ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Prima pagină / Știri / Nikon Z fc mirrorless aparat de fotografiat

Nikon Z fc mirrorless aparat de fotografiat

DigiExpert.ro - Nikon Z fc mirrorless aparat de fotografiat    Nikon dezvăluie clasicul Nikon Z fc mirrorless aparat de fotografiat cu lentilă NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR
Nikon dezvăluie clasicul Nikon Z fc mirrorless aparat de fotografiat cu lentilă NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR

Nikon Z fc mirrorless aparat de fotografiat. Foto 1

Nikon lansează un nou model mirrorless numit Nikon Z fc.
Este primul model din seria Z cu design tradițional. Dispozitivul amintește de legendarului Nikon FM2 3D SLR, care a început în 1982 și a marcat un punct de cotitură în istoria Nikon. Dar acesta este sfârșitul modelului iconic, formatul Nikon Z fc DX este primul aparat foto seria Z în design tradițional cu noi inovații Zseries.

Nikon Z fc mirrorless aparat de fotografiat. Foto 2

Nikon Z fc mirrorless aparat de fotografiat. Foto 3

Nikon Z fc mirrorless aparat de fotografiat. Foto 4

Aparatul de fotografiat Nikon Z fc este fabricat din aliaj de magneziu ușoar și durabil. În interiorul corpului se află un senzor DX cu o diagonală de 20,9 megapixeli (23,5 × 15,7 mm), focalizare îmbunătățită cu detectarea ochilor și detectarea animalelor ca în modelele Nikon Z7II și Nikon Z 6II. Este primul din seria Z care acceptă corecția expunerii în modul automat și oferă 20 de Creatipreferences în Picture Control pentru crearea de expresii unice și efecte de reglare. Camera dispune de un ecran tactil rabatabil de 3 inch de 1,04 milioane de puncte și un vizor electronic de 0,39 inci (EVF) cu o rezoluție de 2,36 milioane de puncte .
Pentru a transfera imagini și videoclipuri folosind SnapBridge 2.8, puteți alege între două moduri de legătură și îl puteți utiliza cu ușurință pentru partajarea pe rețelele sociale.

Nikon Z fc Product Tour Video
Nikon Z fc vă permite să reglați o gamă largă de sensibilitate în intervalul ISO de 100-51200, permițându-vă să faceți fotografii și videoclipuri curate chiar și la niveluri scăzute de lumină, să faceți fotografiere continuă la viteze de până la 11 cadre pe secundă, să înregistrați imagini NEF (RAW) cu o adâncime de culoare de 12 sau 14 biți. Camera vă permite, de asemenea, să înregistrați videoclipuri la rezoluție Full HD de până la 120 de cadre pe secundă sau 4K la 30 de cadre pe secundă. Cardurile de memorie SD/SDHC pot fi utilizate pentru stocarea imaginilor. Dispozitivul are USB tip C, HDMI (tip D), intrare audio de 3,5 mm. Alimentarea și încărcarea USB sunt acceptate. Capacitatea bateriei este suficientă pentru aproximativ 300 de cadre. Dispozitivul are dimensiunile de 134,5 × 93,5 × 43,5 mm și o greutate de 445 g.

Nikon Z fc mirrorless aparat de fotografiat. Foto 5

Nikon Z fc mirrorless aparat de fotografiat. Foto 6

Nikon Z fc vine într-un set cu lentile NIKKOR Z DX 16-50 mm f/3.5-6.3 VR (Silver Edition), un obiectiv cu zoom argintiu standard și un NIKKOR Z 28 mm f/2.8 SE în versiunea tradițională. Ambele lentile sunt usoare si compacte ,înbinându-se armonios cu designul clasic al camerei.

Nikon Z fc mirrorless aparat de fotografiat. Foto 7 Nikon Z fc mirrorless aparat de fotografiat. Foto 8

În plus, Nikon a anunțat dezvoltarea unui nou obiectiv VR NIKKOR Z DX 18-140 mm f/3.5-6.3 cu distanță focală variabilă. Obiectivul cu zoom puternic este proiectat pentru aparatele foto APS-C (format Nikon DX) care utilizează baioneta Nikon Z.
Used materials from itc.ua
De ce tocmai de la noi

Cadouri

La unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

 

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru unele produse speciale vă oferim livrare GRATUITĂ.