Prima pagină / Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

 

Produsele sunt noi sau utilizate? Toate produsele noastre sunt noi şi nedeteriorate.


Produsele sunt pe stoc? Da, dacă lângă produs este menţiunea PE STOC, atunci produsul se află fizic în depozit. În depozit stocăm mai multe mii de produse pentru a putea livra în cel mai scurt timp.

Produsele au meniu în limba română? Da, fiecare produs are meniu în limba română! Acest lucru este menţionat şi în descrierea produsului la parametrii.

Produsele au manual de utilizare în limba română? Da. Fiecare produs are ataşat în cutie,de la producător, manual de utilizare în mai multe limbi. Dacă eventual nu găsiţi manual de utilizare în limba română, vă rugăm să ne semnalaţi şi noi vă trimitem un exemplar.

Pot să returnez marfa dacă produsul nu corespunde cu aşteptările mele? Da, dacă nu sunteţi mulţumit/ă de produs sau dacă  doar v-aţi răsgândit, în termen de 14 zile primim înapoi produsul. Alte informaţii aici.

Durata garanţiei? Pentru produsele noastre oferim 12 luni de garanţie.

În caz de defecţiune ce trebuie să fac? Pentru fiecare produs vă recomandăm cu încredere service-urile specializate din România, unde eventualele defecţiuni sunt reparate de specialişti.

Unde să trimit înapoi produsul? Produsul trebuie trimis la adresa firmei: Str. Albatrosová 286, cod poştal 252 42, Jesenice u Prahy, Czech Republic (Český velkoobchod s.r.o.)

Produsele de ce sunt mai ieftine ca în alte webshop-uri? Cumpărăm în cantităţi mari. Dintr-un tip de aparat foto comandăm 50-100 bucăţi, astfel obţinem un discount mai mare. Această diferenţă se regăseşte în preţul produselor.

Există diferenţă între distribuţia din EU şi cea din România? Nu este diferenţă. Toate produsele destinate pentru piaţa EU sunt fabricate în aceleaşi fabrică, din această cauză nu există diferenţă între distribuţia produsele destinate diferitelor ţări.


Ce garanţie am că pot achiziţiona de la Dvs. în siguranţă şi nu o să fie nici o problemă? Suntem membri SzEK.org . Ca totul să fie conform ultimei legislaţii, termenii şi condiţiile generale sunt verificate de această organizaţie.  Deasemenea ne-am asumat răspunderea de a îndeplinii codexul de conduită al Ecommerce Europe Trustmark. În întreaga Europă avem mii de clienţi satisfăcuţi, dovedit şi de premiile primite.

 

 

Cumpărături în siguranţă

Operatorul Český velkoobchod s.r.o, al Digiexpert.ro, este prezent de ani lungi pe piaţa europeană şi dispune de mii de cumpărători satisfăcuţi. Cumpărăturile efectuate la noi pot fii verificate prin satisfacţia clienţilor noştrii. Compania dispune de mai multe certificate naţionale şi internaţionale (APEK, SAEC, SzEK, Heureka, dTest, European Trustmark).

   
 

 

   
 

 

 


 

De ce tocmai de la noi

Cadouri

La unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

 

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru unele produse speciale vă oferim livrare GRATUITĂ.