Prima pagină / Procesul de cumparare

Procesul de cumparare

     DIGIEXPERT.RO

     Bd. Corneliu Coposu nr. 6-8,
     (Clădirea Unirii View, etajele 1-3), 030167
     BUCUREȘTI, ROMÂNIA

     Cod Fiscal : RO38236239

 

 

 

 

 

La ce se referă serviciul?

Serviciul "Magazin de încredere" a fost creat în interesul cumpărătorilor, pentru a stimula webshop-urile să ofere servicii de o calitate cât mai bună. Are scopul de a transmite opinia utilizatorilor, care deja au efectuat cumpărături, către cei care intenţionează să cumpere.

Magazinele care detin calificativul Magazin de incredere pot primi pareri exclusiv prin intermediul acestui program. Magazinelor care detin calificativul, pe pagina Compari se va dezactiva suprafata de transmitere a parerilor scrise de useri. Atata timp cat detin calificativul, transmiterea parerilor se realizeaza exclusiv prin intermediul Programului Magazin de Incredere

 

GATA CU CADOURILE INUTILE

Vă faceţi griji că o să cumpăraţi un cadou care nu o să placă celui care doriţi să-l faceţi cadou? Culoare nepotrivită, alte accesori, alt model sau marcă? Nici o problemă, puteţi să-l retrimiteţi în 90 de zile, iar noi vă plătim înapoi contravaloarea sau îl înlocuim cu alt produs.

 

 

 

Cumpărături în siguranţă

Operatorul Český velkoobchod s.r.o, al Digiexpert.ro, este prezent de ani lungi pe piaţa europeană şi dispune de mii de cumpărători satisfăcuţi. Cumpărăturile efectuate la noi pot fii verificate prin satisfacţia clienţilor noştrii. Compania dispune de mai multe certificate naţionale şi internaţionale (APEK, SAEC, SzEK, Heureka, dTest, European Trustmark).

 

 

 

 

De ce tocmai de la noi

Cadouri

La unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

 

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru unele produse speciale vă oferim livrare GRATUITĂ.