Prima pagină / Aparate foto / Aparate foto digitale / Aparate foto DSLR digitale

Canon EOS 7D MARK II Body
9128B039AA

NU SE MAI DISTRIBUIE
Construit pentru cei ce iubesc viteza. Fiţi primul care capturează extraordinarul, surprindeţi momentele pe care alţi fotografi le ratează. Fie că este vorba de fotografii sau filme, lăsaţi-vă partea creativă să se exprime mai mult ca niciodată.

  

6.180 Lei
5.193 Lei (net)
, plus Livrare
-7%
Preț redus de la 6.665 Lei
Economisit 485 Lei
Garanție 24 lună
Stoc epuizatCând primesc produsul?
Livrare DPD:
Poșta Română:
Cargus:

Produsul nu este pe stoc. Vă rugăm să ne contactați în ceea ce privește disponibilitatea.

De ce tocmai de la noi
Cadouri

Pentru unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru unele produse speciale vă oferim livrare GRATUITĂ.

L-ați văzut?
Cârpă de șters Canon cu microfibră Cârpă de șters Canon cu microfibră
-25%
24 Lei
Cârpă de șters Canon cu microfibră
Compar
Detalii
PE STOC - în depozit de pregătire 10 sau mai multe bucăți
JJC CL-P4 JJC CL-P4
-25%
49 Lei
JJC CL-P4 - Dispozitiv de curățare, tehnologie pe bază de carbon activat, pentru curățare aparatelor foto, obiectivelor, telescoapelor, binoclurilor și a alte echipamente optice .
Compar
Detalii
Pe stoc 10 sau mai multe bucăți
JJC C-C1 - Telecomandă cu infraroșu JJC C-C1 - Telecomandă cu infraroșu
-17%
82 Lei
Telecomandă cu infraroșu pentru aparatele foto Canon. Telecomanda cu infraroșu fără fir, este un ajutor ideal pentru fotografii profesioniști. Un mare ajutor pentru a evita mișcarea camerei cauzate prin apăsarea pe butonul camerei.
Compar
Detalii
Pe stoc 5 sau mai multe bucăți
JYC LB-C front and rear cap JYC LB-C front and rear cap
-40%
25 Lei
Capac față și spate JYC LB-C pentru obiectiv pentru aparate foto Nikon
Compar
Detalii
PE STOC - în depozit de pregătire 30 sau mai multe bucăți
JYC P-3 LCD Protector 3" JYC P-3 LCD Protector 3"
-59%
34 Lei
Folie de protecție P-3 JYC LCD, din sticlă optică specială, ultra-subțire (0,5 mm).
Compar
Detalii
PE STOC - în depozit de pregătire 10 sau mai multe bucăți
SanDisk SDXC Pro 64 GB SDSDXXY-064G-GN4IN SanDisk SDXC Pro 64 GB SDSDXXY-064G-GN4IN
109 Lei
Viteza citire 170 MB/s. Capacitate 64GB. Tip memorie SDXC.
Compar
Detalii
Pe stoc 10 sau mai multe bucăți
JJC MC-MSD16 Memory Card Case JJC MC-MSD16 Memory Card Case
-51%
49 Lei
JJC MC Series Memory Card Case – toc rigid și impermeabil pentru carduri de memorie.
Compar
Detalii
Pe stoc 10 sau mai multe bucăți

Canon EOS 7D MARK II Body
9128B039AA

Descriere produs

Conține doar manual de utilizare în limba engleză, maghiară și slovacă.DOAR CORP - aparat foto fără obiectiv

Urmărirea celui mai bun moment fotografic
Construit pentru cei ce iubesc viteza. Fiţi primul care capturează extraordinarul, surprindeţi momentele pe care alţi fotografi le ratează. Fie că este vorba de fotografii sau filme, lăsaţi-vă partea creativă să se exprime mai mult ca niciodată.

Ţineţi pasul cu cea mai rapidă acţiune
Capturaţi orice moment doriţi, indiferent de viteza acţiunii
Fotografiaţi imagini în rafală, cu până la 10 cadre pe secundă, focalizare automată completă şi expunere automată. Sensibilitatea la comenzi vă permite să capturaţi într-o fracţiune de secundă momentul urmărit, iar bufferul generos vă permite să continuaţi fotografierea fără vreo reducere a performanţelor.

Surprindeţi momentele esenţiale
EOS 7D Mark II utilizează procesoare duble de imagine „DIGIC 6” pentru a oferi performanţă şi sensibilitate la comenzi. Timpul minim de întârziere atunci când fotografiaţi vă permite să capturaţi momentele pasagere cu o sincronizare de mare precizie.

Focalizare automată panoramică în 65 de puncte
Pentru focalizare clară în timpul fotografierii, EOS 7D Mark II are 65 de puncte de focalizare pentru urmărirea subiecţilor în mişcare rapidă. Fiecare punct de focalizare este de tip încrucişat*, ceea ce permite fixarea rapidă şi precisă pe detalii, atât pe orizontală, cât şi pe verticală. Pentru a facilita fotografierea în condiţii de iluminare extrem de redusă, 7D Mark II poate focaliza chiar şi la lumina lunii, când nivelul de iluminare este de numai -3EV.

* Numărul disponibil de puncte de focalizare automată, de puncte de tip încrucişat şi de puncte de focalizare automată de tip încrucişat dual variază în funcţie de obiectiv

Puncte de focalizare automată
Utilizaţi împreună toate cele 65 de puncte de focalizare automată sau grupaţi-le în zone mobile, care acoperă subiecţii aflaţi la marginile cadrului. Alternativ, selectaţi un singur punct de focalizare automată pentru a vă concentra doar pe o anumită zonă a scenei.

Focalizare iTR avansată
Sistemul de focalizare automată iTR AF al modelului EOS 7D Mark II utilizează informaţiile despre culori şi feţe pentru a recunoaşte şi a urmări subiecţii atunci când aceştia se deplasează în cadru. Sensibilitatea focalizării automate poate fi personalizată cu ajutorul unui instrument simplu, care reglează urmărirea focalizării în funcţie de mediul de fotografiere şi de subiect, astfel încât alte obiecte care se interpun temporar între subiect şi cameră nu afectează focalizarea.

Materiale imprimate la calitate de expoziţie
De la natură la sporturi nautice, trecând prin fotografia de stradă, senzorul de 20,2 megapixeli, cu design nou, oferă rezultate ce pot fi expuse oriunde. Chiar şi în condiţii de iluminare redusă, EOS 7D Mark II oferă fotografii şi înregistrări video pline de detalii.

Senzor de măsurare de 150.000 de pixeli, cu detectare IR
Pentru măsurarea consecventă şi precisă a expunerii, modelul EOS 7D Mark II utilizează un senzor de 150.000 de pixeli pentru a separa cadrul în 252 de zone. Fiecare dintre acestea este analizată, iar setările corecte de expunere sunt fie selectate automat, fie recomandate fotografului. În plus faţă de spectrul vizibil, sunt măsurate şi radiaţiile infraroşii, pentru mai multă precizie în condiţii dificile de iluminare.

Performanţă excelentă în condiţii de iluminare slabă
Atunci când nivelul luminii scade, continuaţi să capturaţi imagini fără a vă compromite creativitatea. EOS 7D Mark II oferă o calitate superbă a imaginii la sensibilităţi ISO de până la ISO 16.000 (ce pot fi extinse până la echivalentul ISO 51.200) – perfecte pentru fotografia stradală discretă, pentru îngheţarea acţiunii în condiţii dificile şi chiar pentru fotografie macro fără trepied.

Detectarea pâlpâirii
Pâlpâirea luminii, cum ar fi cea produsă de becurile fluorescente, poate cauza o lipsă de uniformitate a luminii şi culorilor din imagini. EOS 7D Mark II poate detecta astfel de situaţii, temporizând fiecare fotografie pentru a coincide cu intensitatea maximă a sursei de lumină, obţinând astfel rezultate uniforme.

O cameră foto doar pentru dvs.
Cum veţi utiliza camera foto EOS 7D Mark II? Configuraţi comenzile de captură, sistemul de focalizare şi o serie de alte comenzi personalizate, exact aşa cum vă doriţi. Chiar şi vizorul 100 % al camerei poate fi personalizat cu ajutorul afişajului său electronic în timp real.

Cum doriţi să fotografiaţi
Multe dintre comenzile modelului EOS 7D Mark II pot fi personalizate, ceea ce vă permite să configuraţi camera foto în funcţie de imaginile dorite. Vă puteţi salva personalizarea ca presetare, pentru a o putea reapela instantaneu în viitor.

Design EOS flexibil
De la fotografia stradală la cea de studio, EOS 7D Mark II oferă performanţe în orice situaţie de fotografiere. Viteza şi precizia sa îl fac ideal pentru sport şi acţiune, în timp ce capacitatea de captură la lumină redusă şi GPS-ul integrat fac din acest model o alegere excelentă pentru fotografiile de călătorie. Singura întrebare este: cum vă veţi folosi propriul EOS Mako?

Etanşare împotriva intemperiilor
Atunci când condiţiile de înrăutăţesc, puteţi continua capturile cu încredere. Butoanele de comandă, etanşe la intemperii, protejează modelul EOS 7D Mark II împotriva apei şi a prafului, iar carcasa din aliaj de magneziu oferă durabilitate.

GPS integrat
EOS 7D Mark II poate aplica fotografiilor şi înregistrărilor video etichete geografice cu poziţia dvs. exactă, oriunde v-aţi afla. Înregistraţi longitudinea, latitudinea, altitudinea şi direcţia în puncte cardinale, precum şi ora universală coordonată.

Modul Interval dinamic ridicat (HDR)
Atunci când utilizaţi camera în condiţii de contrast ridicat, capturile cu HDR permit păstrarea detaliilor în zonele întunecate şi cele foarte luminoase. EOS 7D Mark II capturează trei imagini în succesiune rapidă, la expuneri diferite, şi le combină pentru a obţine rezultate cu aspect natural, direct de pe cameră.

Expuneri multiple
Creaţi pe cameră imagini compuse, utilizând modul cu expuneri multiple pentru a suprapune imaginile una peste cealaltă.

Slot dublu pentru carduri de memorie
EOS 7D Mark II are un slot dublu pentru carduri de memorie, permiţând copierea automată de siguranţă a fişierelor pe măsură ce fotografiaţi şi mărind capacitatea de stocare.

Funcţiile de captură cu temporizator
Temporizatorul integrat permite înregistrarea imaginilor la intervale pre-programate – un mod excelent de a înregistra o scenă cu modificări lente pentru a crea filme cu redare accelerată. Pentru fotografii cu expunere extrem de lungă, obturatorul modelului EOS 7D Mark II poate fi blocat în modul Bulb pe o perioadă specificată.

Acum cu Wi-Fi pentru controlul camerei şi distribuirea imaginilor de la distanţă
Introduceţi adaptorul Wi-Fi W-E1 în fanta pentru cardul SD a camerei, pentru a fotografia şi controla camera prin wireless, inclusiv pentru vizualizare în timp real de la distanţă de pe ecranul smartphone-ului, tabletei sau calculatorului. Transferaţi fişiere imagine către dispozitive inteligente când sunteţi pe teren, pentru încărcare uşoară pe site-urile de socializare şi în serviciile de partajare.

Funcţii avansate pentru filme
Duceţi-vă proiectele de film la nivelul următor, cu funcţii standard în domeniu. Profitaţi de captura Full HD cu încetinitorul, la 60 cps, şi preluaţi controlul asupra sunetului graţie mufelor pentru microfon şi căşti.

Captură Full HD cu încetinitorul
Funcţiile video avansate includ captura Full HD (1080p) la viteze variabile ale cadrelor de până la 50 sau 60 cps, ideală pentru acţiunea rapidă sau filmele încetinite, pline de subtilitate, ce permit camerei să dezvăluie toate detaliile mişcării.

Focalizare de înaltă performanţă pentru filme şi Live View
Pentru urmărirea cu focalizare automată lină şi rapidă atunci când filmaţi sau când utilizaţi funcţia de vizualizare în timp real, EOS 7D Mark II include tehnologia Dual Pixel CMOS AF. Fiecare pixel dispune de două diode foto care pot fi citite independent în timpul focalizării automate sau împreună pentru captura imaginii. Viteza şi sensibilitatea urmăririi focalizării în timpul capturii filmelor pot fi reglate pentru a permite tranziţii lente ale

Rămâneţi conectat
Conexiunea HDMI pură poate fi utilizată pentru a transmite filmele Full-HD către dispozitive externe de înregistrare, permiţând modelului EOS 7D Mark II să se integreze perfect în fluxul de lucru profesional de editare video. Mufele pentru căşti şi microfon vă permit să înregistraţi o coloană sonoră digitală de înaltă calitate, iar comenzile silenţioase asigură modificarea setărilor camerei fără zgomote deranjante.

Specificatii
Meniu in romana: DA
Mărime senzor (mm): 22,4 x 15
Tip baionetă: Canon EF, Canon EF-S
Iluminare AF auxiliară: DA
Mod de măsurare a luminozității: Punct, Centrat, Matrix
Corecția de expunere: De la ± 5 EV la 1/3 EV
Blocare AE: DA
ISO- Sensibilitate maximă: 16000
Cel mai lung timp de expunere: 30
Tip obturator: Obturator mecanic / obturator electronic
Cel mai scurt timp de expunere: 1/8000
Bulb: DA
Viteză fotografiere continuă: 10 fps
Balans de alb: Automatic / Valori de bază / Calibrare manuală
Acoperirea vizorului: 100%
Tip vizor: Optic
Mărirea vizorului: 1 x
Dimensiunea ecranului: 3"
Rezoluția ecranului: 1040000
Previzualizare: DA
Timp sincronizare blitz: 1/250
Control de la distanță blitz extern: DA
Formaturi fișier: JPEG, RAW
Tipul memoriei de date: CF / SD / SDHC / SDXC
Stabilizare de imagine: NU
Rezoluție: 20,9 Mpx
Durata de viață a acumulatorului: 670 de poze
Interfață: HDMI, USB
Tip acumulator: LP-E6N
Modul de alimentare: acumulator
Greutate corp (g): 910 g
Material corp: Magneziu
Dimensiune corp (mm): 148,6 x 112,4 x 78,2
Obiectiv: without lens
EAN: 8714574625010
Rezoluția imaginii: 5472x3648
Raport de aspect imagine: 16:9, 3:2
Rezoluția video: Full HD (1920×1080)
Format senzor: APS-C
Tip senzor: CMOS
Format video: H.264
Conținutul pachetului

Corp Canon EOS 7D Mark II
Acumulator LP-E6N
Încărcător acumulator LC-E6E
Curea de gât EW-EOS7DMARKII
Cablu de încărcare al acumulatorului
Cablu USB IFC-150U II

Videoclipuri


Aveți o întrebare cu privire la acest produs?
 *
 *
 *
 *
  *
Câmpuri marcate cu* sunt obligatorii.

Prin trimiterea întrebării, îmi dau consimțământul cu prelucrarea datelor cu caracter personal, cu scopul răspunderii la întrebare.