Prima pagină / Aparate mici / Aspirator, masina de curatat

Rowenta RO6493EA
RO6493EA

TRANSPORT GRATUIT
Silence Force 4A+ îți pune la îndemână performanțe excelente și silențiozitate extremă pentru a obține experiențe de aspirare fără precedent.
Rowenta RO6493EA   - 1
Rowenta RO6493EA  - 2/5Rowenta RO6493EA  - 3/5Rowenta RO6493EA  - 4/5Rowenta RO6493EA  - 5/5

  

699 Lei
587 Lei (net)
-53%
Preț redus de la 1.490 Lei
Economisit 791 Lei
Garanție 24 lună
Service specializat: Aici
Stoc epuizatCând primesc produsul?
Livrare DPD:
Poșta Română:
Cargus:

Produsul nu este pe stoc. Vă rugăm să ne contactați în ceea ce privește disponibilitatea.

De ce tocmai de la noi
Cadouri

Pentru unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru unele produse speciale vă oferim livrare GRATUITĂ.

L-ați văzut?
Philips FC 9330/09 Philips FC 9330/09
449 Lei
Cu aspiratorul Philips fără sac seria 3000, vei beneficia de un design compact cu performanţe incredibile. Bucură-te de curăţare temeinică în întreaga casă mulţumită tehnologiei PowerCyclone 5 şi capului nostru de aspirare TriActive, care realizează 3 acţiuni de curăţare dintr-o singură mişcare.
Compar
Detalii
Pe stoc 5 sau mai multe bucăți
Bissell MultiReach Essential 18V 2280N Bissell MultiReach Essential 18V 2280N
629 Lei
Un aspirator ideal. Aspiratorul fără fir BISSELL® MultiReach TM Essential de 18V curăță eficient oriunde. Excelent pentru curățări rapide în toată casa, datorită timpului de funcționare de 30 de minute
Compar
Detalii
Pe stoc mai puțin de 5 buc.

Rowenta RO6493EA
RO6493EA

Descriere produs

Silence Force 4A+ îți pune la îndemână performanțe excelente și silențiozitate extremă pentru a obține experiențe de aspirare fără precedent. Clasa energetică A se combină perfect cu peria de aspirare de înaltă eficiență P3WER GLIDE, cu 3 poziții exclusive, pentru a garanta rezultate perfecte de aspirare pe orice tip de suprafață, de la covoare de pluș înalte sau joase până la suprafețe dure. Produsul dispune de o varietate de caracteristici îmbunătățite ce completează pachetul perfect pentru un aspirator silențios și eficient.

PERFORMANȚĂ DE ULTIMĂ GENERAȚIE ȘI SILENȚIOZITATE PERFECTĂ

Experimentează silențiozitate extremă fără a face vreun compromis privind standardele de performanță de aspirare alături de SILENCE FORCE 4A+ ANIMAL CARE

DESIGN ERGONOMIC ȘI ACCESORII

Aspiratorul poate fi ușor orientat în direcția dorită, datorită celor 4 roți multidirecționale ce oferă mai multă fluiditate și libertate de mișcare. Produsul dispune de o gamă esențială de accesorii, mereu la îndemână.

MANEVRAREA SACULUI

Noul sac Hygiene+ este echipat cu o clapetă de închidere automată ce împiedică formarea acumulărilor de praf apărute în urma aspirării, pentru mai mult confort și igienă.

SILENȚIOZITATE ABSOLUTĂ PENTRU CONFORT EXTREM

Experimentează performanțe uimitoare de aspirare cu un nivel de silențiozitate de neegalat, de numai 66 dB(A) la putere maximă și 64 dB(A) pe modulul silențios, nivel cu puțin mai mare decât o conversație de zi cu zi.

TEHNOLOGIE AVANSATĂ PENTRU EFICIENȚĂ ENERGETICĂ EXCEPȚIONALĂ

Produsul dispune de o nouă tehnologie de top la nivelul motorului EffiTech pentru o mai bună aspirare a prafului cu o utilizare redusă a energiei electrice.

PERIE DE ASPIRARE INOVATIVĂ ȘI EXCLUSIVĂ P3WER GLIDE

Aspiratorul este prevăzut cu un nou cap de aspirare inovativ, cu 3 poziții de înaltă eficiență, ce oferă performanțe versatile, rezultate de aspirare din clasa 4A+ și alunecare fără efort pe orice suprafață, inclusiv pe suprafețe dure și covoare de pluș joase sau înalte.

CLASA ENERGETICĂ A+

Aspiratorul Rowenta ce dispune de un fluxul de aer optimizat și un nou cap de aspirare cu poziție triplă a obținut calificative excepționale la testele privind Eticheta Europenă Energetică, cu cel mai bună capacitate de aspirare a prafului de pe covoare și pardoseli dure cu crăpături.

FILTRE PERMANENTE DE ÎNALTĂ EFICIENȚĂ

Nu este nevoie să înlocuiești filtrele datorită tehnologiei de înaltă filtrare ce face ca aspiratorul Silence Force 4A+ să dispună de filtre permenente (atunci când folosești sacii Hygiene+ sau Rowenta).

Silence Force 4A+ oferă performanțe de top la un nivel uimitor de confort, combinând silențiozitate extremă și performanțe de aspirare de top cu eficiența energetică de clasa A+.

Produsul dispune de  performanțe excepționale privind clasa energetică și nivelul de aspirare al prafului, este prevăzut cu o nouă perie de înaltă eficiență cu 3 poziții, P3WER GLIDE, pentru a obține rezultate perfecte de aspirare și alunecare fără efort pe orice tip de suprafață.

Tehnologia de top de care dispune noul motor EffiTech oferă eficiență energetică și o aspirare mai bună a prafului, cu un consum redus de energie electrică.

Nivelul de zgomot este redus, astfel încât la capacitate maxima aspiratorul produce 66 dB(A), iar pe modulul silențios produsul emite 64 dB(A), un nivel de zgomot mai redus decât o conversație de zi cu zi.

Silence Force 4A+ dispune de o varietate de caracteristici îmbunătățite ce completează pachetul perfect, astfel încăt el devine cel mai silențios aspirator din clasa 4A+AAA


Specificatii
Clasa de eficiență energetică: A
Nivel de zgomot: 66 dB(A)
Tip de tehnologie: Cu sac
Volum sac / recipient praf: 4,5 L
Lungimea cablului electric: 8,4 m
Putere (W): 530
Conținutul pachetului

Rowenta RO6493EA  silence force 4a+ home & car
Perii pentru pardoseală - P3WER GLIDE
Perie Parquet Softcare
Perie Mini Turbo
Accesoriu pentru spaţii înguste Precision Flex
Duză de spaţii înguste
Perie pentru tapiţerie

Aveți o întrebare cu privire la acest produs?
 *
 *
 *
 *
  *
Câmpuri marcate cu* sunt obligatorii.

Prin trimiterea întrebării, îmi dau consimțământul cu prelucrarea datelor cu caracter personal, cu scopul răspunderii la întrebare.