ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Prima pagină / Aparate mici / Robot curatenie

Philips FC8822 / 01
FC8822 / 01

TRANSPORT GRATUIT
Aspiratorul robot Philips SmartPro Compact curăţă de 2 ori mai rapid datorită combinaţiei dintre capul de aspirare fără perie TriActive XL, puterea ridicată de aspirare cu modul turbo la 1800 Pa şi sistemul de curăţare în 3 etape cu ştergere uscată.
Philips FC8822 / 01  - 1
Philips FC8822 / 01 - 2/5Philips FC8822 / 01 - 3/5Philips FC8822 / 01 - 4/5Philips FC8822 / 01 - 5/5

  

1.559 Lei
1.310 Lei (net)
-22%
Preț redus de la 1.999 Lei
Economisit 440 Lei
Garanție 24 lună
Service specializat: Aici
Stoc epuizatCând primesc produsul?
Livrare DPD:
Poșta Română:
Cargus:

Produsul nu este pe stoc. Vă rugăm să ne contactați în ceea ce privește disponibilitatea.

De ce tocmai de la noi
Cadouri

Pentru unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru unele produse speciale vă oferim livrare GRATUITĂ.

Philips FC8822 / 01
FC8822 / 01

Descriere produs
Senzori cu infraroşu pentru detectarea şi evitarea obstacolelor
Noul aspirator robot Philips este echipat cu 6 senzori cu infraroşu pentru detectarea şi evitarea obstacolelor, cum ar fi pereţii, lămpile sau cablurile, astfel încât podelele să fie curăţate cu atenţie. În sfârşit, te poţi bucura de o casă curată fără să fie nevoie să intervii.

Programează-ţi curăţenia săptămânală
Aspiratorul oferă o funcţie de programare săptămânală, astfel încât să poţi programa următoarea sesiune de curăţare cu o săptămână înainte, existând posibilitatea de a seta ore diferite pentru fiecare zi, cu excepţia uneia singure. Robotul se va activa chiar dacă nu eşti acasă, astfel încât să te poţi bucura de o casă curată.

Baterie Li-Ion puternică pentru durată de funcţionare de 120 min
Bateria cu litiu-ion puternică are o durată de viaţă mai lungă şi un timp de încărcare mai scurt decât bateriile standard. Noul aspirator robot funcţionează timp de până la 120 min.

Perete virtual pentru a ţine robotul la distanţă de zonele interzise
Peretele virtual creează o barieră invizibilă pe care robotul nu o poate trece. Această barieră invizibilă poate fi utilizată pentru a reţine robotul într-o anumită cameră sau zonă şi pentru a-l împiedica să se apropie prea mult de cablurile electrice sau de computer, de obiectele fragile de pe podea etc. Peretele virtual are o anvergură de aproximativ 2 metri.

Sistem de curăţare în 3 etape, inclusiv funcţia de ştergere uscată
Primele două perii lungi împing murdăria şi praful pe traseul robotului. Apoi, capul de curăţare adună murdăria şi praful datorită motorului său puternic. La final, dispozitivul de ştergere cu ataşare rapidă rafinează curăţarea colectând şi cele mai fine urme de praf de pe podele.

Robotul detectează zonele cele mai prăfuite pentru o curăţare mai temeinică
Funcţia de senzor de praf permite robotului să recunoască automat zonele cu cele mai mari acumulări de praf, astfel încât să rămână în acele zone cu câteva secunde în plus, pentru o curăţare mai temeinică.

4 moduri de curăţare pentru a se adapta la diferite zone
4 moduri de curăţare pentru a se adapta la diferite zone din casa ta. Modul tip Z conduce robotul după un tipar paralel în zig-zag, atunci când acesta descoperă un spaţiu relativ mai mare. Modul de salt conduce robotul în linie dreaptă, iar atunci când robotul se loveşte de un obiect, acesta va alege o altă direcţie în mod aleatoriu. Cu modul în spirală, robotul efectuează mişcări în spirală, crescându-şi treptat raza. Modul de urmărire a peretelui permite robotului să cureţe în timp ce rămâne aproape şi paralel cu peretele.

Mod de aspirare TURBO pentru curăţare intensă
Mod de aspirare Turbo pentru curăţare intensă.

Telecomandă pentru a controla robotul de la distanţă
Telecomanda îţi permite să controlezi aspiratorul robot de la distanţă şi să efectuezi diferite acţiuni. Îi poţi comanda robotului să pornească şi să se oprească, îl poţi ghida în orice direcţie, poţi schimba traseul de curăţare sau îi poţi cere robotului să revină la staţia de andocare.

Capul de aspirare TriActive XL curăţă o suprafaţă de două ori mai mare la o singură trecere
Capul de aspirare TriActive XL îţi oferă performanţă de curăţare eficientă şi temeinică, acum de 2 ori mai rapidă: 1. Capul de aspirare extralat acoperă o suprafaţă de două ori mai mare la o singură trecere. 2. Cele trei orificii de aspirare colectează praful din faţă şi de pe ambele părţi laterale. 3. Banda flexibilă colectează tot praful rămas în urmă. 4. Capul de aspirare care urmăreşte conturile reduce la minimum pierderea puterii de aspirare pe pardoseli diferite.

Sistemul de detectare inteligentă adaptează curăţarea la orice mediu
Noul aspirator robot este echipat cu sistemul de detectare inteligentă, o combinaţie de cipuri inteligente, până la 25 de senzori, un giroscop şi un accelerometru, care îi conferă robotului capacitatea de a curăţa singur. Robotul înţelege mediul şi alege strategia de curăţare optimă pentru a-ţi curăţa casa cât mai repede posibil. Robotul nu se blochează şi se întoarce la staţia sa de andocare atunci când este necesar.

Specificatii
Tip pardoseală: Covoare, Gresie și pardoseli din lemn
Nivel de zgomot: 63 dB
EAN: 8710103814214
Culoare: Negru
Durata de viață a bateriei: 120 min.
Timp de încărcare: 240 min
Greutate (kg): 1,95 kg
Volum sac / recipient praf: 0,4L
Conținutul pachetului

Aveți o întrebare cu privire la acest produs?
 *
 *
 *
 *
  *
Câmpuri marcate cu* sunt obligatorii.

Prin trimiterea întrebării, îmi dau consimțământul cu prelucrarea datelor cu caracter personal, cu scopul răspunderii la întrebare.