Prima pagină / Sport / Fitness / Ceas sport, computer

Garmin Fenix 5 Sapphire Black Optic
010-01688-11

TRANSPORT GRATUIT
Ceas multisport cu GPS pentru sport, aventură şi stil

  

1.990 Lei
1.672 Lei (net)
-34%
Preț redus de la 2.999 Lei
Economisit 1.009 Lei
Garanție 24 lună
Stoc epuizatCând primesc produsul?
Livrare DPD:
Poșta Română:
Cargus:

Produsul nu este pe stoc. Vă rugăm să ne contactați în ceea ce privește disponibilitatea.

De ce tocmai de la noi
Cadouri

Pentru unele aparate digitale DSRL sau obiective vă oferim cadou.

Puncte de preluare

Produsele comandate pot fii preluate personal de la unul dintre punctele de preluare.

Stoc

Datorită stocului imens, 98% din produsele noasre sunt disponibile imediat.

Livrare gratuită

Pentru unele produse speciale vă oferim livrare GRATUITĂ.

L-ați văzut?
Garmin Fenix 5S Silver Optic, White band Garmin Fenix 5S Silver Optic, White band
 
Argintiu cu brăţară alb Carrara Mărimea Husei 42mm
Compar Detalii
Pe stoc mai puțin de 5 buc.
Garmin Fenix 5S Silver Optic, White band  BAZAR   Garmin Fenix 5S Silver Optic, White band BAZAR
 
Argintiu cu brăţară alb Carrara Mărimea Husei 42mm
Compar Detalii
Pe stoc mai puțin de 5 buc.
   

Garmin Fenix 5 Sapphire Black Optic
010-01688-11

Descriere produs

Garmin fenix5 Sapphire Black Optic, Black band

Ceas multisport compact (47 mm), cu GPS şi tehnologie Elevate™ de măsurare a pulsului la încheietură1
Design cu prindere din oţel cu antenă EXO din oţel inoxidabil ca ramă şi carcasă din oţel forjat, pentru a asigura o integritate optimă în medii solicitante
Profiluri de activitate preîncărcate pentru toate sporturile şi aventurile dvs.
Ordonaţi statisticile cheie la îndemână cu widgetul pentru performanţă care vă arată efectele şi progresul antrenamentelor dvs.
Funcţiile conectate2 includ notificări inteligente, încărcări automate în comunitatea sportivă online Garmin Connect™ şi personalizare prin feţe de ceas şi aplicaţii gratuite în magazinul nostru Connect IQ™
Senzori de exterior, inclusiv GPS şi poziţionare prin satelit GLONASS, altimetru barometric, busolă cu 3 axe dotată cu giroscop
Pachetul Performer fēnix 5 include un monitor HRM-Tri pentru o dinamică avansată a alergării şi monitorizarea pulsului în timpul înotului
Durata de viaţă a bateriei: până la 2 săptămâni în modul ceas inteligent (în funcţie de setări), până la 24 de ore în modul GPS sau până la 75 de ore în UltraTrac™ modul de economisire a bateriei.
Depăşiţi-vă limitele în fiecare zi. fēnix 5 este un ceas multisport premium cu GPS, ce dispune de tehnologie de monitorizare a pulsului la încheietură1, funcţii de antrenare avansate şi brăţări interschimbabile, care vă permit să treceţi de la munca de birou la antrenamente fără efort. Indiferent de sportul pe care doriţi să-l urmăriţi, fēnix 5 vă va ajuta, prin intermediul profilurilor de activitate încorporate şi valorilor de performanţe avansate, care adaugă un plus de control asupra eficienţei antrenamentelor, precum şi notificărilor inteligente

Design uluitor, performanţe excepţionale
fēnix 5 este un ceas multisport compact de 47 mm, o dimensiune optimizată pentru performanţe. fēnix 5 dispune de un design atletic robust şi de un aspect de calitate superioară cu o antenă EXO din oţel inoxidabil ca ramă şi o carcasă din oţel forjat, pentru a garanta performanţe în cele mai solicitante medii (rezistenţă la apă până la 100 m adâncime). fēnix 5 se potriveşte atât dorinţelor de ordin estetic., cât şi ambiţiilor atletice.

Lizibilitate incredibilă chiar şi când alergaţi
Garmin Chroma Display™ întotdeauna pornit, de înaltă rezoluţie, în culori complete asigură oricând o lizibilitate sporită. fēnix 5 dispune de un afişaj de 1,2 inci, cu tehnologie transreflectivă, care reflectă şi transmite lumina în acelaşi timp, ceea ce permite feţei ceasului să fie mai uşor de citit sub razele puternice ale soarelui. Pentru a garanta o durabilitate îmbunătăţită a acestui ceas sport, ediţiile Sapphire ale fēnix 5 dispun de un geam din safir de înaltă calitate, rezistent la zgârieturi

Puls măsurat la încheietură ot ceea ce trebuie să ştiţi despre antrenamentul dvs.
Obiectivul dvs. de a vă îmbunătăţi continuu performanţa vă motivează pe parcursul a ore în şir de antrenament. Noul widget fēnix 5 privind performanţele deţine toate informaţiile necesare, accesibile rapid dintr-un singur loc, pentru a monitoriza mai bine nivelul de condiţie fizică şi a vă ajuta să vă antrenaţi mai eficient.
Starea antrenamentului: Vă arată cât de eficient este antrenamentul şi vă ghidează productivitatea antrenamentelor şi progresului înregistrat.
Funcţia de estimare a valorii maxime VO2: date de performanţă pentru abdomene, alegare sau ciclism, pentru a estima volumul maxim de oxigen pe care îl puteţi consuma pe minut şi pentru a vă oferi o indicaţie a nivelului de condiţie fizică.
Solicitarea fizică: vă spune cât de intens vă antrenaţi într-un interval de timp, indiferent de activitate.
Consultant de recuperare: cronometrul de recuperare vă spune timpul recomandat de recuperare, cronometrând de la ultimul antrenament.
Pentru a oferi libertate deplină atletului ambiţios, toate modelele fēnix 5 includ tehnologie Elevate de măsurare a pulsului la încheietură, care vă permite să vă monitorizaţi pulsul fără să purtaţi o bandă toracică. Cu noul senzor Elevate complet integrat la încheietura dvs. puteţi controla în orice moment intensitatea antrenamentului şi urmări activităţile zilnice prin monitorizarea pulsului 24/7, pentru a obţine informaţii mai precise despre caloriile arse pe parcursul zilei.
Indicatori mai avansaţi precum Pragul funcţional de putere (FTP) şi Pragul lactic vă ajută să evaluaţi mai bine nivelul real de performanţă în timp ce pedalaţi sau alergaţi, iar Predictorul de cursă va putea estima la un moment dat timpul ideal în care aţi termina o cursă pe distanţa de 5 km, 10 km, semi-maraton şi maraton, pe baza valorii maxime VO2 actuale. Training Effect 2.0 vă va oferi scoruri de beneficiu aerobice şi anaerobice pentru fiecare sesiune de antrenament, pentru a vă ajuta să înţelegeţi dacă intervalul de intensitate ridicată a antrenamentului chiar dă rezultate.

Manualul de utilizare a acestui produs este disponibil doar în limba Engleză!

Specificatii
Greutate: 86g
Bluetooth: DA
Rezistența la apă: 10 ATM, Da
Dimeniune afișaj: 240 x 240 pix
Dimensiuni (mm): 47 x 47 x 15,5 mm
GLONASS: DA
Track log - Înregistrare traseu: DA
GPS: DA
Limbă interfață: CZ, DE, ENG, HU, SK
Utilizare: Unisex
Sistem de operare compatibil: Android, iOS
Monitorizarea ritmului cardiac la încheietură: DA
Culoare: Negru
Conținutul pachetului

Garmin Fenix5 Sapphire Black Optic
Cablu de date/încărcare
Brăţară de ceas 22 mm QuickFit™ din silicon galben suplimentară

Videoclipuri


Aveți o întrebare cu privire la acest produs?
 *
 *
 *
 *
  *
Câmpuri marcate cu* sunt obligatorii.

Prin trimiterea întrebării, îmi dau consimțământul cu prelucrarea datelor cu caracter personal, cu scopul răspunderii la întrebare.