Prima pagină / Electrocasnice / Umidificator, purificator aer / Umidificator, purificator aer

Xiaomi Mi Air Purifier 3H
FJY4031GL

Potrivit pentru camere de: până la 126 m². Circulația aerului: 380 m³/h. Zgomot: max. 64 dB. Consum de energie: max. 38 W
Xiaomi Mi Air Purifier 3H   - 1
Xiaomi Mi Air Purifier 3H  - 2/5Xiaomi Mi Air Purifier 3H  - 3/5Xiaomi Mi Air Purifier 3H  - 4/5Xiaomi Mi Air Purifier 3H  - 5/5

  

688 Lei
578 Lei (net)
, plus Livrare
Garanție 24 lună
Stoc epuizatCând primesc produsul?
Livrare DPD:
Poșta Română:
Cargus:

Produsul nu este pe stoc. Vă rugăm să ne contactați în ceea ce privește disponibilitatea.

De ce tocmai de la noi
Cadouri

Pentru unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru unele produse speciale vă oferim livrare GRATUITĂ.

L-ați văzut?
Heat Tech Purifier Heat Tech Purifier
688 Lei
De fapt, poate încălzi o cameră de 40m2. Putere termică: 1800 (900 + 900) W. Telecomandă. Nu se supraîncălzește. 3 moduri de operare. Modul de economisire a energiei. Roți pentru transport ușor..
Compar
Detalii
Pe stoc 5 sau mai multe bucăți

Xiaomi Mi Air Purifier 3H
FJY4031GL

Descriere produs

Xiaomi Mi Air Purifier este un purificator de aer electronic elegant și performant, care datorită designului său este potrivit pentru orice cameră, chiar și pentru birou. Este proiectat pentru zone cu o suprafață de până la 126 m², astfel încât poate fi utilizat în apartamente și case familiale. Prezența sa vă va permite să respirați un aer absolut curat, lipsit de alergeni, viruși, praf, polen, mucegai și acarieni, ceea ce va fi cu siguranță apreciat nu numai de persoane cu alergii. Poate filtra până la 380 m³ de aer pe oră.

Filtrul cilindric cu trei straturi de 360 ​​° atrage aer din toate direcțiile, mult mai eficient decât dispozitivele cu un design convențional. Structura cu trei straturi a filtrului HEPA de la producătorul japonez Toray, captează particule foarte mici, cu o dimensiune de 0,3 μm sau mai mare, în timp ce componenta filtrantă a carbonului activ din fibra de nucă de cocos elimină formaldehida, mirosurile neplăcute și alte substanțe dăunătoare. Înlocuirea filtrului este foarte ușoară și aplicația noastră vă va anunța de îndată ce o astfel de înlocuire va fi necesară.

Monitorizarea calității aerului dintr-o privire. Utilizați smartphone-ul pentru a opri, porni sau schimba modul de operare al purificatorului de aer. Aplicația Mi Home vă permite, de asemenea, să monitorizați curățarea aerului din apartamentul dvs. în orice moment, prin intermediul smartphone-ului. Puteți crea un program de timp pentru pornirea sau oprirea purificatorului sau trecerea la funcționarea pe timp de noapte, dar și multe altele.

Datorită sistemului optimizat de presiune, Mi Air Purifier purifică până la 380 m³ / h de aer. Față de modelul anterior, oferă o funcționare mult mai eficientă, datorită căreia purificatorul de aer este potrivit pentru o cameră cu o suprafață maximă de 126 m², astfel încât poate fi utilizat nu numai în apartamente, ci și în case familiale.

Potrivit pentru camere de: până la 126 m²
Circulația aerului: 380 m³/h
Zgomot: max. 64 dB
Tip filtru: HEPA
Consum de energie: max. 38 W


Instrucțiuni de folosire în limba englezză

Specificatii
Lungimea cablului de alimentare: 1,5 m
Nivel de zgomot: 64 dB
Greutate (kg): 4, 95 kg
Dimensiuni (mm): 240 x 240 x 520
EAN: 6934177710612
Culoare: Alb
Putere (W): 38 W
Conținutul pachetului
Filtru HEPA
Cablu de alimentare
Aveți o întrebare cu privire la acest produs?
 *
 *
 *
 *
  *
Câmpuri marcate cu* sunt obligatorii.

Prin trimiterea întrebării, îmi dau consimțământul cu prelucrarea datelor cu caracter personal, cu scopul răspunderii la întrebare.