Prima pagină / Sport / Fitness / Ceas sport, computer

Garmin Fenix 6S Silver black/ black band
010-02159-01

Proiectat pentru a se potrivi confortabil pe încheieturile mai subţiri, modelul nostru 1.2” fēnix 6S este ceasul cu GPS pentru activităţi multisport destinat atleţilor şi exploratorilor care îşi doresc să facă mai multe, nu să poarte mai mult echipament.
Garmin Fenix 6S Silver black/black band  - 1
Garmin Fenix 6S Silver black/black band - 2/5Garmin Fenix 6S Silver black/black band - 3/5Garmin Fenix 6S Silver black/black band - 4/5Garmin Fenix 6S Silver black/black band - 5/5

  

2.440 Lei
2.050 Lei (net)
, plus Livrare
-18%
Preț redus de la 2.990 Lei
Economisit 550 Lei
buc.
Garanție 24 lună
Pe stoc mai puțin de 5 buc.Când primesc produsul?
Livrare DPD: joi 4. 3.
Poșta Română: joi 4. 3.
Cargus: joi 4. 3.

Produsul este pe stoc.

Comandaţi azi şi vi-l trimitem poimâine 1. 3.. 

De ce tocmai de la noi
Cadouri

Pentru unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru unele produse speciale vă oferim livrare GRATUITĂ.

L-ați văzut?
Garmin Fenix 6X PRO Glass black/black band Garmin Fenix 6X PRO Glass black/ black band
-21%
3.150 Lei
Designul robust, dar sofisticat include un afisaj mare, de 1.4". Bateria de litiu interna reincarcabila are o durata de viata de pana la 21 zile in modul Ceas inteligent, 15 ore in modul GPS pana la 80 zile in modul de economisire a energiei.
Compar
Detalii
Pe stoc 30 sau mai multe bucăți
Garmin Fenix 6S Sapphire Gray/black band Garmin Fenix 6S Sapphire Gray/ black band
3.279 Lei
WiFi, ANT, Bluetooth, GPS, GLONASS și GALILEO. Până la 6 ore (muzică GPS), durata de viață a bateriei: până la 25 de ore (GPS), până la 50 de ore (economisirea bateriei GPS), până la 20 de zile (Expediție GPS), până la 9 zile (smartwatch), până la 34 de zile (economisirea bateriei). Ecran 1.3, 240 x 240 px.
Compar
Detalii
Pe stoc 10 sau mai multe bucăți
Garmin Fenix 6 Sapphire Gray/black band Garmin Fenix 6 Sapphire Gray/ black band
3.405 Lei
WiFi, ANT, Bluetooth, GPS, GLONASS și GALILEO. Până la 6 ore (muzică GPS), durata de viață a bateriei: până la 36 de ore cu GPS, până la 10 ore GPS + muzică, până la 72 de ore UltraTrac, până la 14 zile în modul de vizionare inteligentă, până la 28 de zile expune modul, până la 48 de zile în modul de economisire a energiei de ceas. Ecran 1.3, 260 x 260 px.
Compar
Detalii
Pe stoc 5 sau mai multe bucăți
Garmin Fenix 6 PRO Glass black/black band Garmin Fenix 6 PRO Glass black/ black band
-20%
2.789 Lei
Proiectat pentru a se potrivi confortabil pe încheieturile mai subţiri, modelul nostru 1.3” fēnix 6 este ceasul cu GPS pentru activităţi multisport destinat atleţilor şi exploratorilor care îşi doresc să facă mai multe, nu să poarte mai mult echipament.
Compar
Detalii
Pe stoc 10 sau mai multe bucăți
Garmin Fenix 6X Sapphire Gray/black band Garmin Fenix 6X Sapphire Gray/ black band
3.551 Lei
WiFi, ANT +, Bluetooth, GPS, GLONASS și GALILEO. Durată de viață a bateriei: până la 15 ore (GPS + muzică), până la 60 de ore (GPS), până la 120 de ore (economisirea bateriei GPS), până la 46 de zile (Expediție GPS), până la 21 de zile (smartwatch), până la 80 de zile ( economisirea bateriei)
Compar
Detalii
Pe stoc mai puțin de 5 buc.
Garmin Fenix 6 Silver/ Black Band Garmin Fenix 6 Silver/ Black Band
-23%
2.290 Lei
WANT +, Bluetooth, GPS, GLONASS și GALILEO. Durată de viață a bateriei până la 36 de ore cu GPS, până la 72 ore UltraTrac, până la 14 zile în modul de ceas inteligent, modul de expunere până la 28 de zile, până la 48
Compar
Detalii
Pe stoc 10 sau mai multe bucăți

Garmin Fenix 6S Silver black/ black band
010-02159-01

Descriere produs

Nou în Garmin fenix 6: DURATA DE VIAŢĂ A BATERIEI
Bateria de litiu internă reîncărcabilă are o durată de viaţă de până la 9 zile în modul ceas inteligent, 25 ore în modul GPS şi de până la 34 zile în modul de economisire a energiei. PULS MĂSURAT LA ÎNCHEIETURA MÂINII Tehnologia îmbunătăţită a monitorizării optice a pulsului indică nivelul de intensitate al activităţilor dvs. de fitness, precum şi variaţia pulsului, pentru a calcula scorul nivelului dvs. de stres. Monitorizarea este posibilă şi sub apă, fără utilizarea unui dispozitiv de măsurare a pulsului ataşat cu curea. SENZOR PULSE OX Pentru aclimatizarea la altitudine sau pentru monitorizarea somnului, un senzor Pulse Ox2 utilizează razele de lumină detectate la nivelul încheieturii mâinii pentru a măsura în ce măsură corpul dvs. absoarbe oxigenul.

Design cu prindere din oţel cu antenă EXO din oţel inoxidabil ca ramă şi carcasă din oţel forjat, pentru a asigura o integritate optimă în medii solicitante
Profiluri de activitate preîncărcate pentru toate sporturile şi aventurile dvs.
Ordonaţi statisticile cheie la îndemână cu widgetul pentru performanţă care vă arată efectele şi progresul antrenamentelor dvs.
Funcţiile conectate includ notificări inteligente, încărcări automate în comunitatea sportivă online Garmin Connect™ şi personalizare prin feţe de ceas şi aplicaţii gratuite în magazinul nostru Connect IQ™
Senzori de exterior, inclusiv GPS şi poziţionare prin satelit GLONASS, altimetru barometric, busolă cu 3 axe dotată cu giroscop
Pachetul Performer fēnix 6 include un monitor HRM-Tri pentru o dinamică avansată a alergării şi monitorizarea pulsului în timpul înotului
Durata de viaţă a bateriei: până la 2 săptămâni în modul ceas inteligent (în funcţie de setări), până la 24 de ore în modul GPS sau până la 75 de ore în UltraTrac™ modul de economisire a bateriei.
Depăşiţi-vă limitele în fiecare zi. fēnix 6 este un ceas multisport premium cu GPS, ce dispune de tehnologie de monitorizare a pulsului la încheietură, funcţii de antrenare avansate şi brăţări interschimbabile, care vă permit să treceţi de la munca de birou la antrenamente fără efort. Indiferent de sportul pe care doriţi să-l urmăriţi, fēnix 6 vă va ajuta, prin intermediul profilurilor de activitate încorporate şi valorilor de performanţe avansate, care adaugă un plus de control asupra eficienţei antrenamentelor, precum şi notificărilor inteligente


Lizibilitate incredibilă chiar şi când alergaţi
Garmin Chroma Display™ întotdeauna pornit, de înaltă rezoluţie, în culori complete asigură oricând o lizibilitate sporită. fēnix 6 dispune de un afişaj de 1,2 inci, cu tehnologie transreflectivă, care reflectă şi transmite lumina în acelaşi timp, ceea ce permite feţei ceasului să fie mai uşor de citit sub razele puternice ale soarelui.

Puls măsurat la încheietură ot ceea ce trebuie să ştiţi despre antrenamentul dvs.
Obiectivul dvs. de a vă îmbunătăţi continuu performanţa vă motivează pe parcursul a ore în şir de antrenament. Noul widget fēnix 6 privind performanţele deţine toate informaţiile necesare, accesibile rapid dintr-un singur loc, pentru a monitoriza mai bine nivelul de condiţie fizică şi a vă ajuta să vă antrenaţi mai eficient.
Starea antrenamentului: Vă arată cât de eficient este antrenamentul şi vă ghidează productivitatea antrenamentelor şi progresului înregistrat.
Funcţia de estimare a valorii maxime VO2: date de performanţă pentru abdomene, alegare sau ciclism, pentru a estima volumul maxim de oxigen pe care îl puteţi consuma pe minut şi pentru a vă oferi o indicaţie a nivelului de condiţie fizică.
Solicitarea fizică: vă spune cât de intens vă antrenaţi într-un interval de timp, indiferent de activitate.
Consultant de recuperare: cronometrul de recuperare vă spune timpul recomandat de recuperare, cronometrând de la ultimul antrenament.
Pentru a oferi libertate deplină atletului ambiţios, toate modelele fēnix 6 includ tehnologie Elevate de măsurare a pulsului la încheietură, care vă permite să vă monitorizaţi pulsul fără să purtaţi o bandă toracică. Cu noul senzor Elevate complet integrat la încheietura dvs. puteţi controla în orice moment intensitatea antrenamentului şi urmări activităţile zilnice prin monitorizarea pulsului 24/7, pentru a obţine informaţii mai precise despre caloriile arse pe parcursul zilei.
Indicatori mai avansaţi precum Pragul funcţional de putere (FTP) şi Pragul lactic vă ajută să evaluaţi mai bine nivelul real de performanţă în timp ce pedalaţi sau alergaţi, iar Predictorul de cursă va putea estima la un moment dat timpul ideal în care aţi termina o cursă pe distanţa de 5 km, 10 km, semi-maraton şi maraton, pe baza valorii maxime VO2 actuale. Training Effect 2.0 vă va oferi scoruri de beneficiu aerobice şi anaerobice pentru fiecare sesiune de antrenament, pentru a vă ajuta să înţelegeţi dacă intervalul de intensitate ridicată a antrenamentului chiar dă rezultate.Limba: CZ, SK, HU, RO, BG, DE, PL, GB, SI, HR, FR, NL, ES, PT, DK
Specificatii
Culoare: Negru / Argintiu
EAN: 753759232887
Dimeniune afișaj: 240 x 240 pix
Dimensiuni (mm): 42 x 42x 13,8
Track log - Înregistrare traseu: DA
GPS: DA
GLONASS: DA
Waypoints: 1000
Rezistența la apă: 10 ATM
Bluetooth: DA
Limbă interfață: CZ, DE, ENG, HU, SK
Conținutul pachetului

Cablu de date/încărcare


Videoclipuri


Aveți o întrebare cu privire la acest produs?
 *
 *
 *
 *
  *
Câmpuri marcate cu* sunt obligatorii.

Prin trimiterea întrebării, îmi dau consimțământul cu prelucrarea datelor cu caracter personal, cu scopul răspunderii la întrebare.