Prima pagină / Puncte de preluare

Puncte de preluareOferim de asemenea şi posibilitatea de a prelua coletul de la un punct de preluare. La efectuarea comenzii alegeţi din listă un punc de preluare apropiat Dvs. şi puteţi plăti acolo chiar şi pe loc. Unele puncte de preluare sunt deschise până noapta târziu şi chiar în week-end.  

 

Cum funcţionează ?

Parametrii coletului

   
După ce comandaţi produsul ales, alegeţi punctul de preluare cel mai apropiat de dvs. Greutatea maximă a coletului, până la 5 kg
Produsul ales este predat imediat, din depozitul din Praga curierului, de la care dvs. primiţi un e-mail cu numărul de identificare a coletului. Cu ajutorul acestui număr, puteţi urmării starea livrării. Mărimea minimă a coletului: cel puţin o suprafaţă: 15 × 20 cm
În momentul în care coletul ajunge la punctul de preluare ales, curierul va trimite e-mail şi SMS cu parola necesară la preluare. Din acel moment aveţi 7 zile la dispoziţie pentru a prelua coletul. Lungimea maximă a coletului: 70 cm, trei laturi adunate maxim: 120 cm
Cu ajutorul parolei puteţi ridica oricând coletul, sau comunicaţi parola altei persoane care poate ridica coletul pt. dvs. Plată ramburs maxim: 8 000 RON.
Coletul poate fii deschis la punctul de preluare, şi dacă nu sunteţi mulţumit/ă puteţi  returna coletul imediat. Curierul nu garantează un timp de livrare.

 

În cazul aparatelor foto DSLR, aparatelor video şi obiectivelor, livrarea este GRATUTĂ.

 

Lista punctelor de preluare

         
Arad Brăila București București București
         
Florăria Zetdesign
Str Mihai Eminescu nr 28.
310085 Arad
Magazin Basarabia Brăila
Calea Galați 56, parter
810129 Brăila
Magazin Basarabia Pipera
Bulevardul Dimitrie Pompeiu nr.7 G
020335 București
Magazin Boamboane Bucuria si alte Bunătăți
Soseaua Virtutii 9, Bloc. R.4.
060781 București
Wine Boutique
Str. Mihai Eminescu nr. 36
030167 București
         
         
Orar
         
Mo–Sa 09:00–18:00 Mo–Sa 10:00–14:00
               15:00–19:00
Su          10:00–13:00
Mo–Fr 07:00–20:00 Mo–Fr 08:30–20:30
Sa         09:00–17:30
Mo–Sa 10:00–20:00
         
Descrierea accesului la locație
         
Magazinul se află în centrul Aradului.Strada M.Eminescu este situată pe partea dreaptă a Teatrului ”Ioan Slavici” din Arad, intersecție cu Bulevardul Revoluției. La intrarea pe strada M.Eminescu este situat hotelul ”Ardealul”. Continuați pe stradă aprox. 300m către poliție și ajungeti la florăria ”ZetDesign”. Destinația este pe partea dreaptă în sensul direcției de mers.   Locația este situată în Bulevardul Dimitrie Pompeiu nr. 7 G vizavi de stația de metro Pipera, în incinta complexului comercial Dimitrie Pompeiu.In spatele locației se afla corporația JTI Manufacturing București.   Locația este situată pe strada M.Eminescu nr.36 la aprox. 400 m de stația de metro Piața Romană, la 60m. față de intersecția semaforizată Dorobanți și M.Eminescu și Dacia.Locația este situată la aprox. 150 m față de hotelul Sheraton.
         
Cum ajungem cu mașina
         
În fața magazinului este disponibilă parcarea cu plată. Aparatul de plată este situat în fața magazinului.   Dacă se vine de pe șoseaua Petricani, după Mobexpert/Outlet Pipera virați la stânga pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu și continuați 1,6 km.

Dacă se vine dinspre Bulevardul Barbu Văcărescu, după complexul hotelier `Caro`, virați la dreapta pe șoseaua `Fabrica de Glucoză` și continuați până în intersecția cu str.George Constantinescu, faceți stânga și continuați până în Bulevardul Dimitrie Pompeiu, virați la dreapta și locația va fi la 100m pe partea stângă. 

  Dacă se vine dinspre Calea Mosilor, virați la dreapta pe strada M.Eminescu în direcția Piața Romană. În cazul in care se vine dinspre Piața Romană, înaintați pe bulevardul Dacia și la intersecția cu strada Polona, virați la stânga iar apoi prima stradă virați la stânga. În fața locației este parcare publică. 
         
Cum ajungem cu transportul public
         
    Locația este situată vizavi de stația de metro Pipera.Tramvai 16.   Metro Piața Romană

 

De ce tocmai de la noi

Cadouri

La unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

 

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru toate aparatele digitale DSRL, precum și pentru toate obiectivele vă oferim livrare GRATUITĂ.