Prima pagină / Știri / Insta360 One X2 360º recenzie

Insta360 One X2 360º recenzie

DigiExpert.ro - Insta360 One X2 360º recenzie aparat de fotografiat | Digiexpert.ro    Cu atât de multe opțiuni creative de ce nu ați captura totul la 360 ° cu Insta360 One X2?
Insta360 One X2 360º recenzie aparat de fotografiat

Insta360 One X2 360. Photo 1

Pentru unii, 360º este un format distractiv pentru vlogging. Pentru Insta360, lucrurile sunt foarte serioase. În timp ce unele camere de 360º, cum ar fi Kandao QooCam Fun sunt despre a încerca ceva nou, Insta360 One X2 este despre stăpânirea unui mod cu totul nou de a filma.
O continuare a Insta360 One X, această a doua versiune este fizic puțin mai mult decât un makeover, deși nu subestimați cât de multă diferență poate face o putere de procesare puțin mai mare - și o aplicație mult îmbunătățită – pentru posibile opțiunile creative.
De la video cu ecran lat în stil cameră de acțiune cut-down la efecte speciale precum stop-motion, " clone trail" și "fly lapse", cele două lentile fisheye ale Insta360 One X2, selfie stick-ul "invizibil" și șabloanele "Shot Lab" actualizate pot fi folosite împreună pentru a crea efecte extrem de neobișnuite în toate formatele video.
Dacă doriți să ieșiți în evidență din mulțime și doriți doar cea mai bună și mai capabilă camera 360 °, să știți că Insta360 One X2 este un competitor extrem de capabil pentru GoPro Max. Cu toate acestea, dacă doriți doar să testați formatul 360 °, această intrare instantanee la cele mai bune camere 360, hall of fame, va fi nejustificată. Oricum ar fi, e foarte capabil și extrem de impresionant.
Insta360 One X2: specificații

Insta360 One X2 360. Photo 2

Măsurând 46x113x29mm și cântărind 149g, One X2 este de buzunar. Lentilele sale fisheye cu unghi larg, fiecare diafragmă f/2, surprind într-o rezoluție de 5.7K la 30 de cadre pe secundă (fps) la o rată de 100 mbps, pe care o previzualizează pe ecranul său tactil sferic de 360 °. Modurile video includ Standard, HDR, Timelapse, TimeShift (un schimbător de timp / perspectivă), Bullet Time (un efect vizual care încetinește timpul în cadrul unei scene de acțiune și se învârte în jurul unui subiect) - toate în propriul format INSV al Insta360 - și Steady Cam (un nou mod de lentile ultra-wide care filmează imagini regulate în stil GoPro) în MP4. Modul "Starlapse" va apărea în curând.
Ca o cameră statică este nevoie de fotografii de 18.4 megapixeli în 360 ° și are un nou mod automat InstaPano care creează un raport de aspect de 3:1, 6 megapixeli (4.320x1.440) capturați din orice fotografie. Ca și cameră, One X2 se mândrește și cu moduri precum HDR, Burst, Interval, Night Shot și PureShot (un mod low-light alimentat de AI) și filmează în formatul DNG brut.

Insta360 One X2 360. Photo 3

Se poate utiliza Apple AirPods cu One X2, care are patru microfoane pentru a capta sunet ambisonic (această caracteristică nu era încă disponibilă în testul nostru). One X vine, de asemenea, cu un selfie stick "invizibil", care este auto-editat din imagini.
O caracteristică nouă finală pe One X2 - de data aceasta direct menită să-l ajute să conteste GoPro - este IPX8 rezistență la apă, ceea ce înseamnă că poate fi folosit 10 metri / 33 de picioare sub apă, fără a fi nevoie de o carcasă subacvatică.

Insta360 One X2 360. Photo 4

Insta360 One X2: caracteristici cheie

Insta360 One X2 360. Anim 1

Cele două caracteristici cheie noi de pe One X sunt SteadyCam, care surprinde imagini foarte ample de la un singur obiectiv la fel ca o cameră de acțiune, și MultiView, un mod de imagine-in-imagine care creează un video normal de la una dintre lentilele sale, dar adaugă o cutie mică care conține imagini de la altă lentilă. Este ideal pentru vloggeri.
Cu toate acestea, poate cea mai importantă caracteristică nouă este Shot Lab, o selecție de șabloane de efecte speciale în aplicația excelentă Insta360 care poate fi aplicată clipurilor video în retrospectivă. Există 11 în total, de la "Fly Lapse" și "Shadow Clone" la "Flash Dash" și "Dolly Zoom". Aici intră în joc abilitățile AI ale One X2 cu urmărirea feței, urmărirea obiectelor și zoom-urile dinamice netede, stabilizate de imagine ... și mult, mult mai mult.
 

Insta360 One X2 360. Photo 5

Insta360 One X2: construcție și manipularea

Insta360 One X2 360. Anim 2

Pentru a utiliza One X2 fără întârzieri frustrante, trebuie să aveți unul dintre cele mai recente și mai mari smartphone-uri; Insta360 recomandă orice iPhone cu cipul A11 (deci iPhone 8 și modele ulterioare), Qualcomm Snapdragon 845 (Samsung Galaxy S9 și modele ulterioare) și, pentru Huawei, cipul Kirin 980 (Huawei Mate 20 și modele ulterioare). Putem atesta toate acestea, deoarece în testele noastre un iPhone 7 vechi pur și simplu nu a putut face față aplicației Insta360 cu procesare intensivă.
Bateria de 1.630mAh din interiorul One X2 este mai mare decât predecesorul său și promite mai multă durabilitate. În practică, One X2 este un produs cu consum mare de energie și timp, astfel încât are nevoie de completare regulată. De aceea este păcat să descoperiți că One X2 nu funcționează în timp ce este conectat la o bancă de alimentare a bateriei prin slotul USB-C. De fapt, cel mai bine ați împacheta două baterii atunci când sunteți afara cu One X2 deoarece în testul nostru a fost nevoie de mai puțin de 30 de minute de utilizare constantă pentru a descărca un iPhone 11.
Insta360 One X2: performanță
Eșantion video: Insta360 One X2 – SteadyShot accelerat
În practică, modul SteadyCam este foarte util. La urma urmei, nu vrei 360º tot timpul. Cu toate acestea, One X2 are câteva posibilități interesante și, cel mai bun dintre toate, valorile sale de producție sunt rafinate. Videoclipurile și fotografiile standard și HDR arată fabulos, Color Plus adăugând mai multă vibrație, în timp ce toate fotografiile "de noapte" impresionează. La fel, FlowState, al cărui sistem de stabilizare a imaginii pe 6 axe și un sistem de aliniere orizontală care utilizează noi algoritmi pe One X2, este întotdeauna super neted.
Cu toate elementele de bază din geantă, putem lua în considerare pentru One X2, că puteți filmați totul la 360 ° și lua decizii creative mai târziu pentru a face videoclipuri extra-creative cu ecran lat. Mai simplu spus , puteți schimba subiectul, perspectiva ... tot.
Eșantion video: Insta360 One X2 în modul Fly Lapse
Uneori este foarte rapid; "Fly Lapse" implică doar mersul pe jos printr-un peisaj timp de trei minute ținând One X2 în față pe selfie stick-ul său. Puteți produce apoi un time-lapse care se mișcă rapid, care schimbă dinamic unghiurile pentru a vă concentra pe lucrurile interesante pe lângă care treceți. Funcționează foarte bine și cel mai bun aspect este practic automat.
Alte template-uri în Shot Lab necesită o mulțime de timp. De exemplu, pentru un "Clone Trail", capturarea unui video de 20 de secunde de mers pe jos în jurul One X2 este ușoară (deși un trepied "invizibil" ar fi frumos aici). Trebuie să activați acel șablon în aplicație, să alegeți clipul, apoi să vă "urmăriți inteligent" în timp real. Asta înseamnă vizionarea video-ului reluat în timp ce te urmărești mergând. Uneori imaginea se clatină – lipsa de lumină, sau un subiect întunecat pe un fundal întunecat, pare a fi de vină. Când funcționează, aplicația durează aproximativ 10 minute pentru a genera un videoclip de previzualizare. Dacă sunteți fericit, atunci îl exportați, care este un proces relativ rapid ... deși alegerea Color Plus la opțiunea "Remove Grain" înseamnă reexport.
Eșantion video: Insta360 One X2 – modul Clone Trail

Eșantion video: Insta360 One X2 – Little Planet
Acesta este un rezumat al procesului pentru cele mai multe șabloane, dar pentru a obține cu adevărat cele mai bune din One X2 trebuie să parcurgeți toate cele 11 șabloane din Shot Lab, să identificați care vă plac și să faceți notițe despre cum să filmați cu fiecare. Totul este foarte specific; extindeți selfie stick-ul cu două viraje, stați la un metru distanță de cameră etc. Numai atunci vă puteți asigura că capturați video în conformitate cu cerințele exacte pentru efectul specific selectat. Pentru cei care nu sunt deranjați cu învățarea și scrierea de scenarii, One X2 este un vis. Pentru mulți utilizatori, va fi o mare provocare.
Insta360 One X2: verdict

Insta360 One X2 360. Photo 6

O cameră de acțiune impresionantă care își folosește lentilele de 360 ° nu numai pentru realitatea virtuală, ci și pentru o multitudine de moduri creative de editare pentru videoclipuri pe ecran lat, Insta360 One X2 produce în mod constant videoclipuri și fotografii rafinate. Este nevoie de timp și răbdare pentru a învăța, iar aplicația sa intensivă de procesare necesită cele mai recente telefoane, dar pentru cineaștii care doresc să încerce ceva diferit, One X2 nu poate fi ignorat.
PENTRU +
  • Creativitate fără sfârșit
  • Culoare și detalii excelente
  • Moduri de editare AI ușoare
  • Modul "SteadyCam" funcționează ca o cameră de acțiune
  • Modul "MultiView" pentru vloggeri
ÎMPOTRIVA -
  • Necesită cele mai recente telefoane
  • Editarea necesită timp
  • Nejustificată pentru majoritatea utilizatorilor
 
 
Ar trebui ca One X2 să inaugureze rezoluția 8K așa cum a făcut recent camera Kandao QooCam 8K 360º? Posibil, dar în ciuda preocupărilor noastre inițiale că acest produs actualizat a fost doar un upgrade, One X2 se dovedește un produs cu adevărat impresionant care duce editarea AI la un alt nivel. Cu condiția să utilizați un telefon nou, puternic, să călătoriți cu buzunarele pline cu baterii portabile și să petreceți mult timp învățând să-l utilizați, One X2 vă va oferi multe ore de distracție... și multe alte ore de editare video creativă.
Used materials from digitalcameraworld.com
De ce tocmai de la noi

Cadouri

La unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

 

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru unele produse speciale vă oferim livrare GRATUITĂ.