Prima pagină / Sport / Fitness / Ceas sport, computer

Garmin Fenix 6 Solar, Silver/ Black Band
010-02410-00

TRANSPORT GRATUIT
Power Glass™. Curea 22 mm inclusă. 1.3 inches, 33.02 mm în diametru. 260 x 260 pixeli. 10 ATM. Bluetooth® Smart, ANT+®.

  

2.890 Lei
2.429 Lei (net)
buc.
Garanție 24 lună
Pe stoc 5 sau mai multe bucățiCând primesc produsul?
Livrare DPD: vineri 29. 10.
Poșta Română: vineri 29. 10.
Cargus: vineri 29. 10.

Produsul este pe stoc.

Comandați până la ora 13:30 și mărfurile vor părăsi depozitul în aceeași zi. Timp de livrare estimat 2-4 zile lucrătoare.

De ce tocmai de la noi
Cadouri

Pentru unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru unele produse speciale vă oferim livrare GRATUITĂ.

L-ați văzut?
Garmin Fenix 6S Silver black/black band Garmin Fenix 6S Silver black/ black band
-30%
2.089 Lei
Proiectat pentru a se potrivi confortabil pe încheieturile mai subţiri, modelul nostru 1.2” fēnix 6S este ceasul cu GPS pentru activităţi multisport destinat atleţilor şi exploratorilor care îşi doresc să facă mai multe, nu să poarte mai mult echipament.
Compar
Detalii
Pe stoc mai puțin de 5 buc.
Garmin Fenix 6X PRO Glass black/black band Garmin Fenix 6X PRO Glass black/ black band
-32%
2.709 Lei
Designul robust, dar sofisticat include un afisaj mare, de 1.4". Bateria de litiu interna reincarcabila are o durata de viata de pana la 21 zile in modul Ceas inteligent, 15 ore in modul GPS pana la 80 zile in modul de economisire a energiei.
Compar
Detalii
Pe stoc 5 sau mai multe bucăți
Garmin Fenix 6S Sapphire Gray/black band Garmin Fenix 6S Sapphire Gray/ black band
3.279 Lei
WiFi, ANT, Bluetooth, GPS, GLONASS și GALILEO. Până la 6 ore (muzică GPS), durata de viață a bateriei: până la 25 de ore (GPS), până la 50 de ore (economisirea bateriei GPS), până la 20 de zile (Expediție GPS), până la 9 zile (smartwatch), până la 34 de zile (economisirea bateriei). Ecran 1.3, 240 x 240 px.
Compar
Detalii
Pe stoc 5 sau mai multe bucăți
Garmin Fenix 6S Pro black/black band Garmin Fenix 6S Pro black/ black band
-28%
2.499 Lei
Proiectat pentru a se potrivi confortabil pe încheieturile mai subţiri, modelul nostru 1.2” Fēnix 6S este ceasul cu GPS pentru activităţi multisport destinat atleţilor şi exploratorilor care îşi doresc să facă mai multe, nu să poarte mai mult echipament.
Compar
Detalii
Pe stoc 10 sau mai multe bucăți
Garmin Fenix 6S PRO Glass, RoseGold/White Band  Garmin Fenix 6S PRO Glass, RoseGold/ White Band
-19%
2.840 Lei
Proiectat pentru a se potrivi confortabil pe încheieturile mai subţiri, modelul nostru 1.2” Fēnix 6S este ceasul cu GPS pentru activităţi multisport destinat atleţilor şi exploratorilor care îşi doresc să facă mai multe, nu să poarte mai mult echipament.
Compar
Detalii
Pe stoc 10 sau mai multe bucăți
Garmin Fenix 6 PRO Glass black/black band Garmin Fenix 6 PRO Glass black/ black band
-26%
2.590 Lei
Proiectat pentru a se potrivi confortabil pe încheieturile mai subţiri, modelul nostru 1.3” Fēnix 6 este ceasul cu GPS pentru activităţi multisport destinat atleţilor şi exploratorilor care îşi doresc să facă mai multe, nu să poarte mai mult echipament.
Compar
Detalii
Pe stoc 30 sau mai multe bucăți

Garmin Fenix 6 Solar, Silver/ Black Band
010-02410-00

Descriere produs

Designul robust, dar sofisticat este prevăzut cu un afişaj mare de 1,3 inci. Rezistenţa termică, la şocuri şi la apă a acestuia a fost testată conform standardelor militare americane. Alegeţi aspectul potrivit stilului dvs. de viaţă optând pentru o ramă din titan, oţel inoxidabil sau cu finisaj DLC.

Utilizaţi profilurile de activitate preîncărcate pentru alergări montane, înot, alergare, ciclism, drumeţii, canotaj, schi, golf, surf, căţărări în interior şi multe altele.
Rămâneţi informat în mijlocul zăpezii. Acest profil preîncărcat poate să distingă între schi şi urcare. Arată automat datele specifice coborârii sau urcării.
Urmăriţi detaliile fiecărei curse cu date pentru ciclism montan, plus măsurători specializate pentru efort şi consum, care evaluează dificultatea traseului şi uşurinţa coborârii, asigurându-vă un scor de depăşit pentru data viitoare.
Fiţi pregătit să prindeţi valurile. fēnix 6 Solar funcţionează cu Surfline Sessions™, care creează un videoclip pentru fiecare val cucerit în faţa camerei Surfline®, astfel încât să le puteţi vizualiza mai târziu şi să vă evaluaţi prestaţia.
Acest ceas conţine exerciţii cardio, de rezistenţă, yoga şi Pilates animate şi uşor de urmărit, pe care le puteţi vizualiza pe ecranul ceasului. Alegeţi din antrenamente animate preîncărcate sau descărcaţi mai multe din comunitatea online Garmin Connect™.
Obţineţi date despre puls împreună cu alerte, dacă pulsul se menţine la valori prea ridicate sau prea scăzute în timp ce vă odihniţi. Estimaţi intensitatea efortului depus de inima dvs. în timpul activităţilor, chiar şi sub apă.
Optimizează rezervele de energie ale corpului dvs. utilizând datele privind variaţia pulsului, nivelul de stres, somnul şi alte date pentru a măsura când sunteţi pregătit pentru a fi activ sau când este posibil să aveţi nevoie de odihnă.
Înregistraţi aportul zilnic de lichide, pentru a vă aminti să vă menţineţi hidrataţi. Atunci când obiectivul automat este activat, veţi vedea chiar şi pierderea estimată prin transpiraţie, după efectuarea unei activităţi şi obiectivul dvs. va fi reglat automat.
Vizualizaţi funcţii avansate de antrenament care includ dinamica alergării, consultantul pentru recuperare şi multe altele1. Estimaţi chiar şi valoarea VO2 max. în funcţie de temperatura ambiantă şi altitudine.
Funcţia PacePro, prima de acest fel, vă ajută să vă menţineţi ritmul prin indicaţii în funcţie de gradient în timp ce alergaţi pe un anumit traseu.
Vizualizaţi în ce mod afectează diversele setări şi senzorii ceasului durata de viaţă a bateriei ceasului, astfel încât să puteţi efectua din mers modificări destinate prelungirii duratei de viaţă a bateriei.
Utilizaţi planificatorul de urcare pante ClimbPro pe trasee descărcate pentru a vedea informaţii în timp real despre urcările curente şi viitoare, inclusiv gradientul, distanţa şi câştigul de altitudine.
Accesaţi multiple sisteme globale de navigaţie prin satelit (GPS, GLONASS şi Galileo) pentru monitorizarea în medii mai dificile, comparativ cu cele care utilizează numai GPS-ul.
Aventuraţi-vă pe următorul dvs. traseu cu senzorii ABC, incluzând un altimetru pentru datele de altitudine, un barometru pentru monitorizarea condiţiilor meteorologice şi o busolă electronică cu trei axe.
Pentru aclimatizarea la altitudine sau pentru monitorizarea somnului, un senzor Pulse Ox2 utilizează razele de lumină detectate la nivelul încheieturii mâinii pentru a măsura în ce măsură corpul dvs. absoarbe oxigenul.
Acest widget arată altitudinea curentă, altitudinea aclimatizată şi Pulse Ox corelat2, pulsul şi rata respiratorie pentru a vedea cum vă adaptaţi la altitudinea curentă.
Vizualizaţi modul în care respiraţi pe parcursul zilei, în timpul somnului şi pe durata exerciţiilor de respiraţie şi a activităţilor de yoga.
Aventuraţi-vă departe în necunoscut între două reîncărcări succesive. Modul Expediţie, un mod de funcţionare bazat pe GPS cu consum de energie ultra-redus, durează săptămâni întregi.
Primiţi e-mail-uri, mesaje text şi alerte direct pe ceasul dvs. atunci când este asociat cu un dispozitiv compatibil.
Evitaţi cozile de la casă cu soluţia Garmin Pay pentru plăţi fără contact, disponibilă prin furnizorii participanţi.
Dacă simţiţi că nu sunteţi în siguranţă sau dacă ceasul detectează că a avut loc un accident, funcţiile de asistenţă şi de detectare a accidentelor5 comunică locaţia dvs. contactelor dvs. de urgenţă.
Descărcaţi fețe de ceas personalizate, adăugaţi câmpuri de date şi obţineţi aplicaţii şi widget-uri din magazinul Connect IQ.

Ceas inteligent: până la 14 zile plus 2 zile*
GPS: până la 36 de zile plus 4 zile**
GPS şi muzică: până la 10 ore
Baterie max. mod GPS: 72 de ore plus 21 ore**
Activitate GPS expediţie: 28 de zile plus 8 zile*
Mod ceas cu economisire baterie: 48 de zile plus 32 de zile*

* Încărcare solară dacă este purtat zilnic timp de 3 ore pe zi în aer liber în condiţiile unei luminozităţi de 50.000 de lucşi
** Încărcare solară dacă este utilizat în condiţiile unei luminozităţi de 50.000 de lucşi

Specificatii
GPS: DA
Culoare: Argintiu, Negru
Dimensiuni (mm): 47 x 47 x 15,1
EAN: 753759251789
Rezistența la apă: 10 ATM, Da
Lățime curea: 22mm QuickFit™
Track log - Înregistrare traseu: DA
Greutate (kg): 85 g
GLONASS: DA
Bluetooth: DA
Limbă interfață: CZ, DE, ENG, HU, SK
Utilizare: Unisex
Sistem de operare compatibil: Android, iOS
Plăți NFC: DA
Monitorizarea ritmului cardiac la încheietură: DA
Conținutul pachetului

Cablu de date/încărcare
Hărți Garmin Topo (nu sunt incluse)

Videoclipuri


Aveți o întrebare cu privire la acest produs?
 *
 *
 *
 *
  *
Câmpuri marcate cu* sunt obligatorii.

Prin trimiterea întrebării, îmi dau consimțământul cu prelucrarea datelor cu caracter personal, cu scopul răspunderii la întrebare.