Prima pagină / Sport / Fitness / Ceas sport, computer

Garmin Forerunner 945 Optic
010-02063-01

TRANSPORT GRATUIT
Garmin Forerunner 945 Optic: Nu puteţi alerga fără ritmul potrivit. Sincronizaţi-vă muzica preferată cu ceasul dvs. Durata de viaţă a bateriei ţine mai mult decât cea mai lungă cursă, cu până la 10 ore în modul GPS cu muzică. Sticlă Corning® Gorilla® DX. Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®.

  

2.497 Lei
2.098 Lei (net)
-37%
Preț redus de la 3.990 Lei
Economisit 1.493 Lei
buc.
Garanție 24 lună
Pe stoc mai puțin de 5 buc.Când primesc produsul?
Livrare DPD: luni 28. 9.
Poșta Română: luni 28. 9.
Cargus: luni 28. 9.

Produsul este pe stoc.

Comandaţi azi şi vi-l trimitem mâine. 

De ce tocmai de la noi
Cadouri

Pentru unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru toate aparatele digitale DSRL, precum și pentru toate obiectivele vă oferim livrare GRATUITĂ.

L-ați văzut?
Garmin Forerunner 935 Garmin Forerunner 935
-35%
1.890 Lei
Oferă funcţii avansate pentru alergare şi multi-sport, totul într-un ceas confortabil pe care îl puteţi purta toată ziua şi care cântăreşte numai 49 de grame
Compar Detalii
Stoc epuizat
 
Compar Detalii
Pe stoc mai puțin de 5 buc.
 
Compar Detalii
Pe stoc mai puțin de 5 buc.
 
Compar Detalii
Pe stoc mai puțin de 5 buc.

Garmin Forerunner 945 Optic
010-02063-01

Descriere produs

Garmin Forerunner 945

ANTRENOR GARMIN
Aceste planuri adaptive de antrenament vă pun la dispoziţie sfaturi oferite de antrenori experţi şi planuri de antrenament gratuite care se adaptează nevoilor şi obiectivelor dvs. Antrenamentele se sincronizează chiar cu ceasul dvs.

APLICAŢII DE SPORT INTEGRATE
Schimbaţi-vă rutina de antrenament cu profiluri de activitate pentru ciclism, înot în bazin, canotaj de interior, bicicletă eliptică, urcat pe scări şi multe altele.

PULS MĂSURAT LA ÎNCHEIETURA MÂINII
Obţineţi date despre puls4 împreună cu alerte, dacă pulsul se menţine la valori ridicate în timp ce vă odihniţi. Estimaţi intensitatea efortului depus de inima dvs. în timpul activităţilor, chiar şi sub apă.

MULTI-GNSS
Accesaţi multiple sisteme globale de navigaţie prin satelit (GPS, GLONASS şi Galileo) pentru monitorizarea în medii mai dificile, comparativ cu cele care utilizează numai GPS-ul.

DINAMICA ALERGĂRII
Când este utilizat ca accesoriu compatibil, Forerunner 945 măsoară parametri esenţiali de alergare precum cadenţa, lungimea pasului, durata contactului cu solul şi echilibrul şi multe altele.

VO2 MAX.
Antrenaţi-vă mai inteligent cu VO2 max., Un indicator al modului în care vă aşteptaţi să evoluaţi. Această statistică ia în considerare chiar şi modificarea performanţelor care ar putea fi cauzată de căldură sau de altitudine.

NIVELUL DE PERFORMANŢĂ
În timp ce alergaţi, analizaţi ritmul, pulsul şi variabilitatea pulsului pentru o evaluarea în timp real a capacităţii dvs. de a evolua.

NIVELUL ANTRENAMENTULUI
Această statistică evaluează istoricul dvs. recent de exerciţii şi indicatorii de performanţă pentru a vă informa dacă vă antrenaţi în mod productiv, dacă atingeţi performanţe de vârf sau dacă vă suprasolicitaţi.

EFECTUL ANTRENAMENTULUI
Aflaţi în ce mod exerciţiile influenţează modul în care vă îmbunătăţiţi rezistenţa, viteza şi puterea cu ajutorul feedback-ului despre efectul antrenamentului aerob şi anaerob.

VOLUM DE ANTRENAMENT
Această statistică măsoară volumul de antrenament din ultimele 7 zile şi îl compară cu intervalul optim pentru condiţia dvs. fizică şi istoricul dvs. recent de antrenament.

DURATĂ DE VIAŢĂ EXTINSĂ A BATERIEI
Obţineţi până la 2 săptămâni de durată de viaţă a bateriei în modul ceas inteligent şi de până la 10 ore în modul GPS cu muzică. Utilizaţi modul UltraTrac™ pentru a vă asigura că obţineţi suficientă energie care să dureze mai mult decât cea mai lungă cursă a dvs.

HĂRŢI INTEGRAL COLOR
Indiferent că alergaţi pe străzile oraşului sau vă deplasaţi cu bicicleta pe trasee cu vegetaţie deasă, Forerunner 945 oferă hărţi integrate pentru a vă ajuta să vă menţineţi pe traseu.

FUNCŢIA CLIMBPRO
Utilizaţi planificatorul de urcare pante ClimbPro pe trasee descărcate pentru a vedea informaţii în timp real despre urcările curente şi viitoare, inclusiv gradientul, distanţa şi câştigul de altitudine.

NAVIGARE PAS CU PAS
Urmaţi o rută sau un traseu cu ajutorul indicaţiilor pas cu pas, care vă permit să ştiţi din timp când urmează să schimbaţi direcţia.

STABILIRE RUTĂ DUS-ÎNTORS
Introduceţi o distanţă pe care doriţi să o parcurgeţi şi primiţi sugestii de rute pe care să reveniţi în punctul de plecare. Funcţia Trendline™ de sugerare a rutelor care se bucură de popularitate vă ajută să găsiţi cele mai bune trasee locale.

SENZOR PULSE OX
Acest senzor Pulse Ox la încheietura mâinii6 care monitorizează nivelurile de saturaţie ale oxigenului din sânge pentru a susţine monitorizarea avansată a somnului şi aclimatizarea la altitudine.

MONITOR DE ENERGIE BODY BATTERY™
Monitorizaţi nivelurile de energie ale corpului dvs., astfel încât să puteţi stabili care sunt cele mai bune ore pentru activitate şi pentru odihnă.

MONITORIZAREA MENSTRUALĂ
Monitorizaţi detaliile perioadei menstruale, înregistraţi în jurnal simptomele fizice şi emoţionale şi notaţi tipurile de ciclu, regulat, neregulat sau tranziţie către menopauză, pentru a vă înţelege mai bine organismul.

MUZICĂ LA ÎNCHEIETURA MÂINII
Sincronizaţi-vă listele de redare cu serviciile de streaming de muzică6 — precum Deezer, Amazon Music şi Spotify® — chiar pe ceasul dvs. Forerunner 945 poate stoca până la 1.000 de melodii.

NOTIFICĂRI INTELIGENTE
Primiţi e-mailuri, mesaje text şi alerte direct pe ceasul dvs. atunci când este asociat cu un smartphone compatibil

FUNCŢII DE SIGURANŢĂ ŞI MONITORIZARE
Dacă simţiţi că nu sunteţi în siguranţă sau dacă ceasul detectează faptul că a avut loc un accident, funcţiile de asistenţă şi de detectare a accidentelor3 comunică locaţia dvs. contactelor dvs. de urgenţă.

MAGAZINUL CONNECT IQ™
Descărcaţi feţe de ceas personalizate, adăugaţi câmpuri de date şi obţineţi aplicaţii şi widget-uri din Connect IQ Store.

SE SINCRONIZEAZĂ CU GARMIN CONNECT™
Încărcaţi-vă activităţile în aplicaţia Garmin Connect pentru a interacţiona cu o comunitate online în dezvoltare, unde cei aflaţi în deplasare se pot conecta şi pot concura — şi îşi pot chiar partaja victoriile prin intermediul reţelelor de socializare.


Parametrii tehnici
Culoare: Negru
Rezistența la apă: 50 M
Dimensiuni (mm): 47 x 47 x 13,9 mm
EAN: 753759211684
Bluetooth: DA
GLONASS: DA
GPS: DA
Timp de încărcare: 120 min
Conținutul pachetului

Garmin Forerunner 945
Cabl

Manualul de utilizare a acestui produs este disponibil doar în limba Engleză!

Videoclipuri


Aveți o întrebare cu privire la acest produs?
 *
 *
 *
 *
  *
Câmpuri marcate cu* sunt obligatorii.

Prin trimiterea întrebării, îmi dau consimțământul cu prelucrarea datelor cu caracter personal, cu scopul răspunderii la întrebare.