Prima pagină / Aparate foto / Aparate foto digitale / Compacte cu lentile interschimbabile

Olympus E-M10 Mark II + 14-42mm, Negru
V207051BE000

E-M10 Mark II - mic, ușor, ergonomic fără compromisuri, un aparat de fotografiat care se potriveşte stilului dvs. distinct și este partenerul perfect pentru orice destinaţie.

  

2.190 Lei
1.840 Lei (net)
, plus Livrare
-24%
Preț redus de la 2.899 Lei
Economisit 709 Lei
Garanție 24 lună
Service specializat: Aici
Stoc epuizatCând primesc produsul?
Livrare DPD:
Poșta Română:
Cargus:

Produsul nu este pe stoc. Vă rugăm să ne contactați în ceea ce privește disponibilitatea.

De ce tocmai de la noi
Cadouri

Pentru unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru unele produse speciale vă oferim livrare GRATUITĂ.

Olympus E-M10 Mark II + 14-42mm, Negru
V207051BE000

Descriere produs

OM-D E-M10 Mark II - POWER TO CREATE
 
Design clasic, mic și ușor
E-M10 Mark II - mic, ușor, ergonomic fără compromisuri, un aparat de fotografiat care se potriveşte stilului dvs. distinct și este partenerul perfect pentru orice destinaţie. Având o construcţie metalică de o calitate impresionantă, E-M10 Mark II are o greutate de doar 390g*, așa că va fi perfect pentru mișcare. Cu un design clasic, înglobează cele mai noi tehnologii, pentru cele mai bune imagini.

Stabilizare a imaginii pe 5 axe
Imagini perfecte în lumină scăzută și în mișcare: tehnologia de stabilizare a imaginii pe 5 axe asigură obţinerea unor imagini fără tremur sau neclarităţi. Tehnologia de stabilizarea a imaginii pe 5-axe este integrată în camera, pentru un sistem şi mai eficient şi ușor.

Wi-Fi integrat
Partajarea imaginilor este foarte usoară cu noul
E-M10 Mark II. Utilizând aplicatia OLYMPUS Image Share (OI.Share), puteți încărca imaginile într-o clipă pe un smartphone și le puteţi împărtăși fără efort cu prietenii și familia. Cu funcţia Wi-Fi incorporată, puteți controla o întreagă gamă de setări fără a trebui să atingeţi aparatul de fotografiat - ca atunci când fotografiați de pe un trepied în cazul în care declanșarea de la distanță este o necesitate, atunci când aparatul foto nu este la îndemană sau cand va aflaţi într-un mediu extrem.

Calitate impresionanta OM-D
Descoperiți rezoluția excepțională și detaliile uluitoare care se pot capta cu senzorul OLYMPUS Micro Four Thirds și tehnologia avansată de captare a imaginii care rivalizează cu cele disponibile pe camerele D-SLR. Împreună cu stabilizatorul de imagine extrem de puternic, această tehnologie oferă cele mai bune rezultate de la fiecare obiectiv M.ZUIKO.
 
Vizor electronic
Compoziție mai ușoară a imaginii: vizorul electronic OLED are 2,36 m de puncte pentru compoziția ultra-clară a imaginii întregului subiect, plus monitorizarea în timp real a tuturor ajustărilor de setare - tot controlul și detaliile de care aveți nevoie pentru a obține cele mai bune rezultate.

Plajă variată de obiective
O gamă largă de obiective superb construite completează modelul E-M10 Mark II, atât în stil, cât şi performanţă. De la macro la teleobiectiv, wide, fisheye - acces la o plajă foarte largă de obiective.

4K Time Lapse 
Utilizați modul Time Lapse pentru a crea o serie de imagini în diverse momente de timp, care pot fi apoi îmbinate într-un film 4K în care timpul pare sa fi fost accelerat. Creați filme uimitoare cu detalii strălucitoare - cu subiecte variate, inclusiv peisaje, natura, scene urbane și industriale și multe altele care se pretează la magia 4K Time Lapse!

Slow motion 
E-M10 Mark II vă oferă o foarte bună redare (4x) în slow motion - bogată în detalii, pentru captarea grafică a subiecților în mișcare rapidă. Totul datorită filmării multi frame rate care se potriveşte oricărui standard.

AF Targeting Pad
Pentru control intuitiv în timp ce priviți prin vizor, puteți modifica ținta de focalizare automată pentru a se potrivi cu subiectul urmărit, prin simpla apăsare cu degetul pe ecranul tactil. Atingeți ecranul și mutați punctul AF acolo unde doriți și continuați, în același timp, să urmăriți acțiunea prin vizor.

Focus Bracketing
În acest mod, E-M10 Mark II realizează un număr de fotografii, fiecare cu setări diferite de focalizare. Este extrem de util în special pentru prim-planuri și fotografiere macro.

Bliţ integrat
Bliţul puternic integrat vă oferă un grad suplimentar de flexibilitate, ajutându-vă realizaţi imagini deosebite, indiferent de condițiile de călătorie și vă permite să calătoriţi ușor, cu un minim de echipament.

Silent Shutter mode
Acum puteți fi în centrul acțiunii fără a fi un punct de atracție. Modul obturator silențios asigură că declanșatorul nu face zgomot atunci când este acţionat - pentru o fotografiere extrem de silenţioasă.

Live Composite Mode
Permite realizarea de compoziţii deosebite pe timp de noapte, la lumină scăzută. Aici puteți vedea cum imaginea este construită pe ecran în timp ce este realizată fotografia - oferindu-vă libertatea completă a modului de expunere pentru fotografii statice la lumină scăzută.

Specificatii
Meniu in romana: DA
Culoare: Negru
GPS încorporat: NU
Formaturi fișier: JPEG, MOV, RAW
Tipul memoriei de date: SD / SDHC / SDXC
Blitz încorporat: DA
Ecran rebatabil: DA
Previzualizare: DA
Rezoluția ecranului: 1037000
Dimensiunea ecranului: 3"
Tip vizor: Electronic
Mod 3D: DA
Viteză fotografiere continuă: 8 fps
Cel mai lung timp de expunere: 60
ISO- Sensibilitate maximă: 25600
Tip baionetă: Micro 4/3
Tip aparat foto: Compact cu cu obiectiv interschimbabil
Greutate: 390
Material corp: Metal
Modul de alimentare: acumulator
Interfață: HDMI, USB, WI-FI
Ecran tactil: DA
Tip senzor: MOS
Format video: H.264, MP4, MPEG-4
Conținutul pachetului

Corp Olympus OM-D E-M10 Mark II
Obiectiv Olympus 14-42 mm IIR
Acumulator BLS-50
Încărcător acumulator BCS-5
Capac corp
Curea de umăr
Cablu USB
Software

Videoclipuri


Aveți o întrebare cu privire la acest produs?
 *
 *
 *
 *
  *
Câmpuri marcate cu* sunt obligatorii.

Prin trimiterea întrebării, îmi dau consimțământul cu prelucrarea datelor cu caracter personal, cu scopul răspunderii la întrebare.