Prima pagină / Sport / Fitness / Ceas sport, computer

Garmin Fenix 5S silver, black band
010-01685-02

Argintiu cu brăţară neagră Mărimea Husei 42mm

  

1.659 Lei
1.394 Lei (net)
, plus Livrare
-38%
Preț redus de la 2.690 Lei
Economisit 1.031 Lei
Garanție 24 lună
Stoc epuizatCând primesc produsul?
Livrare DPD:
Poșta Română:
Cargus:

Produsul nu este pe stoc. Vă rugăm să ne contactați în ceea ce privește disponibilitatea.

De ce tocmai de la noi
Cadouri

Pentru unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru unele produse speciale vă oferim livrare GRATUITĂ.

Garmin Fenix 5S silver, black band
010-01685-02

Descriere produs

Obţineţi mai mult la antrenamente cu mai puţină greutate la încheietură
Ceas GPS multisport premium de dimensiuni mai mici (42 mm), cu tehnologie Elevate™ de monitorizare a pulsului la încheietură
Design cu sistem de prindere din oţel, cu ramă din oţel inoxidabil cu antenă EXO integrată şi spate din oţel forjat pentru a nu se deteriora în medii dure.
Profiluri de activitate preîncărcate pentru toate sporturile şi aventurile dvs.
Ordonaţi statisticile cheie la îndemână cu widgetul pentru performanţă care vă arată efectele şi progresul antrenamentelor dvs.
Funcţiile conectate² includ notificări inteligente, încărcări automate către comunitatea online de sport Garmin Connect™ şi personalizare prin intermediul feţelor de ceas gratuite şi aplicaţiilor din magazinul nostru Connect IQ™
Senzori pentru exterior, inclusiv poziţionare prin satelit GPS şi GLONASS, altimetru barometric, busolă cu 3 axe şi giroscop
Durata de viaţă a bateriei: până la 9 zile în modul ceas inteligent (în funcţie de setări), până la 14 de ore în modul GPS sau până la 40 de ore în UltraTrac™ modul de economisire a bateriei.

Design impresionant, performanţă consistentă
Pentru că o dimensiune nu se potriveşte tuturor, fēnix 5S cu un diametru al ceasului de 42 mm a fost optimizat pentru a se potrivi perfect atleţilor care au încheietura mâinii mai subţire, oferind în acelaşi timp toate caracteristicile sport avansate pentru care fēnix este cunoscut. fēnix 5S prezintă un design atletic şi sentimentul de calitate superioară, cu antenă EXO integrată în rama din oţel inoxidabil şi spate din oţel forjat pentru a garanta performanţă în cele mai solicitante medii (rezistent la apă până la adâncimea de 100 de metri) fēnix 5S se potriveşte atât cu preferinţele dvs. estetice cât şi atletice.

Lizibilitate foarte bună
Un afişaj color Garmin Chroma Display™ permanent pornit, de înaltă rezoluţie, asigură o lizibilitate excelentă în orice moment. fēnix 5S utilizează o tehnologie transreflectivă, care reflectă şi transmite lumina în acelaşi timp, permite o mai bună lizibilitate a cadranului ceasului în lumină solară intensă.

Monitorizarea pulsului la încheietură
Pentru a oferi libertate totală atleţilor cu ambiţii, toate modelele fēnix 5 includ tehnologie Elevate™ de monitorizare a pulsului la încheietură, care vă permite monitorizarea pulsului fără să purtaţi o bandă toracică. Cu noul senzor Elevate complet integrat la încheietura dvs. puteţi controla în orice moment intensitatea antrenamentului şi urmări activităţile zilnice prin monitorizare a pulsului 24/7, pentru a obţine informaţii mai precise despre caloriile arse pe parcursul zilei.

Tot ce trebuie să ştiţi despre antrenamentul dvs.
Obiectivul dvs. de a vă îmbunătăţi continuu performanţa vă motivează pe parcursul a ore în şir de antrenament. Noul widget pentru performanţă al lui fēnix 5S deţine toate informaţiile de care aveţi nevoie, uşor de accesat într-un singur loc, pentru a vă putea monitoriza mai bine nivelul de pregătire şi pentru a vă ajuta să vă antrenaţi mai eficient.
Starea antrenamentului: Vă arată cât de eficient este antrenamentul şi vă ghidează productivitatea antrenamentelor şi progresului înregistrat.
Solicitarea fizică a antrenamentului: Vă arată cât de intens vă antrenaţi într-o perioadă, indiferent de activitate.
Consultantul pentru recuperare: Cronometrul de recuperare vă arată perioada de recuperare recomandată, în numărătoare inversă de la ultimul antrenament.

Treceţi la pasul următor în alergare
Acum puteţi merge mai departe cu datele despre alergare. Funcţiile de antrenament Garmin care utilizează măsurători fiziologice extinse şi o dinamică avansată a alergării1 vă pot ajuta să vă îmbunătăţiţi forma şi performanţa generală. Aceste măsurători includ nivelul de performanţă, care compară nivelul actual cu nivelul mediu al condiţiei fizice, cadenţa de alergare şi lungimea pasului. Transformaţi fiecare alergare într-o provocare personală, concuraţi împotriva altora pe Strava Live Segments, primiţi alerte despre locurile de start şi de finish, vizualizaţi clasamentul general şi vedeţi cum se compară rezultatul actual cu recordul personal.

Alergaţi pe verticală
fēnix 5S vine cu funcţii preîncărcate care fac diferenţa pe teren. Funcţia Urcare/Alergare automată asigură obţinerea măsurătorilor potrivite în mediul potrivit. Va monitoriza ritmul şi distanţa când alergaţi pe teren plat şi va trece automat la ascensiune totală şi viteză verticală odată ce începeţi să urcaţi. Pentru alergătorul pe distanţe foarte mari, dispozitivul fēnix 5S oferă un mod special care vă permite să extindeţi monitorizarea şi să o duceţi mult mai departe pentru a monitoriza până la 50 de ore în noul mod UltraTrac®* întărit cu giroscop.

Specificatii
Culoare: Negru / Argintiu
Track log - Înregistrare traseu: DA
GLONASS: DA
Dimeniune afișaj: 218 x 218 pix
Rezistența la apă: 10 ATM, Da
Bluetooth: DA
Greutate: 67 g
Dimensiuni (mm): 42 x 42 x 14,5 mm
Lățime curea: 20mm QuickFit™
GPS: DA
Limbă interfață: CZ, DE, ENG, HU, SK
Utilizare: Unisex
Sistem de operare compatibil: Android, iOS
Plăți NFC: NU
Materialul curelei: Silicone
Monitorizarea ritmului cardiac la încheietură: DA
Conținutul pachetului

Garmin Fenix 5S silver, black band
fēnix® 5S
Cablu de date/încărcare

Videoclipuri


Aveți o întrebare cu privire la acest produs?
 *
 *
 *
 *
  *
Câmpuri marcate cu* sunt obligatorii.

Prin trimiterea întrebării, îmi dau consimțământul cu prelucrarea datelor cu caracter personal, cu scopul răspunderii la întrebare.