Prima pagină / Aparate foto / Aparate foto digitale / Mirrorless system cameras

Panasonic Lumix DC-G9 + Lumix G Vario 12-60mm f/3.5-5.6 ASPH
DC-G9MEG-K

Lumix G9 este un nou model referinta marca Panasonic care imbina viteza si durabilitatea - combinatia perfecta pentru fotografia wildlife. 20,3 megapixeli. Înregistrare 60p/50p la rezoluţie 4K. 6K PHOTO (Înregistrare foto 6K).
Panasonic Lumix DC-G9 + Lumix G Vario 12-60mm f/3.5-5.6 ASPH  - 1
Panasonic Lumix DC-G9 + Lumix G Vario 12-60mm f/3.5-5.6 ASPH - 2/5Panasonic Lumix DC-G9 + Lumix G Vario 12-60mm f/3.5-5.6 ASPH - 3/5Panasonic Lumix DC-G9 + Lumix G Vario 12-60mm f/3.5-5.6 ASPH - 4/5Panasonic Lumix DC-G9 + Lumix G Vario 12-60mm f/3.5-5.6 ASPH - 5/5

  

5.911 Lei
4.967 Lei (net)
, plus Livrare
-8%
Preț redus de la 6.410 Lei
Economisit 499 Lei
Garanție 24 lună
Service specializat: Aici
Stoc epuizatCând primesc produsul?
Livrare DPD:
Poșta Română:
Cargus:

Produsul nu este pe stoc. Vă rugăm să ne contactați în ceea ce privește disponibilitatea.

De ce tocmai de la noi
Cadouri

Pentru unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru unele produse speciale vă oferim livrare GRATUITĂ.

L-ați văzut?
Manfrotto MK190GOA4-3WX Manfrotto MK190GOA4-3WX
1.199 Lei
Manfrotto MK190GOA4-3WX este un trepied compact format din trepiedul.
Compar
Detalii
Pe stoc mai puțin de 5 buc.
Manfrotto BeFree 2N1 MKBFRLA4B-BHM Manfrotto BeFree 2N1 MKBFRLA4B-BHM
-8%
919 Lei
Set de călătorie cu un picior care poate fi transformat într-un monopod. Sistem de blocare a picioarelor Quick Lock Lock pentru ajustare rapidă și stabilă. Cap de bilă cu trei încuietori ergonomice independente.
Compar
Detalii
Pe stoc mai puțin de 5 buc.
Sigma 135mm F/1.8 DG HSM ART L- mount Sigma 135mm F/1.8 DG HSM ART L- mount
6.290 Lei
Sigma 135mm F1.8 DG HSM este un teleobiectiv ce ofera rezolutia necesara pentru DSLR-uri . Obiectivul are un motor de focus hypersonic ce va obtine un focus extrem de rapid si stabil. Sigma 135mm F1.8 DG HSM are o diafragma cu 9 lamele rotunjite, o constructie rezistenta la praf si umezeala si o greutate de 1130g.
Compar
Detalii
Pe stoc mai puțin de 5 buc.

Panasonic Lumix DC-G9 + Lumix G Vario 12-60mm f/3.5-5.6 ASPH
DC-G9MEG-K

Descriere produs

O cameră foto care ţine pasul cu dvs
Fotograful Joakim Odelberg, specializat în fotografierea animalelor sălbatice, se află într-o misiune de documentare a faunei incredibil de bogate a insulei Madagascar, surprinzându-i frumuseţea uimitoare şi crescând în acelaşi timp nivelul de conştientizare asupra situaţiei unora dintre specii, care sunt pe cale de dispariţie. Camera foto LUMIX G9 reprezintă însoţitorul ideal pentru călătoria sa, permiţându-i să ţină pasul cu animalele care se mişcă foarte rapid şi să răspundă tuturor oportunităţilor şi provocărilor spontane care apar. Vedeţi cum poate ţine pasul cu pasiunea dvs., indiferent ce fotografiaţi şi unde mergeţi.

Lumea naturală. În toată splendoarea sa
Camera foto LUMIX G9 realizează imagini statice incredibile, fiind dotată cu numeroase caracteristici inovatoare. Printre caracteristici se numără un senzor Digital Live MOS de 20,3 megapixeli fără filtru de trecere joasă, care vă permite să fotografiaţi ceea ce vă inspiră într-un mod cât mai memorabil.

Focalizaţi ceea ce contează... indiferent cât de rapid se mişcă
Noua caracteristică de focalizare automată DFD cu mod tip rafală se asigură că nu intervine nimic între dvs. şi subiectul fotografiat. Beneficiind de performanţe avansate de urmărire la 20 cps în modul AFC continuu, focalizarea se fixează în doar 0,04 secunde şi urmăreşte mişcarea în mod continuu. Astfel că dvs. puteţi să profitaţi la maximum de acele oportunităţi care apar şi dispar într-o clipă (sau cât scot limba)!

Nu rataţi niciodată o fotografie cu funcţia 6K PHOTO (Înregistrare foto 6K)
Atunci când fotografiaţi în natură, singurul lucru de care puteţi fi sigur este imprevizibilitatea următoarei mişcări. Iată de ce funcţia 6K PHOTO (Înregistrare foto 6K) vă permite să surprindeţi momentele neaşteptate, prin înregistrarea unei secvenţe de 30 de cadre pe secundă, extrăgând apoi cea mai bună fotografie ca fişier JPEG de până la 18 megapixeli.

Mod de înaltă rezoluţie. Când dimensiunea contează
Dacă doriţi să realizaţi imagini mai mari, pentru imprimare artistică, de exemplu, atunci modul de înaltă rezoluţie al camerei foto vă permite să înregistraţi imagini Raw+JPEG cu o dimensiune de până la 80 MP. Acesta vă permite să redaţi profunzime şi detalii incredibile ale imaginii, iar subiectul trebuie să rămână nemişcat doar un moment pentru a obţine cele mai bune rezultate.

O cameră foto pe care vă puteţi baza
Atunci când fotografiaţi în medii diverse şi dificile, fiabilitatea este esenţială, de aceea camera foto LUMIX G9 a fost concepută să fie rezistentă la îngheţ, la stropire* şi la praf şi să reziste în diverse tipuri de condiţii dificile. Iar în ceea ce priveşte funcţionalitatea, aceasta vă asigură tot ce aveţi nevoie şi chiar mai mult decât atât, cu încărcare prin USB, fante pentru cartele SD duale cu compatibilitate pentru cartele V90/UHS-II de viteză ridicată, joystick, LCD cu afişarea stării şi mâner ergonomic de dimensiuni mari.

Lumix G Vario 12-60mm f/3.5-5.6 ASPH
Noul obiectiv Panasonic LUMIX G VARIO 12-60 mm (24-120 mm echivalent cameră de 35 mm) este un obiectiv versatil care oferă o înaltă performanţă şi durabilitate. Este bazat pe sistemul standard Micro Four Thirds şi oferă o deschidere maximă a aperturii de F3,5 pentru unghiuri largi şi F5.6 în zona de teleobiectiv, precum şi stabilizatorul Panasonic POWER O.I.S. (Stabilizator optic imagine).

Instrucțiuni de folosire în limba englezză

Specificatii
Culoare: Negru
Ecran tactil: DA
EAN: 5025232873562
Obiectiv: Lumix G Vario 12-60mm f/3.5-5.6 ASPH
Tip aparat foto: Mirrorless system cameras
Rezoluție: 20,3 Mpx
Tip baionetă: Micro Four Thirds (4/3")
Tip vizor: Electronic
Dimensiunea ecranului: 3"
Formaturi fișier: JPEG, RAW
Rezoluția video: Ultra HD (3840 × 2160)
Durata de viață a acumulatorului: 400 de poze
Conținutul pachetului

Accumulator
Strap
Power cord / adapter
Body cap
Obiectiv


Videoclipuri


Aveți o întrebare cu privire la acest produs?
 *
 *
 *
 *
  *
Câmpuri marcate cu* sunt obligatorii.

Prin trimiterea întrebării, îmi dau consimțământul cu prelucrarea datelor cu caracter personal, cu scopul răspunderii la întrebare.