Prima pagină / CEAS SPORT

Garmin Fenix 5X Plus Sapphire Black, Black Band
010-01989-01

TRANSPORT GRATUIT
Design impermeabil până la 10 ATM. Ecran de 240 x 240 pixeli, diagonala de 1.2 ". Lățimea curelei: 26 mm. GLONASS, GALILEO, GPS, ANT +, Bluetooth®, Wi-Fi. Rezistență: 33h cu GPS, 13h GPS + muzică, 70h UltraTrac, până la 20 de zile în modul de ceas inteligent.

  

2.990 Lei
2.513 Lei (net)
buc.
Garanție 24 lună
Pe stoc mai puțin de 5 buc.Când primesc produsul?
Livrare DPD: luni 7. 12.
Poșta Română: luni 7. 12.
Cargus: luni 7. 12.

Produsul este pe stoc.

Comandaţi azi şi vi-l trimitem miercuri 2. 12.. 

De ce tocmai de la noi
Cadouri

Pentru unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru toate aparatele digitale DSRL, precum și pentru toate obiectivele vă oferim livrare GRATUITĂ.

L-ați văzut?
Garmin Fenix 5S Silver Optic, White band Garmin Fenix 5S Silver Optic, White band
 
Argintiu cu brăţară alb Carrara Mărimea Husei 42mm
Compar Detalii
Pe stoc mai puțin de 5 buc.
Garmin Fenix 5S Silver Optic, White band  BAZAR   Garmin Fenix 5S Silver Optic, White band BAZAR
 
Argintiu cu brăţară alb Carrara Mărimea Husei 42mm
Compar Detalii
Pe stoc mai puțin de 5 buc.

Garmin Fenix 5X Plus Sapphire Black, Black Band
010-01989-01

Descriere produs

Pentru atleţi şi aventurieri în aer liber care îşi doresc tot ce-i mai bun de la un antrenor multisport la încheietura mâinii, dispozitivul ultra solid fēnix 5 Plus este aici. Este primul nostru ceas din seria fēnix pentru a oferi un senzor la încheietura mâinii Pulse Ox care vă permite să monitorizaţi saturaţia oxigenului din sânge în timp ce dormiţi sau să identificaţi nivelurile de oxigen şi aclimatizarea la altitudine în orice moment al zilei. Alte funcţii importante includ hărţi TopoActive rutabile pentru Europa, pulsul la încheietura mâinii, un player pentru redarea muzicii care vă permite să stocaţi şi să vă bucuraţi de până la 1000 melodii, plus Garmin Pay, soluţia noastră de plată fără contact.

Harta dvs. către succes
Fie că vă aflaţi în oraş sau pe traseu, toate ceasurile din seria fēnix 5 Plus oferă hărţi integrate şi funcţii de navigare pentru a vă menţine orientat şi pe traseu. Funcţia de cartografiere are preîncărcate hărţi în întregime color TopoActive pentru Europa, cu datele hărţilor optimizate pentru navigare rapidă şi monitorizarea locaţiei. Pentru alergători şi ciclişti, dispozitivul dispune de asemenea de rute populare Trendline, care utilizează milioane de kilometri de date Garmin Connect™ pentru a vă ajuta să alergaţi şi să vă deplasaţi cu bicicleta fără probleme — oriunde mergeţi.

Materiale premium, performanţe puternice
Realizat din materiale de calitate premium, ceasul din seria fēnix 5 Plus este disponibil într-o varietate de opţiuni de finisaj, inclusiv cadrul din oţel inoxidabil acoperit cu PVD cu brăţară pentru ceas din silicon tratat sau, pentru cei care îşi doresc confortul unui metal uşor care este cu 30% mai rezistent decât oţelul, există o versiune cu cadru din titan Deluxe cu brăţară din titan şlefuit. În orice versiune, un afişaj integral color, de înaltă rezoluţie, transreflectiv Garmin Chroma Display™ cu iluminare de fundal cu LED-uri asigură lizibilitatea excepţională în toate condiţiile ambiante, chiar şi în lumina intensă a soarelui. Pentru rezistenţă suplimentară la zgârieturi, toate modelele din seria fēnix 5X Plus încorporează o lentilă din safir bombată cu rezistenţă mare.

Plătiţi cu o simplă mişcare a mâinii
Pentru a ţine pasul cu stilul dvs. de viaţă activ, fēnix 5X Plus dispune de soluţia noastră de plată fără contact, Garmin Pay Ready. Utilizaţi-o pentru a plăti achiziţiile, astfel încât să treceţi foarte uşor de cozi, lăsându-vă banii şi cardurile acasă. Funcţionează în aproape orice locaţie unde există un scaner pentru plăţile fără contact.

Aplicaţii personalizate, feţe pentru ceas şi brăţări
Puteţi personaliza orice ceas fēnix cu descărcări gratuite din magazinul nostru Connect IQ™. Schimbaţi faţa ceasului, adăugaţi câmpuri de date sau obţineţi aplicaţii şi widgeturi care vă oferă informaţii dintr-o privire. De asemenea, există o selecţie amplă de brăţări QuickFit® la alegerea dvs. din piele premium, metal sau silicon — astfel încât este uşor să combinaţi şi să potriviţi stiluri care să se potrivească oricărui sport sau oricărei activităţi. Nu sunt necesare unelte pentru a realiza transformarea. Schimbaţi, fixaţi şi sunteţi gata. Cu Garmin, puteţi să adăugaţi personalitate ceasului, care este unică pentru dvs.

Monitorizare ciclu menstrual
Înţelegeţi-vă mai bine corpul utilizând funcţia de monitorizare a ciclului menstrual Garmin Connect™. Utilizaţi funcţia pentru a vă monitoriza ciclul, pentru a înregistra în jurnal simptomele fizice şi emoţionale şi pentru a înregistra notele personale. De asemenea, veţi avea parte de educaţie cu privire la antrenamente şi nutriţie în timpul fiecărei faze a ciclului curent. Cu aplicaţia Connect IQ™, veţi primi actualizări privind ciclul direct la încheietura mâinii — inclusiv mementouri privind perioada menstruală, detalii despre ciclu şi simptome înregistrate în jurnal pentru ziua respectivă.

Funcţii de siguranţă şi monitorizare
fēnix 5X Plus oferă funcţii de siguranţă şi monitorizare pentru a vă ajuta să oferiţi linişte sufletească suplimentară pentru dvs. şi cei dragi. Dacă acest lucru se întâmplă şi ceasul dvs. este asociat cu smartphone-ul dvs. compatibil — menţineţi apăsat butonul direcţional jos până când simţiţi ceasul că vibrează de 3 ori. Acesta activează funcţia de asistenţă, care trimite discret un mesaj cu locaţia dvs. în timp real către contactele dvs. de urgenţă preîncărcate. În acest mod, serviciul de asistenţă vă poate localiza mai uşor. De asemenea, acest ceas are o funcţie de detectare a incidentelor, care trimite automat un mesaj cu locaţia în timp real către contactele de urgenţă preîncărcate dacă este detectat un incident în timpul unei plimbări pe jos în aer liber, al unei alergări, drumeţii montane sau curse cu bicicleta.

Design impermeabil până la 10 ATM
Display de 240 x 240 pixeli
1,2 "diagonală
Lățimea curelei: 26mm QuickFit ™
GLONASS, GALILEO, GPS, ANT +, Bluetooth®, Wi-Fi.
Rezistență: 33 ore cu GPS, 13h GPS + muzică, 70 ore UltraTrac, până la 20 de zile în modul de ceas inteligent

Parametrii tehnici
EAN: 753759197681
Greutate: 98 g
Bluetooth: DA
Rezistența la apă: 10 ATM
Dimeniune afișaj: 240 x 240 pix
Dimensiuni (mm): 51.0 x 51.0 x 17.5 mm
Waypoints: 1000
GLONASS: DA
GPS: DA
Track log - Înregistrare traseu: DA
Limbă interfață: CZ, DE, ENG, HU, SK
Conținutul pachetului

Priveste
Cablu de încărcare / date

Aveți o întrebare cu privire la acest produs?
 *
 *
 *
 *
  *
Câmpuri marcate cu* sunt obligatorii.

Prin trimiterea întrebării, îmi dau consimțământul cu prelucrarea datelor cu caracter personal, cu scopul răspunderii la întrebare.