logo
0

Modalități de plată

Numerar (ramburs)
Contravaloarea produsului comandat se plăteşte la preluarea coletului, la curier (DPD, Cargus, Sameday, Packeta, Fan Courier) de la care primiţi o dovadă a plăţii. Factura aferentă, va fi trimisă în formă electronică la adresa de email dată. Vă rugăm să aveți în vedere că nu în toate cazurile puteți plăti cu cardul bancar, precum și faptul că există o limită de sumă pe care o puteți plăti ramburs ca și persoană fizică cât și în cazul persoanelor juridice de 3500 lei. În cazul unei comenzi în valoare mai mare, plata se poate efectua doar prin virament bancar sau cu cardul.
ePayment – Plată cu cardul
Metodă de plată, în avans, sigură și rapidă. Efectuați plata online folosind cardul de credit după finalizarea comenzii. Plata va fi creditată în contul nostru și vă putem procesa comanda imediat. Puteți utiliza carduri Visa, VISA Electron, MasterCard, Maestro. Google Pay, Apple Pay.
Virament bancar
Produsele comandate vor fi expediate doar după încasarea contravalorii lor. Vă rugăm să luaţi în considerare că transferul bancar poate dura 1-3 zile lucrătoare. Se consideră plătită comanda în momentul în care, întreaga sumă s-a încasat în cont.
Bancă: Unicredit Bank Romania
Cont bancar: RO42 BACX 0000 0022 3537 3000
Proprietarul contului bancar: Cesky velkoobchod s.r.o.
Notă: vă rugăm să menţionaţi numărul comenzii.
Vă rugăm să luaţi în considerare că nu la fiecare curier puteţi plăti cu card bancar.