INUTILE

GATA CU CADOURILE INUTILE

Vă faceţi griji că o să cumpăraţi un cadou care nu o să placă celui care doriţi să-l faceţi cadou? Culoare nepotrivită, alte accesori, alt model sau marcă? Nici o problemă, puteţi să-l retrimiteţi în 90 de zile, iar noi vă plătim înapoi contravaloarea sau îl înlocuim cu alt produs.

 


Condiţii de returnare:

 1. Produsul cumpărat poate fi trimis înapoi timp de 90 de zile. Această perioadă începe cu data facturării.

 2. Pot fii returnate doar acele produse, care sunt în ambalajul original intact şi dacă au sigiliu, acesta să fie  deasemenea intact.

 3. Întotdeauna produsul trebuie trimis înapoi cu toate accesoriile și echipamentele aferente (de ex. capetele de periaj suplimentare). În cazul în care produsul este returnat incomplet, din valoarea de achiziție va fi dedusă preţul întreg  al echipamentului auxiliar. Aceasta poate constitui, de asemenea, o încălcare a termenilor acordului.

 4. Acțiunea a fost anunțată şi este valabilă doar pentru persoane fizice ca clienții consumatori finali, nu şi pentru persoane juridice posesoare de cod fiscal.

 5. Reducerea se aplică numai la anumite aparate mici. Ea nu se aplică la aparate foto, lentile, obiective și alte accesorii legate de fotografiere. Este valabil numai pentru acele produse care sunt etichetate în mod specific cu logo-ul  "GATA CU CADOURILE INUTILE".

 6. Este important faptul că numai produsele care sunt marcate cu logo și sunt incluse în promoţie pot fii retrimise în termen de 90 de zile. Acele produse care nu poartă logo-ul "GATA CU CADOURILE INUTILE", nu iau parte la acțiune. 

Cum returnăm:

 1. Vă rugăm să completați formularul de mai jos, pe care îl puteți descărca aici.

 2. Vă rugăm să trimiteți formularul completat la următoarea adresă de e-mail: info@digiexpert.ro . Apoi vă rugăm să lipiţi codul de bare primit pe pachetul de livrare. Vă rugăm să trimiteți produsul la adresa: 1064 Budapest, strada Rózsa 101 (Csomagküldő.hu Ltd.)

 3. În cazul în care produsul returnat este în conformitate cu cerințele acțiunii, se va restitui prețul integral de achiziție al produsului (valoarea costurilor de transport și de ambalare NU). Suma va fii virată la numărul de cont menţionat de Dvs., în termen de cel mult 14 zile de la primirea produsului.

 4. În cazul în care produsul returnat nu îndeplinește cerințele acțiunii, va avea loc o documentare foto a stării produsului și va fi retrimis înapoi la adresa clientului. Costurilor de returnare sunt suportate de client.

  

Condiţii suplimentare:

 1. Prin returnarea produsului la adresa de mai sus, clientul acceptă termenii și condițiile acţiunii.

 2. Organizatorul acțiunii își rezervă dreptul de a modifica acțiunea, sau să o închidă înainte de data specificată.

 3. Organizatorul actiunii are dreptul de a verifica dacă sunt îndeplinite condițiile acordului, și să ia o decizie finală în cazul oricărui litigiu referitoare la acțiune.

 4. Nu poate fii formulată nici o revendicare legată de această acțiune.

 1. Expeditorul  este responsabil pentru pierderea sau deteriorarea coletului. Vă recomandăm să vă asiguraţi coletul.

 

Scopul principal al acţiunii "GATA CU CADOURILE INUTILE" este să puteţi  cumpăra fără probleme pentru cei dragi sau prieteni, chiar dacă nu sunteţi  100% siguri că, cadoul cumpărat va fii pe placul celui destinat. Acum aveţi posibilitatea să retrimiteţi produsul, şi în cazul în care acesta a fost deschis şi probat dar nu vă place.

În acest caz, se supune termenilor de retragere, tradiționali de 14 zile, despre care se pot citi mai mult aici: www.digiexpert.ro /rezilierea-contractului/
Vă rugăm să rețineți că, dacă doriți să trimiteți produsul înapoi, este necesar să respectaţi condițiile detaliate pe această pagină. În primul rând că ambalajul este sigilat și că toate accesorile sunt în ambalajul original.

 

Nici un punct al acţiunii "GATA CU CADOURILE INUTILE" nu  înlocuiesc drepturile acordate prin lege. Puteţi în continuare să vă exercitaţi drepturile de reclamaţie şi returnare în termen de 14 zile, a  produselor cumpărate,  în următoarele condiții: www.digiexpert.ro/rezilierea-contractului/ .  Cu prelungirea celor 14 de zile prevăzute de lege, acțiunea oferă doar o opțiune suplimentară pentru clienți,.

 

Perioada acţiunii „GATA CU CADOURILE INUTILE” : 1.1.2020 - 31.12.2020​

De ce tocmai de la noi

Cadouri

La unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

 

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru unele produse speciale vă oferim livrare GRATUITĂ.