Prima pagină / MODALITATI DE PLATA

MODALITATI DE PLATA

Numerar (ramburs) 
Contravaloarea produsului comandat se plăteşte la preluarea coletului, la curier (DPD, Cargus, Poştă, Coletaria) de la care primiţi o dovadă a plăţii. Factura aferentă, va fii trimisă în formă electronică la adresa de e-mail dat. Vă rugăm să aveți în vedere că nu în toate cazurile puteți plăti cu cardul bancar, precum și faptul că există o limită de sumă pe care o puteți plăti ramburs ca și persoană fizică de maxim 8000lei, iar în cazul persoanelor juridice de maxim 5000lei.. În cazul unei comenzi în valoare mai mare, plata se poate efectua doar prin virament bancar.

ePayment – Plată cu cardul
Metodă de plată, în avans, sigură și rapidă. Efectuați plata online folosind cardul de credit după finalizarea comenzii. Plata va fi creditată în contul nostru și vă putem procesa comanda imediat.
Puteți utiliza carduri Visa, VISA Electron, MasterCard, Maestro.

Shopping card
Puteți achita comenzile folosind cardul dumneavoastră de cumpărături. Când utilizați cardul de cumpărături, verificați dacă aveți sold suficient pentru achiziția dorită și deasemenea să nu depășiți limita zilnică de cheltuială stabilită contractual cu banca sau în cazul în care vă doriți o achiziție peste limită contactați banca și solicitați schimbarea respectivei limite.

Vă rugăm să luaţi în considerare că nu la fiecare curier puteţi plăti cu card bancar.

De ce tocmai de la noi

Cadouri

La unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

 

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru unele produse speciale vă oferim livrare GRATUITĂ.