Prima pagină / LIVRARE

LIVRARE

Livrare:

Livrarea se efectueză cu ajutorul curierului DPD sau Cargus.

 


Curierul DPD livrează în 230 de ţări prin reţeaua internaţională pe cale rutieră sau aeriană. DPD România este activâ pe piaţa locală din 2008, prin preluarea Pegasus Courier, prima companie de livrări urbane din România, înfiinţată in 1997. In Martie 2008, GeoPost a achiziţionat pachetul majoritar al Pegasus, acesta preluând numele DPD România. În prezent, DPD România se numară printre primele 3 companii de curierat rapid si coletărie din România, cu peste 500 de angajaţi (inclusiv francizele), 47 depozite si 25.000 de colete livrate zilnic. DPD România are o acoperire naţională în proporţie de 100%. Pe baza etichetei cu codul de bare, pe site puteţi urmări locaţia actuală a coletului: https://www.dpd.ro/

 

 

Puncte de preluare:

Oferim de asemenea şi posibilitatea de a prelua coletul de la un punct de preluare. La efectuarea comenzii alegeţi din listă un punc de preluare apropiat Dvs. şi puteţi plăti acolo chiar şi pe loc. Unele puncte de preluare sunt deschise până noapta târziu şi chiar în week-end. Pentru alte informaţii, locaţiile punctelor de preluare şi programul lor, aflaţi pe următorul site: coletaria.ro De asemenea pe site aveţi posibilitatea de a urmări pe baza numărului coletului ,locaţia actuală.


La livrare vă rugăm să verificaţi coletul. Dacă coletul prezintă deteriorări, este necesar completarea unui formular de daune, în prezenţa şoferului. Deteriorarea fizică a coletului, vă rugăm să o semnalaţi, şoferului, înaintea semnării actelor de primire. Datorită politicii companiilor de livrare, reclamaţile ulterioare semnării actelor de primire, nu vor fii luate în considerare.

  • Livrarea se efectuează în 2-3 zile lucrătoare, în cazul curierului.
  • Livrarea se efectuează în zile lucrătoare, între orele 8:00 – 17:00.
  • În punctele de preluare, coletul vă stă la dispoziţie 7 zile.
  • În ziua livrării veţi primi un e-mail şi un SMS cu datele livrării (sau a punctului de preluare), care va conţine şi datele de contact al şoferului.Costul transportului: 

În cazul aparatelor foto DSLR, aparatelor video şi a obiectivelor, livrarea este GRATUTĂ. În cazul altor produse, la livrarea la punctele de preluare costul este 8 RON, iar la livrarea la adresă costul este 17 RON. Puteţi verifica tarifele actuale în cursul efectuării comenzii.

Transport de calitate!

Înaintea predării coletului transportatorului, produsul este controlat vizual în depozitul nostru pentru a detecta eventualele daune exterioare. După aceasta produsul este împachetat într-o cutie. Cutia este căptuşită, ca produsul să nu se mişte, după care este lipită şi predată curierului. Produsul astfel verificat şi împachetat este preluat de curier şi transportat în depozitul central, de unde a doua zi este livrat la adresa menţionată de dumneavoastră.

Suntem foarte atenţi la calitatea transportului, de aceea fiecare colet este marcat cu eticheta „Fragil”. Punem mare accent pe manipularea şi predarea cu grijă a coletelor.

La noi este de la sine înţeles să vă ţinem la curent cu decursul livrării. În ziua livrării veţi primi e-mail şi SMS în care va fii menţionat ora livrării, determinat în intervale de 60 de minute, astfel având posibilitatea modificării şi controlării procesului.  Suntem convins că atât dumneavoastră cât şi noi vom fii satisfăcuţi de calitatea livrării.

 

De ce tocmai de la noi

Cadouri

La unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

 

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru toate aparatele digitale DSRL, precum și pentru toate obiectivele vă oferim livrare GRATUITĂ.