Prima pagină / MODALITATI DE PLATA

MODALITATI DE PLATA

Numerar (ramburs) 
Contravaloarea produsului comandat se plăteşte la preluarea coletului, la curier (DPD, Cargus, Poştă, Coletaria) de la care primiţi o dovadă a plăţii. Factura aferentă, va fii trimisă în formă electronică la adresa de e-mail dat. Vă rugăm să aveţi în vedere că nu în toate cazurile puteţi plăti cu cardul bancar, precum şi faptul că există o limită de sumă maximă pe care o puteţi plăti (maxim 5 000 RON ). În cazul unei comenzi în valoare mai mare, plata se poate efectua doar prin virament bancar.

ePayment – Plată cu cardul
Metodă de plată, în avans, sigură și rapidă. Efectuați plata online folosind cardul de credit după finalizarea comenzii. Plata va fi creditată în contul nostru și vă putem procesa comanda imediat.
Puteți utiliza carduri Visa, VISA Electron, MasterCard, Maestro.

Shopping card
Puteți achita comenzile folosind cardul dumneavoastră de cumpărături. Când utilizați cardul de cumpărături, verificați dacă aveți sold suficient pentru achiziția dorită și deasemenea să nu depășiți limita zilnică de cheltuială stabilită contractual cu banca sau în cazul în care vă doriți o achiziție peste limită contactați banca și solicitați schimbarea respectivei limite.

Virament bancar 
Produsele comandate vor fii expediate doar după încasarea contravalorii lor. Vă rugăm să luaţi în considerare că transferul bancar poate dura 1-3 zile lucrătoare. Se consideră plătită comanda în momentul în care, întreaga sumă sa încasat pe cont.


Banca: Raiffeisen Bank Romania
Cont bancar: RO77RZBR0000060019197150
proprietarul contului bancar : Cesky velkoobchod s.r.o.

Notă : vă rugăm să menţionaţi numărul comenzii.
 
Vă rugăm să luaţi în considerare că nu la fiecare curier puteţi plăti cu card bancar.

De ce tocmai de la noi

Cadouri

La unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

 

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru unele produse speciale vă oferim livrare GRATUITĂ.