logo
0

Barbershop

BarberShop 


💈 Oferta exclusivă pentru saloane de coafură 💈
Atenție tuturor proprietarilor de saloane de coafură și stiliști care își doresc tot ce este mai bun pentru clienții lor! Suntem încântați să dezvăluim colecția noastră exclusivă de mărci premium de îngrijire, selectate special pentru saloanele cu discernământ ca al dumneavoastră.

Ce diferențiază oferta noastră?
Acces la mărci prestigioase: ridicați nivelul de servicii cu mărci renumite de ultimă generație, care emană lux și calitate.
Linie exclusivă de produse: de la aparate de ras premium până la truse de îngrijire de lux, colecția noastră oferă tot ce aveți nevoie pentru a oferi clienților dumneavoastră o experiență de neegalat.
Reduceri imbatabile: Bucurați-vă de reduceri exclusive și oferte speciale din selecția noastră râvnită, făcând mai ușor ca niciodată să vă stocați rafturile cu cele mai bune produse.
Îmbunătățiți-vă reputația: cu mărcile noastre premium, veți consolida reputația salonului dvs. ca locul de plecare pentru experiențe de elită de îngrijire a părului.


De ce să ne alegeți?
✅ Calitate de neegalat: alegem manual doar cele mai bune mărci cunoscute pentru măiestria lor și performanța superioară.
✅ Asistență dedicată: Echipa noastră se angajează să ofere suport personalizat pentru a vă asigura că găsiți produsele perfecte pentru salonul dvs.
✅ Comandă fără probleme: Bucurați-vă de cumpărături online fără probleme, cu tranzacții sigure și livrare la adresa specificată de dvs.
✅ Partener în succes: Nu suntem doar un furnizor, suntem partenerul tău în ridicarea salonului tău la un nou nivel de excelență. Nu ratați această oportunitate de a vă spori reputația și de a încânta clienții cu o experiență superioară de îngrijire a părului.
 

Кristina

Kristina Pesheva - produse specializate pentru saloanele de coafură

Dacă aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să sunați la linia noastră de asistență. Specialistul nostru este disponibil pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau probleme pe care le puteți avea. Ne străduim să oferim un serviciu excelent pentru clienți și așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm.
📞 Телефон: +359 87 757 1669
✉️ Имейл: barbershop@digiexpert.ro

Vizitarea unui salon de coafură nu este doar un serviciu de coafură, ar trebui să fie o experiență plăcută. Într-un salon bun, clienții se pot aștepta nu numai la servicii profesionale, ci mai ales la o atmosferă plăcută și primitoare. Pentru a putea oferi ce este mai bun clienților dumneavoastră, avem o gamă de produse profesionale de la mărci premium precum Babyliss Pro, Valera, OHKA Sakura și Epsilon, precum și alte mărci cosmetice BROSH și Slick Gorilla.

 

OHKA

 

Foarfece profesionale pentru coafura
Știm cu toții că o pereche de foarfece profesionale de coafură de înaltă calitate este cea mai bună prietenă a coaforului. Comoditatea este unul dintre cei mai importanți factori de luat în considerare atunci când achiziționați mașini de tuns noi. Frizerii le folosesc în cea mai mare parte a zilei și, prin urmare, este foarte important să alegeți un instrument funcțional și profesional de la mărci dovedite, cu mânere ergonomice, care să reducă tensiunea mâinilor.
 

OHKA


Foarfece OHKA Sakura realizate manual

Tehnicile tradiționale de forjare și combinarea lor cu tehnologiile moderne permit obținerea unei calități mai mari și inovații. Fiecare foarfecă Sakura este realizată manual de meșteri pricepuți, iar procesul necesită lustruire și reglare precisă pentru a se asigura că fiecare foarfecă poate obține cel mai perfect efect de tăiere. Rezultatul este foarfece profesionale de cea mai înaltă calitate pentru tăiere precisă și controlată în diferite dimensiuni și tipuri, fiecare potrivită pentru diferite tehnici și stiluri. Foarfecele sunt un instrument necesar în orice salon de coafură, dar sunt potrivite și pentru îngrijirea personală a părului tău.
 

Galaxy

Attainment

Noble

 

BaByliss

 

Trimmere și mașini de tuns
Mașini de ras și aparate de tuns electrice pentru frizerie și saloane de coafură. Pentru cele mai bune rezultate de tundere, veți aprecia o mașină de tuns puternică, mașina de tuns contur este ideală pentru utilizare pe bărbie, gât și contururi.
 

BaByliss

BaByliss PRO - marcă premium de articole de coafură

Brandul francez BaByliss PRO se clasează pe bună dreptate printre cele mai populare printre frizerii și frizerii din întreaga lume. În ofertă veți găsi mașini și mașini de tuns stilate și foarte puternice, care sunt unele dintre cele mai de încredere de pe piață, uscătoare de păr, aparate de îndreptat și prese profesionale. Produse inovatoare care vor fi apreciate de profesioniști, dar și de consumatori pretențioși care solicită cea mai înaltă calitate.
 

strojky

жени

Irons

 

Испания

 

Uscătoare de păr profesionale
Impresionați-vă clienții cu gama noastră de uscătoare de păr profesionale, garantate pentru a oferi clienților dumneavoastră o uscare de înaltă performanță și fiabilă, indiferent de tipul de păr. Perfecționați-vă tehnicile de coafare cu difuzoarele de păr și accesoriile pentru uscător de păr esențiale, obțineți uscarea perfectă.
 

Valera Swiss

Valera Swiss

Valera е швейцарска марка сешоари с визия да внесе иновативна технология в света на фризьорството. Техните високопроизводителни сешоари променят фризьорската сцена с интелигентна технология и функции, подходящи за повечето салони от висок клас.
 

Galaxy

Attainment

 

Epsilon

 

Un bărbierit de lux
Un bărbierit de lux la Barbershop înseamnă să oferi clienților o experiență premium care îi lasă să se simtă proaspăt, întineriți și bine îngrijiți. Combină tehnicile tradiționale de bărbierit cu produse de înaltă calitate și atenția personală la detalii pentru a crea o experiență cu adevărat de neuitat pentru clienți.
 

Epsilon

Epsilon

La Epsilon, simțim ceva care ne împinge cu entuziasm în fiecare zi, este curajul de a înfrunta cu adevărată pasiune crearea produselor de îngrijire pentru bărbați. Laitmotivul nostru se repetă și constă în a oferi clienților noștri o gamă largă de produse de cea mai bună calitate. Lasă-i să ajute cu adevărat persoana căreia îi pasă de imaginea sa și are grijă de corpul său să se îmbunătățească și să fie fericită de asta.
 

Galaxy