ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Prima pagină / Știri / Recenzie: Philips BRI920/00 Lumea Advanced IPL

Recenzie: Philips BRI920/00 Lumea Advanced IPL

DigiExpert.ro - Recenzie Philips BRI920/00 Lumea Advanced IPL    Philips BRI920/00 Lumea Advanced IPL - Dispozitiv de îndepărtare a părului
Philips BRI920/00 Lumea Advanced IPL - Dispozitiv de îndepărtare a părului

Dispozitiv de îndepărtare a părului Philips BRI920/00. Fotografie 1

Fără păr timp pentru cel puțin 3 luni*.
Epilatorul Philips Lumea Advanced face minuni pentru a preveni reapariția firelor de păr pe corp. Impulsurile fine de lumină, care sunt aplicate în mod regulat, mențin pielea mătăsoasă în fiecare zi.
Cel puțin 85% reducere a părului în 3 proceduri**
 • Pentru corp
 • Cu senzor de ton al pielii
 • 15minute pentru tratarea membrelor inferioare
 • + Trimmer stilou Satin Compact
 
Tehnologie IPL, dezvoltată cu ajutorul dermatologilor, la tine acasă

Dispozitiv de îndepărtare a părului Philips BRI920/00. Fotografie 2

IPL vine de la Intense Pulsed Light. Philips Lumea aplică impulsuri blânde de lumină pe rădăcina părului, punând foliculul într-o fază de repaus. În consecință, cantitatea de păr care crește pe corpul tău treptat scade. Repetarea tratamentului lasă pielea frumosă fără păr și netedă la atingere. Tratamentul pentru prevenirea regenerării părului este sigur și blând, chiar și în zonele sensibile. Philips Lumea este testat clinic și dezvoltat împreună cu dermatologii pentru un tratament ușor și eficient, din confortul propriei case.
Tratament dovedit sigur și eficient

Dispozitiv de îndepărtare a părului Philips BRI920/00. Fotografie 3

Studiile obiective arată o reducere a părului cu cel puțin 85% în doar 3 tratamente**. Primele 4 tratamente trebuie efectuate la fiecare 2 săptămâni, după care ar trebui să puteți vedea deja rezultatele dorite. Pentru a vă menține rezultatele, pur și simplu reluați la fiecare 4 săptămâni. După doar 8 tratamente reluate, puteți fi fără păr timp de cel puțin 3 luni*. Pentru a mări această imagine, vă rugăm să faceți clic pe imaginea din galeria de imagini din partea de sus a acestei pagini.
 
Potrivit pentru o mare varietate de tipuri de păr și piele

Dispozitiv de îndepărtare a părului Philips BRI920/00. Fotografie 4

Philips Lumea Prestige acționează eficient, ușor și în siguranță pe o mare varietate de tipuri de păr și piele. Funcționează pe fire de păr naturale de culoare blondă închisă, maro și neagră și pe tonuri de piele de la foarte alb la maro închis. Ca și în cazul altor tratamente bazate pe IPL, Philips Lumea nu poate fi utilizat pentru a trata părul alb / gri, blond deschis sau roșu și nu este potrivit pentru pielea foarte închisă la culoare. Acest lucru se datorează contrastului ridicat necesar între pigmentul de culoare a părului și pigmentul din tonul pielii.
Senzor integrat de ton al pielii

Dispozitiv de îndepărtare a părului Philips BRI920/00. Fotografie 5

Senzorul integrat de ton al pielii măsoară tenul pielii tratate la începutul fiecărei sesiuni și ocazional în timpul sesiunii. Dacă detectează un ton al pielii prea întunecat pentru acest produs, acesta nu va mai emite automat impulsuri.
 
Arie mare de tratament pentru aplicare rapidă, asemeni picioarelor.

Dispozitiv de îndepărtare a părului Philips BRI920/00. Fotografie 6

Ediția specială Beauty include Trimmer stilou Satin Compact
Trimmerul de la Philips

Dispozitiv de îndepărtare a părului Philips BRI920/00. Fotografie 7

Trimmerul de la Philips este un instrument de înfrumusețare discret care face rapid și ușor de îndepărtat chiar și cel mai fin păr facial
 
GRATUIT Aplicația Lumea pentru un antrenor personal la îndemână
Aplicația Lumea este gratuită pentru descărcare și oferă o experiență IPL unică și personalizată - doar pentru dvs. Este propriul tău antrenor personal pentru a te asigura că obții cât mai mult din Lumea ta și folosit în mod corect pentru a obține rezultate de lungă durată. Aplicația vă ajută să vă creați programul de tratament personalizat pe zona corpului, cu sfaturi în timpul fiecărui tratament. Tot ce trebuie să faceți este să verificați aplicația în mod regulat pentru a vă asigura că sunteți la curent cu orice notificări sau mementouri.
 

Dispozitiv de îndepărtare a părului Philips BRI920/00. Fotografie 8

Zone de utilizare. Zone ale corpului:
 • Brațe
 • Picioare
 • Burtă
 • Axile
 • Bikini
 
Mod de utilizare
 • Glisare și bliț - Pentru aplicare cu o mișcare ușoară
 • Utilizare cu fir/fără fir - Cu fir
 • Ștampila și Flash - Pentru tratament pe zonele curbate
 
Bezpečnostní ochrana
 • Senzor de ton al pielii - Detectează tonul pielii
 • Sistem integrat de siguranță - Prevenirea clipirii neintenționate
 • 5 setări de energie luminoasă - Reglabile pe tipul tău de piele
 • Filtru UV integrat - Protejează pielea de lumina UV
 
LUMEA Advanced prezintă siguranță?
Da. Este dovedit clinic sigur pentru uz casnic.
Există un filtru UV încorporat în fereastra blițului pentru a vă proteja pielea. Și are și alte caracteristici de înaltă tehnologie care asigură siguranța.

Dispozitiv de îndepărtare a părului Philips BRI920/00. Fotografie 9

SENZOR DE TON AL PIELII ȘI SISTEM DE SIGURANȚĂ
Senzorul mic de ton al pielii este chiar sub fereastra mare a blițului.
Înainte de prima bliț, Advanced verifică dacă există o nuanța sigură a pielii. Nu va clipi dacă pielea ta e prea întunecată. Acesta afișează starea verificării tonului cu lumina "Gata" de pe partea din spate a dispozitivului.
Este ușor să vedeți lumina "gata" atunci când poziționați dispozitivul pe piele.
Lumina "Gata" din spatele Advanced strălucește roșu dacă detectează o nuață a pielii prea întunecată pentru un tratament sigur.
Lumina "Ready" este albă dacă detectează o nuanță sigură a pielii și aveți contact deplin cu pielea.
 
ȘTANȚARE & MODURI DE GLISARE
Contrar imaginilor și videoclipurilor, prefer să țin dispozitivul în lateral și să lucrez în inele în jurul conturului picioarelor mele. În acest fel este mai ușor să țină evidența în cazul în care le-am fulgerat.
Ca toate dispozitivele moderne, Philips BRI920/00 Lumea Advanced vine cu 2 moduri de tratament; un mod de ștanțare și un mod flash continuu.
 • Pentru Stamp &Flash apăsați și eliberați declanșatorul pentru un bliț, apoi repoziționați și repetați. Este mai bine este pentru biți care au nevoie de un pic mai mult de îngrijire.
 • Pentru Slide &Flash mențineți declanșatorul apăsat și după fiecare flash glisați pe piele catre poziția următoare și repetați. Acest lucru este mai confortabil pentru tratarea zonelor mai mari.
Ambele moduri sunt ușor de utilizat. Între fiecare bliț, trebuie să mutați capul de atașare cu doar cantitatea potrivită de suprapunere, astfel încât fereastra flash să se aliniaze cu poziția anterioară. Tratează numai pielea direct în fața ferestrei flash-ului, astfel încât merită să vă concentrați și să obțineți cel mai bun rezultat și cea mai bună acoperire. E ușor odată ce te obișnuiești.
Modul "Slide & Flash" a fost bun pentru tratarea picioarelor mele. Am avut de așteptat câteva secunde între flash-uri, dar este ușor după ce intri într-un ritm bun - așteptați doar pentru flash, glisați de-a lungul, "flash", apoi glisați, "flash" etc Fără acest mod, tratarea picioarelor mele întregi cu modul Stamp &Flash ar fi foarte obositor!
ESTE UȘOR DE UTILIZAT?
PAȘI SIMPLI DE URMAT

Este foarte simplu să începeți cu Philips BRI920/00 Lumea Advanced.

Dispozitiv de îndepărtare a părului Philips BRI920/00. Fotografie 10

Dispozitiv de îndepărtare a părului Philips BRI920/00. Fotografie 11
Bărbierește-te înainte de fiecare tratament (cu excepția cazului în care nu există nici un fir de păr rămas!)
 
Dispozitiv de îndepărtare a părului Philips BRI920/00. Fotografie 12
Conectați-vă și apăsați butonul de alimentare. Butoanele luminează albul și veți auzi ventilatorul pornit în interior.
 
Dispozitiv de îndepărtare a părului Philips BRI920/00. Fotografie 13
Apăsați butonul de alimentare pentru a parcurge și a selecta nivelul de intensitate. Poziționați-vă pe piele la un unghi de 90 de grade și apăsați butonul declanșator.
 
Dispozitiv de îndepărtare a părului Philips BRI920/00. Fotografie 14
Glisați la locul următor și repetați. Acoperiți-vă pielea în flash-uri evitând suprapunerea.
 
Când ați terminat, apăsați și țineți apăsat butonul de alimentare timp de 2 secunde pentru a-l opri.
 
SFAT PENTRU TRATAMENTE CORPORALE COMPLETE
Modelele Philips BRI920/00 Lumea Advanced sunt alimentate de la rețeaua de curent. Acest lucru înseamnă că nu există nici o baterie pentru a fi încărcată astfel încât să puteți trata o suprafață cât mai mare a corpului într-o singură ședință. Cu toate acestea, este nevoie de timp și devine obositor după un timp.
Găsirea unui asistent util este scenariul ideal aici. Este mult mai eficient și mult mai confortabil - cel puțin pentru tine! Dar dacă trebuie să faceți singur, încercați să vă împărțiți tratamentele în 2 sesiuni, cu o durată de aproximativ 30 de minute fiecare. Picioarele și linia bikinilor într-o sesiune, axilele, fața etc. în alta sesiune. În acest fel vă puteți concentra pe obținerea celei mai bune acoperiri posibile și nu pe cât durează. Este vorba despre obținerea unei pieli netede și catifelate la final!
* Rezultat median 71% reducere a parului pe picioare, după ciclul complet de tratament (12 tratamente), studiu obiectiv efetuat pe 48 de femei din Netherland și Austria
** Analiză pe picioare, 67% din 45 de femei ajung la 85% sau rezultate mai mari.
Used materials from philips.co.uk    wearebodybeautiful.com
De ce tocmai de la noi

Cadouri

La unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

 

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru unele produse speciale vă oferim livrare GRATUITĂ.