Prima pagină / Aparate mici / Robot curatenie

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Black
XIMOPROBl

TRANSPORT GRATUIT
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro: Aspirator robot cu mop 2in1. Putere de aspirare 2100 Pa. Volumul 60 dB. Baterie de 3200mAh cu o durată de viață de 110 minute. Google Assistant și Amazon Alex.
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Black  - 1
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Black - 2/5Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Black - 3/5Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Black - 4/5Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Black - 5/5

  

1.399 Lei
1.176 Lei (net)
-30%
Preț redus de la 1.999 Lei
Economisit 600 Lei
Garanție 24 lună
Stoc epuizatCând primesc produsul?
Livrare DPD:
Poșta Română:
Cargus:

Produsul nu este pe stoc. Vă rugăm să ne contactați în ceea ce privește disponibilitatea.

De ce tocmai de la noi
Cadouri

Pentru unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru unele produse speciale vă oferim livrare GRATUITĂ.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Black
XIMOPROBl

Descriere produs
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro

Acest aspirator robot inteligent Xiaomi poate începe să aspire casa imediat ce pleci la serviciu. Are o putere de aspirație ridicată datorită unui motor japonez NIDEC de înaltă calitate, care poate reține până la 0,67m³ aer pe minut, o presiune de aspirare de până la 2100 Pa. Bateria Li-Ion de 3200 mAh de înaltă calitate îi permite robotului să funcționeze până la 60 minute, apoi aspiratorul ajunge la stația de încărcare unde se încarcă, urmând să revină la locul din care a plecat pentru a continua curățenia. Nu trebuie să îți faci griji pentru nimic. Doar golește recipientul pentru murdărie. Conform standardelor Xiaomi, poți monitoriza toate setările și progresul curățării prin intermediul aplicației mobile Mi Home (Android / iOS), tradusă complet în limba engleză.

Motor performant marcă japoneză NIDEC
Baza oricărui aspirator de calitate este un motor bun. Aspiratorului robot Xiaomi Roborock Sweep One a fost implementat un puternic motor al mărcii japoneze NIDEC, care are o presiune de aspirație de până la 2100 Pa Este unul dintre cele mai puternice aspiratoare robot de pe piață.

Recipient combinat pentru mop și aspirare
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro deține până la 2 recipiente pentru murdărie. Unul cu o capacitate mare pentru curățarea uscată de rutină a murdăriei, celălalt combină un recipient clasic pentru murdărie cu un rezervor de apă și mop. Acest lucru permite robotului să aspire și să dea cu mopul simultan. Astfel poți gestiona ambele sarcini de curățare într-o singură operațiune, economisind și mai mult timp.

Orientare perfectă în orice spațiu
Fiecare casă are un aspect specific al încăperilor. Cum să răspundă atunci așteptărilor tuturor clienților? Aspiratorul are 12 senzori principali care asigură orientarea în spațiu. Înălțimea aspiratorului este de 10 cm, așa că ajunge ușor oriunde, chiar și sub mobilier, unde altfel este greu de ajuns.

Algoritm SLAM de top cu capacitatea de a prevedea
Algoritmul de localizare și mapare simultană (SLAM) este utilizat şi de NASA în aparatele sale care le trimite spre Marte. De asemenea, este utilizat şi de Google în mașinile sale autonome fără șofer. Pe baza datelor obținute de la senzorul laser de distanță, giroscop, vitezometru și accelerometru, algoritmul creează o hartă a încăperii. Aspiratorul își recunoaște locația exactă pe hartă și planifică în siguranță un traseu de aspirare.

Instrucțiuni de folosire în limba englezză

Specificatii
Culoare: Negru
EAN: 6934177715556
Durata de viață a acumulatorului: 110 min
Capacitatea bateriei: 3200 mAh
Nivel de zgomot: 60 dB (A)
Greutate (kg): 3,6
Volum sac / recipient praf: 0,55 l
Durata de viață a bateriei: 60 min
Wi-Fi: DA
Tip pardoseală: Covoare, Gresie și pardoseli din lemn
Conținutul pachetului

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro
Charging station
Cablu
Pânză de mop
Rezervor de apă
Rezervorul de praf uscat
Perie laterală

Aveți o întrebare cu privire la acest produs?
 *
 *
 *
 *
  *
Câmpuri marcate cu* sunt obligatorii.

Prin trimiterea întrebării, îmi dau consimțământul cu prelucrarea datelor cu caracter personal, cu scopul răspunderii la întrebare.